Napisanie recenzji mojej książki

(1942902)

Filipów

Zleceniodawca:
Marcin ******** dlaczego ukryte?
Telefon:
********
dlaczego ukryte?
Wspomnij, że zlecenie znalazłeś na Oferia.pl
Możliwość pracy zdalnej: NIE
Do końca: 0 dni
Budżet zlecenia: 100 zł/całość
Liczba zgłoszeń: 12
Średni koszt realizacji: 150 zł/całość  

Zlecę napisanie recenzji mojej Gry o Tron. Recenzent musi lubić historię i książki przygodowe. Fragment recenzji umieszczę na stronie  www z ofertą książki. Oczywiście oferuję też umieszczenie nazwiska i linku pod fragmentem recenzji.

 

Propozycje wykonania zlecenia
Proponuję
cenę zł brutto
za
Data zgłoszenia Cena brutto
Zosia Stella

Zosia Stella

2019.02.13: Witam. Chętnie wykonam to zlecenie. Mam wiedzę i doświadczenie w wymaganym zakresie. Czekam na bliższe informacje. Kontakt: sofia7acht@gmail.com

100 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Jakub Sosnowski

Jakub Sosnowski

2019.02.11: Www.napisztekst.pl/publikacje

200 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
DeVision Mateusz Krzemiński

DeVision Mateusz Krzemiński

2019.02.10: Szanowni Państwo, jesteśmy chętni do podjęcia się realizacji tego zlecenia. Posiadamy w naszym zespole tłumacza, który z pełną dokładnością przetłumaczy dla Państwa dokumenty urzędowe, medyczne oraz inne. Obsługujemy kilka języków. Gwarantujemy profesjonalne podejście do klienta oraz podmiotu zlecenia. Przetłumaczymy całość w 7 dni roboczych. Zapraszamy do współpracy i kontaktu pod adresem mailowym: biuro@de-vision.pl # Kontakt telefoniczny: (48) 63 528 94 65 # Nasze portfolio znajdą Państwo pod adresem: https://de-vision.pl

150 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Justyna Jagielska Logosed

Justyna Jagielska Logosed

2019.02.09 (zmieniono 2019.02.09 o 20:13): Dzień Dobry. Nie działam amatorsko, z przypadku i dorywczo, a nade wszystko nie jestem agencją. Już od 10 lat zajmuję się profesjonalnym i uczciwym pisaniem tekstów, artykułów, opracowań. Współpracuję z wieloma polskimi i zagranicznymi firmami. Prowadzę strony FanPage oraz blogi. Tworzę teksty reklamowe, marketingowe. Publikuję i redaguję książki. Odebrałam gruntowne wykształcenie w tej dziedzinie. Jestem polonistką, kontynuuję kształcenie zawodowe w trybie doktoranckim. Wystawiam FAKTURY VAT. Zapraszam na moją stronę i do kontaktu. Gwarantuję przede wszystkim oryginalne i niebanalne podejście do tematu oraz najwyższą jakość. biuro@copywright.pl, www.copywright.pl. Tel: 508-642-435

200 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Agencja Interaktywna Saigomade

Agencja Interaktywna Saigomade

2019.02.09: Rozumiem, że dostarcza Pan wcześniej książkę do recenzji? Myślę, że mogłaby się tego podjąć kobieta po kulturoznawstwie, która hobbystycznie zawsze interesowała się zarówno historia, jak i książkami przygodowymi. Budżet 100 zł jest realny, o ile nie obejmuje on nabycia egzemplarza. Rozliczenie na podstawie faktury bez vat. W razie zainteresowania zapraszamy ze szczegółami dotyczącymi wymagań pod kontakt@saigomade.pl

100 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
Katarzyna Król

Katarzyna Król

2019.02.15 (zmieniono 2019.02.15 o 10:03): Dzień dobry, jestem absolwentką polonistyki, uwielbiam czytać książki, w tym również przygodowe, historyczne oraz fantasy. Mam duże doświadczenie w redagowaniu tekstów, public relations oraz marketingu. Z przyjemnością przygotuję jak najlepszą recenzję - poprawną pod względem językowym oraz zachęcającą do przeczytania pozycji. Kontakt pod numerem telefonu: 515563830 bądź mejlowo: krolkatarzyna91@gmail.com. Pozdrawiam, Katarzyna Król

100 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Ghost Writer

Ghost Writer

2019.02.13: Dzień dobry, chętnie podjąłbym się tego zlecenia. Piszę opinię szczere, umieszczam je na blogu, FB i kilku stronach min. lubimyczytac.pl, biblionetka, na kanapie. Zapraszam do współpracy

150 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Krystian Broniszewski

Krystian Broniszewski

2019.02.12: W ramach promocji w przypadku tego typu zlecenia pobieram symboliczna zaliczke 15zl reszta po zakonczeniu zlecenia wg uznania zleceniodawcy. Brak zadowolenia - zwracam pieniadze, nie przyjmuje pieniedzy. Programowanie na zlecenie: http://www.programowanienazlecenie.eu http://facebook.com/sipronexpl dapalan.com/5k66 W przypadku zainteresowaniaw prosze o informacje email: krbroniszewski@gmail.com wolne terminy od 19 lutego

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Aleksander Wysocki

Aleksander Wysocki

2019.02.11: Oferuję profesjonalne usługi copywriterskie w językach polskim oraz angielskim od 2 lat. Dziedziny, w których się specjalizuję z pewnością pozwolą nam nawiązać owocną współpracę. Kontakt: aleksanderwysocki96@gmail.com Referencje: http://www.proz.com/wwa/2020841 Portfolio: https://oferia.pl/wykonawca/aleksander-wysocki/999262 Stawka standardowa za 1000 znaków: 10 zł za teksty po polsku 10 zł za teksty po angielsku Sposób rozliczenia: faktura lub umowa o dzieło

10 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Wiktoria Pieczonka

Wiktoria Pieczonka

2019.02.11: Dzień dobry. Z chęcią podejmę się zlecenia, posiadam doświadczenie w pisaniu książek,recenzji i artykułów. Proszę o kontakt pod adresem email viktoria.von.daniken@gmail.com

50 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Dominika Róg-Górecka

Dominika Róg-Górecka

2019.02.11: Cześć! Jestem recenzentką książkową od wielu lat! Prowadzę dwa portale kulturalne i recenzuję na kilku innych. Współpracuję z wydawnictwami, przygotowuję rekomendacje na okładki i prowadzę akcje marketingowe. Chętnie podejmę się zlecenia, bo książki to moja pasja. Pozdrawiam!

95 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Jakub Tomkiewicz

Jakub Tomkiewicz

2019.02.10: Recenzja ma być pozytywna, negatywna, czy szczera?

150 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo