Recenzje, opis produktów

(1727588)

Włodawa

To zlecenie jest nieaktualne.

Zobacz podobne zlecenia dla copywriterów

Zobacz podobne zlecenia

Możliwość pracy zdalnej: TAK
Budżet zlecenia: do uzgodnienia
Liczba zgłoszeń: 15
Średni koszt realizacji: 800 zł/całość  

Witam.
Zlecę napisanie niepowtarzających się recenzji, bardzo szczegółowych i konkurencyjnych opisów 10 produktów, suplementów dla mężczyzn np. suplementu na potencje itp. całą listę wyśle e-mailem.
Zależy mi tylko na rzetelnych ciekawych i sprawdzonych informacjach, poprzedzonym researchem w internecie (strony producentów, strony konkurencyjne-podam kil ka linków, strony anglojęzyczne, fora i opinie użytkowników) Produkt trzeba rozłożyć na czynniki pierwsze. Po 4500 - 5000 zzs każdy.


Interesuje mnie cena za całość, proszę podać czas na zrealizowanie zlecenia oraz zastrzegam sobie prawo na wysłanie do kilku osób e-maila z prośbą o podanie listy, podpunktów, zagadnień, jakie będą poruszane przy każdym z opisów.

Pozdrawiam.

Propozycje wykonania zlecenia
Data zgłoszenia Cena brutto
Zosia Stella

Zosia Stella

2017.12.16: Witam. Chętnie wykonam to zlecenie. Mam wiedzę i doświadczenie w wymaganym zakresie. Czekam na bliższe informacje. Kontakt: sofia7acht@gmail.com

600 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
MYBRAND Tomasz Szymański

MYBRAND Tomasz Szymański

2017.12.14: 1000 zł netto za wykonanie 10 recenzji na 5000 zzs, które będą zapadać w pamięć, sprawią, że czytelnik zrozumie, że potrzebuje tego produktu i od tego momentu stanie się ognistym kochankiem. FVAT. ola@mybrand.com.pl

1 000 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Ada Chruścińska

Ada Chruścińska

2017.12.13: Dzień dobry, Panie Marcinie z przyjemnością pomogę Panu w realizacji tych recenzji. Mam doświadczenie, każdy mój tekst jest interesujący i unikalny. Wiem jak zaciekawić odbiorcę, a zarazem znam zasady SEO. Proponuję za całość 1150 zł netto. Wystawiam FV. Proszę o więcej szczegółów. Zapraszam: ada.oferia@gmail.com

1 150 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Katarzyna Kieś-Kokocińska

Katarzyna Kieś-Kokocińska

2017.12.13: Witam, specjalizuję się w przygotowywaniu fachowych treści o tematyce szeroko pojętego zdrowia. Otrzyma Pan teksty profesjonalne, z rozłożeniem na czynniki pierwsze każdego suplementu, z informacjami popartymi danymi naukowymi, pisane świetnym stylem, zgodne z prawem. Więcej info - w mailu. Zapraszam do współpracy. Kontakt ze mną: kathierina@interia.pl

2 000 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Conture

Conture

2017.12.13 (zmieniono 2017.12.13 o 19:54): Dzień dobry Panie Marcinie, chętnie podejmiemy się zlecenia. Mamy doświadczenie w tworzeniu unikatowych recenzji produktów z zakresu suplementacji. Znamy zasady pisania pod SEO. Nasze teksty zawierają słowa kluczowe. Tworzymy treści unikalne i ciekawe. Gwarantujemy terminowość i profesjonalizm. Wystawiamy FV. Chętnie prześlemy portfolio. Cena jaką proponuję to 1250zł netto za całość zlecenia. Prosimy o więcej szczegółów. Zapraszamy do kontaktu: kontakt@conture.pl

1 250 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
ANNA BŁAŻEJEWSKA-PŁACHECKA

ANNA BŁAŻEJEWSKA-PŁACHECKA

2017.12.13: Dzień dobry, z chęcią podejmę się stworzenia szczegółowych i merytorycznych recenzji podanych przez pana produktów. Posiadam wiedzę związaną z działaniem przeróżnych suplementów, którą mogę wykorzystać przy okazji tego zlecenia. A przede wszystkim tworzę konkretne teksty, z których czytelnik dowie się najważniejszych informacji nt. danego suplementu, poparte dokładnym researchem. Czas wykonania zlecenia - około 7 dni roboczych. Wystawiam FV. Zapraszam do współpracy. Anna Błażejewska-Płachecka, kontakt@mocslowa.com.pl

800 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Mateusz Szulborski

Mateusz Szulborski

2017.12.13: Jestem copywriterem z wielka pasją do pisania i do redagowania tekstów. Staram się, aby każdy tekst przeze mnie stworzony był wyjątkowy i trafiał do czytelnika, łapał za serducho. Nie ma zlecenia, którego się nie podejmę, jeśli motywacja będzie wystarczająca. Mimo to, z reguły odrzucam tematykę w której nie czuję się wystarczająco pewnie - lubię to co robię i staram się to robić najlepiej jak potrafię. Zapraszam do kontaktu: mateuszszulborski@gmail.com

700 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Teksty Działające Na Twoją Korzyść - Agnieszka Głowacka

Teksty Działające Na Twoją Korzyść - Agnieszka Głowacka

2017.12.13: Dzień dobry, jeżeli zależy Panu na skutecznej prezentacji produktów chętnie podejmę współpracę. Wiem, że wartościowe i oryginalne treści są podstawą kreowania wizerunku marki oraz efektywnych działań promocyjnych w świecie online. Dlatego oferuję teksty, które skutecznie przyciągną uwagę, wzbudzą zainteresowanie i zaufanie potencjalnych klientów. Propozycja cenowa - 800 zł netto za 10 opisów. Czas realizacji: 5 dni. Zapraszam do kontaktu chętnie zaprezentuję swoje portfolio, e-mail: aggneska_g@o2.pl. Pozdrawiam, Agnieszka Głowacka

800 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Exito

Exito

2017.12.13: Skupiamy wokół siebie doświadczonych redaktorów - copywriterów, którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą, realizując dla Państwa zlecenia. Działamy na rynku od kilku lat, śledzimy wszelkie nowinki i płyniemy z duchem czasu, dlatego też nasze teksty są tak doceniane. Wystawiamy faktury. Zapraszamy do współpracy, chętnie przedstawimy szczegółową ofertę. Referencje dostępne są na naszej stronie internetowej. www.exito-group.pl biuro@exito-group.pl 796427021

700 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Teraz Studio

Teraz Studio

2017.12.13: Jeżeli zależy Panu na dobrych tekstach, to zapraszam. Cena za 10 tekstów o wskazanej objętości. Wystawiam FV - kontakt@copywriterka.pl

1 350 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Magdalena Gajowska

Magdalena Gajowska

2017.12.13: Dzień dobry. Gwarantuję teksty z umiejętnie wplecionymi słowami kluczowymi, które przyciągną uwagę czytelników. Pracę mogę zacząć już teraz. Proponuję 600 zł netto za 10 artykułów. Czas realizacji: 5 dni. Umowa o przekazanie praw autorskich w cenie. Zapraszam do kontaktu, w celu omówienia szczegółów: magdalena.gajowska@gmail.com

600 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
Ania Dyl

Ania Dyl

2017.12.14: Witam, jestem zainteresowana zleceniem. Czas realizacji: 14 dni. Kontakt: socjooolog@gmail.com

800 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Sylwia SSS

Sylwia SSS

2017.12.14: Witam! Bardzo chętnie podejmę współpracę z Państwa firmą .Mam doświadczenie w pisaniu tekstów. Jestem osobą odpowiedzialną, rzetelną a z powierzonych mi zadań wywiązuję się sumiennie i terminowo. Przykładam się do swojej pracy i wykonuję ją regularnie oraz najlepiej jak potrafię. Zapraszam do współpracy.

700 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Tomsky Sp z o.o.

Tomsky Sp z o.o.

2017.12.13: Po zapoznaniu się z państwa zleceniem jesteśmy zainteresowani nawiązaniem współpracy. Czekam na podanie szczegółów w celu dokładniejszej wyceny.Czekam na odpowiedź. Wystawiamy Faktury VAT. www.Tomsky.pl mail: kontakt@tomsky.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Anna Zioberczyk

Anna Zioberczyk

2017.12.13: Szanowni Państwo! Pisałam już wcześniej teksty dotyczące suplementów, także temat jest mi znany. Mogę również swobodnie czytać artykuły na ten temat w Internecie, także po angielsku, zapraszam do kontaktu: interpunkcja1985@vp.pl

300 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo