Zlecę napisanie recenzji 3 krótkich bajek.

(2087588)

Rzeszów

Zleceniodawca:
Karo... ******** dlaczego ukryte?
Telefon:
********
dlaczego ukryte?
Wspomnij, że zlecenie znalazłeś na Oferia.pl
Możliwość pracy zdalnej: TAK
Do końca: 4 dni
Budżet zlecenia: 40 zł/całość
Liczba zgłoszeń: 12
Średni koszt realizacji: 40 zł/całość  
Zlecę napisanie recenzji bajek w aspekcie zastosowania ich w klasach I-III.
Propozycje wykonania zlecenia
Proponuję
cenę zł brutto
za
Data zgłoszenia Cena brutto
Exito

Exito

2020.05.21: Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani współpracą. Skupiamy wokół siebie doświadczonych redaktorów - copywriterów, którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą, realizując dla Państwa zlecenia. Działamy na rynku od kilku lat, śledzimy wszelkie nowinki i płyniemy z duchem czasu, dlatego też nasze teksty są tak doceniane. Wystawiamy faktury. Zapraszamy do współpracy, chętnie przedstawimy szczegółową ofertę. Referencje dostępne są na naszej stronie internetowej. www.exito-group.pl biuro@exito-group.pl 796427021

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Wiktoria Florek

Wiktoria Florek

2020.05.20: Dzień dobry, jestem zainteresowana podjęciem zlecenia. Zajmuję się copywritingiem od dwóch lat. Posiadam doświadczenie w pisaniu tekstów sponsorowanych, opisów kategorii, jak i tekstów poradnikowych, blogowych i eksperckich. Wszystkie moje treści są zoptymalizowane pod SEO. Posiadam znajomość języka angielskiego biegłą w mowie i piśmie. Proszę o kontakt pod adresem e-mail: copywriter.w.florek@gmail.com w celu zaznajomienia się z próbnymi tekstami mojego autorstwa. Wysłałam również wiadomość prywatną :)

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Magdalena M.

Magdalena M.

2020.05.20: Dzień dobry. Z chęcią podejmę się napisania recenzji. Proszę o kontakt w sprawie szczegółów. Pozdrawiam Magda

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Paulina Słaby

Paulina Słaby

2020.05.20: Dzień dobry. Zainteresowało mnie Pani zlecenie, z przyjemnością je wykonam, tym bardziej iż skrupulatny i rzetelny ze mnie człowiek. Mam za sobą przepisywanie prac wszelakich (w tym doktoranckich), a także pisanie artykułów oraz korektę wywodów uczelnianych, książek a nawet modlitewników. Jestem absolwentką filologii polskiej oraz edukacji przedszkolnej i wczesnoszkolnej. W oświacie przepracowałam już ponad dekadę (na różnych poziomach kształcenia). Jako nauczyciel, tworzenie jest wpisane w moje powołanie, a elastyczność i pomysłowość stawiam na jednych z pierwszych miejsc w swojej pracy. Zatem myślę, że zrecenzowanie tekstów, tym bardziej tekstów dla dzieci - bajek byłoby dla mnie ciekawym wyzwaniem, a nie przymusowym zadaniem. Jeśli jest Pani zainteresowana powierzeniem mi tegoż zlecenia, „podejmę rękawicę” i stanę na wysokości zadania. W związku z tym zapraszam do kontaktu drogą mailową: paula160782@wp.pl

50 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Justyna Jagielska Logosed

Justyna Jagielska Logosed

2020.05.20: Dzień Dobry. Pisywałam na podobne tematy. Już od 10 lat zajmuję się profesjonalnym i uczciwym pisaniem tekstów, artykułów, opracowań. Współpracuję z wieloma polskimi i zagranicznymi firmami. Prowadzę strony FanPage oraz blogi. Tworzę teksty reklamowe, marketingowe. Publikuję i redaguję książki. Odebrałam gruntowne wykształcenie w tej dziedzinie. Jestem polonistką, kontynuuję kształcenie zawodowe w trybie doktoranckim. Wystawiam FAKTURY VAT. Zapraszam na moją stronę i do kontaktu. Gwarantuję przede wszystkim oryginalne i niebanalne podejście do tematu oraz najwyższą jakość. biuro@copywright.pl, www.copywright.pl. Tel: 508-642-435

20 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
Anna Góralska

Anna Góralska

2020.05.23: Dzień dobry, chętnie się podejmę. Zapraszam do kontaktu pod adresem: a.goralska28@gmail.com

15 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Zuzanna Szumińska

Zuzanna Szumińska

2020.05.22: Dzień dobry, Jestem zainteresowana wykonaniem tego zlecenia. Proszę o kontakt: biuro@szuminscy.eu Pozdrawiam, Zuzanna Szumińska

20 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Michał Stonawski

Michał Stonawski

2020.05.21: Dzień dobry, Posiadam blisko 10 lat doświadczenia jako publicysta, pisarz, scenarzysta - research to moje drugie imię. Poproszę o kontakt na mstonawski@gmail.com Portfolio: http://stonawski.pl/michal-stonawski-dokladny-copywriting/

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Krzysztof Pilch

Krzysztof Pilch

2020.05.21: Napisałem już trochę recenzji, poza tym z wykształcenia i zawodu jestem pedagogiem. Zapraszam do kontaktu. Stawka 20 zł za tysiąc znaków ze spacjami, ewentualnie po przedstawieniu szczegółów zlecenia podam stawkę za całość.

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Zofia Jakóbczak

Zofia Jakóbczak

2020.05.21: Recenzentka z doświadczeniem! Bez zbędnych słów zapraszam do współpracy :)

50 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Mateusz Zbiciak

Mateusz Zbiciak

2020.05.21: Jestem zainteresowany podjęciem się zlecenia. Kontakt: translat3s0l0@gmail.com

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Katarzyna Cwalina

Katarzyna Cwalina

2020.05.20: Z wielką chęcią podejmę się tego zlecenia, nawet od zaraz. Podana przeze mnie cena jest ceną netto za wykonanie trzech recenzji (czyli 10 zł netto za jedną recenzję). W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt na adres e-mail kasia_cwalina@wp.pl

30 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo