Sprawozdanie finansowe fundacji

(1921790)

Łubniany

To zlecenie jest nieaktualne.

Zobacz podobne specjalistyczne zlecenia dla księgowych i kadrowych

Zobacz podobne zlecenia

Możliwość pracy zdalnej: NIE
Budżet zlecenia: 300 zł/całość
Liczba zgłoszeń: 5

Zlecę wykonanie sprawozdania finansowego dla złożenia w sądzie dla Fundacji z działalnością gospodarczą.

Niestety doszło do fatalnej sytacji i księgowość nie wykonała sprawozdania za poprzedni rok mimo posiadanych dokumentów. Dla nas sytuacja mega stresowa, bo wezwania sądowe już są.

Posiadamy kopię dokumentów ksiegowych na których podstawie można wykonać sprawozdanie....

Szukamy pomocy solidnych ksiegowych, z którymi przedewszykim jest kontakt :-). Oczywiście reszta do omówienia.

Propozycje wykonania zlecenia
Data zgłoszenia Cena brutto
Analizy i księgowość  - Business Innovative Sp. z o.o.

Analizy i księgowość - Business Innovative Sp. z o.o.

2018.12.12: Przygotujemy sprawozdanie w ciągu 7 dni.

1 200 zł

za całość

Biuro Rachunkowe

2018.12.12: Szanowni Państwo, Biuro Rachunkowe Liliana Stasiak oferuje profesjonalne usługi księgowe, kadrowo- płacowe a także specjalizuje się w doradztwie gospodarczym. Obsługujemy podmioty gospodarcze o różnym profilu działalności i formie prawnej. Posiadamy ubezpieczenie OC oraz podpis kwalifikowany. Chętnie podejmiemy się zlecenia. W celu rzetelnej wyceny usługi poproszę o podanie liczby dokumentów księgowych za rok podatkowy, w którym nie złożono sprawozdania finansowego. Zapraszamy do współpracy. Liliana Stasiak, tel. 785458926, e-mail: ksiegowosc.stasiak@gmail.com, www.biurorachunkowelilianastasiak.pl

GreyDarkIcoInfo
Biuro rachunkowe General Outsource sp. z o.o.

2018.12.12: Witamy serdecznie, nasze biuro pomoże Państwu w kwestii sporządzenia zaległego sprawozdania księgowego. Jesteśmy doświadczonym i profesjonalnym biurem, które posiada stosowne doświadczenie umożliwiające wykonanie dla Państwa tej usługi zgodnie z najwyższymi standardami. Szczegółowej wyceny usług dokona nasz konsultant pod numerem: 22 211 22 27.

Data zgłoszenia Cena brutto
ADVISA Sp. z o.o.

2018.12.13: Biuro Rachunkowe i Kancelaria syndyka ADVISA Sp. z o.o. proponuje zdalne sporządzenie zaległego sprawozdania na podstawie przedłozonych dokumentów.Cena 500,00 zł. netto Biuro posiada uprawnienia do usługowego prowadzenia ksiąg. Zapraszam do kontaktu e mail osinskacegielnik@wp.pl

615 zł

za całość

Kancelaria Rachunkowa AGRA Licencja Ministerstwa Finansów

2018.12.11: Kancelaria Rachunkowa AGRA oferuje profesjonalne i kompleksowe usługi w zakresie księgowości, podatków, kadr i płac, ZUS, PFRON i pokrewne. Specjalizujemy się w obsłudze podmiotów prowadzacych pełną księgowość. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Finansów oraz ubezpieczenie OC. Mieścimy się w centrum Krakowa (w pobliżu bezpłatny parking), współpracujemy też zdalnie z Klientami z całej Polski. Chętnie podejmiemy się wykonania zlecenia. Koszt miesięczny usług zależy od liczby dokumentów i zatrudnionych osób. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu, wówczas podam szczegóły. Agnieszka Radwan, biuro@kancelariaagra.eu, tel. 607-799-514.