Zlecę wykonanie sprawozdania finansowego zerowego

(1944056)

Zleceniodawca:
Firma ******** dlaczego ukryte?
Wspomnij, że zlecenie znalazłeś na Oferia.pl
Możliwość pracy zdalnej: TAK
Do końca: 51 dni
Budżet zlecenia: do uzgodnienia
Liczba zgłoszeń: 7
Średni koszt realizacji: 557,50 zł/całość

Zlecę wykonanie sprawozdania finansowego zerowego dla Sp z o.o.(spółka nie rozpoczeła działalnosci, kompletnie nic nie robila, nie posiadala rowniez zadnego majatku ani srodków czyli wszedzie tylko 0, żadnych zaleglosci, zobowiazań itp).

Potrzebuje sprawozdań za  zalegle lata (2013-2017) oraz instrukcji jak mam to wysłać.

Prosze o konkretna cene za calość  uslugi i w miare szybki czas realizacji.

Pozdrawiam

Propozycje wykonania zlecenia
Proponuję
cenę zł brutto
za
Data zgłoszenia Cena brutto
TAX GROUP Sp. z o.o.

2019.02.12: Witam, Biuro Rachunkowe KRAKTAX chętnie podejmie się wykonania zlecenia. Swoją pracę wykonujemy zdalnie, dokumenty odbieramy pocztą, kurierem lub e-mailem. Sporządzamy sprawozdania finansowe dla spółek - cena zerowego sprawozdania 200 zł za jeden rok. Posiadamy OC. Zapraszamy do kontaktu po więcej szczegółów: biuro@kraktax.pl, tel.: 12 38 33 999, www.kraktax.pl

1 230 zł

REMARK

2019.02.12: Witam. Z chęcią podejmiemy się zlecenia. Oferta cenowa obejmuje wszystkie zaległe lata. Termin realizacji do 2 dni roboczych. W razie pytań proszę o kontakt.

250 zł

Kancelaria Podatkowa MMP Mińsk Maz.  k. Warszawy

Kancelaria Podatkowa MMP Mińsk Maz. k. Warszawy

2019.02.12: Cena za 1 sprawozdanie zerowe 100+VAT, czas realizacji do 3 dni roboczych. Zapraszam Magda Piłka

615 zł

Data zgłoszenia Cena brutto
Departament Księgowości sp. z o.o.

2019.02.19: Chętnie wykonam zlecenie, pokieruję w działaniu, pomogę w założeniu. Termin realizacji nawet 3 dni! Zapraszam do kontaktu telefonicznego 505911944 albo pod adresem e-mail: biuro@departamentksiegowosci.pl

500 zł

TAX-RZESZOW SP.Z  O.O

TAX-RZESZOW SP.Z O.O

2019.02.14: Dzień dobry , zapraszam do skorzystania z usług Biura Rachunkowego "TAX-RZESZOW" . Jesteśmy z Rzeszowa, ale pracujemy także zdalnie. Dla nowych klientów oferujemy liczne rabaty. z każdym klientem podpisujemy umowę . Wystawiamy fv VAT. Jesteśmy niewielkim i rzetelnym biurem, dlatego też każdego klienta traktujemy indywidualnie poświęcając mu maksimum czasu jakiego wymaga. Jesteśmy dostępni pod telefonem ,, e-mailem , bądź w czacie poprzez naszą stronę na FB , dlatego też klient o każdej porze może zwrócić się do nas z pytaniami. Pełny cennik jest dostępny na stronie https://taxrzeszow.pl. Kontakt : e-mail : biuro@taxrzeszow.pl telefon 698597448, 784643428 Pozdrawiam Renata Kasperek Karnas

Biuro Rachunkowe i Kadry

2019.02.13: Witamy serdecznie, nasze biuro pomoże Państwu w kwestii wykonania owych sprawozdań finansowych. Jesteśmy doświadczonym i profesjonalnym biurem, które posiada stosowne doświadczenie umożliwiające wykonanie dla Państwa tej usługi zgodnie z najwyższymi standardami. Szczegółowej wyceny usług dokona nasz konsultant pod numerem: 22 211 22 27.

do
negocjacji

Biuro Rachunkowe

2019.02.12 (zmieniono 2019.02.12 o 14:33): Szanowni Państwo, Biuro Rachunkowe Liliana Stasiak oferuje profesjonalne usługi księgowe, kadrowo- płacowe a także specjalizuje się w doradztwie gospodarczym. Obsługujemy podmioty gospodarcze o różnym profilu działalności i formie prawnej. Posiadamy ubezpieczenie OC oraz podpis kwalifikowany. Chętnie podejmiemy się zlecenia. Mając na uwadze przedstawioną przez Państwa specyfikację proponujemy wykonanie zlecenie za wynagrodzeniem 80 zł netto/ rok (400 zł netto za całośc). Czas realizacji 2 dni robocze. Zapraszamy do współpracy. Liliana Stasiak, tel. 785458926, e-mail: ksiegowosc.stasiak@gmail.com, www.biurorachunkowelilianastasiak.pl