Opinie w internecie SEO

(1853442)

Warszawa

Zleceniodawca:
Kacper ******** dlaczego ukryte?
Telefon:
********
dlaczego ukryte?
Wspomnij, że zlecenie znalazłeś na Oferia.pl
Możliwość pracy zdalnej: NIE
Do końca: 49 dni
Budżet zlecenia: do uzgodnienia
Liczba zgłoszeń: 13
Średni koszt realizacji: 3,50 zł/sztuka  

Zlecę wykonanie profesjonalnych opinii w internecie na temat firmy i dodanie ich na poszczególnych stronach. W szczególności wizytówki google. 

Propozycje wykonania zlecenia
Proponuję
cenę zł brutto
za
Data zgłoszenia Cena brutto
Darek Gołębiowski

Darek Gołębiowski

2018.07.18: Witam, jestem konsultantem biznes/IT wspierającym rozwój firm, tworzę skuteczne strategie rozwoju, także webowe (promocja i sprzedaż w internecie). Preferuję rozwiązania efektywne, funkcjonalne i nowoczesne. Posiadam wieloletnie doświadczenie biznesowe, informatyczne i, co równie ważne, wrodzony optymizm. Nie wyceniam usług na portalach, tylko w trakcie kontaktu z potencjalnym Klientem (mail, telefon, spotkanie). Słucham potrzeb moich Klientów, oferuję uczciwą, kompetentną współpracę: analiza, umowa i f-ra VAT. Proszę o kontakt: biuro@gddm.com.pl GSM 794553153. O mnie: www.gddm.com.pl- strona domowa, YT- poswojsku, www.poswojsku.info- bezpłatne szkolenia. pozdrawiam Darek
794 553 153

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
elegant-web.pl

elegant-web.pl

2018.07.17: Dzień dobry. Oferuję poprawienie widoczności Pana firmy w Google maps. Do wyboru pakiet standardowych ocen: http://centrum-opinii.pl/strona-glowna/11-opinie-google-maps.html lub najwyższej jakości od lokalnych przewodników: http://centrum-opinii.pl/strona-glowna/19-opinie-google-lokalny-przewodnik.html ★★★ 100% pozytywnych opinii ★★★ Strona: centrum-opinii.pl ★★★ kontakt: biuro@centrum-opinii.pl lub 884898666

195 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Agencja Reklamy doneta.pl

Agencja Reklamy doneta.pl

2018.07.16: Agencja Reklamy doneta.pl chętnie zajmie się realizacją Państwa zlecenia. Jako, że oferia działa jak działa prosimy o kontakt w celu omówienia szczegółów zlecenia: oferia@doneta.pl Uzgodnimy szczegóły i przygotujemy finalną ofertę. Krótko o nas: najtańsi nie jesteśmy, ale mamy bardzo dobry stosunek ceny do jakości. I w przeciwieństwie do wielu wykonawców studentów czy freelancerów dajemy GWARANCJĘ na wykonaną przez nas pracę. Zapraszamy do kontaktu.

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Justyna Krawczyk Liczy Się Słowo

Justyna Krawczyk Liczy Się Słowo

2018.07.13: Dzień dobry zapraszam do kontaktu: biuro@liczysieslowo.pl tel: 516 486 179 Zajmuje się tworzeniem treści. Posiadam duże doświadczenie w tym zakresie. Dziennikarka z doświadczeniem w pracy w reklamie. Tworzę tylko wysokiej jakości content. Po za tworzeniem treści, dodaje grafiki oraz publikuje na stronie klienta, (na blogu). Biegle obsługuje wordpressa. Zapraszam w celu ustalenia szczegółów i wartości zlecenia. Proszę dzwonić lub pisać. Jestem do dyspozycji. Wystawiam FV. Pozdrawiam Justyna Krawczyk.

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Polskie Znaki, Łukasz Stachurski

Polskie Znaki, Łukasz Stachurski

2018.07.13: Możemy się przydać! KONTAKT E-MAIL: ✉ lukasz@polskie-znaki.pl, TEL.: ☏ (+48) 792 213 177. ★★★ Nazywam się ŁUKASZ STACHURSKI i jestem profesjonalnym copywriterem, dziennikarzem i właścicielem Agencji Copywriterskiej POLSKIE ZNAKI, w której piszę ja oraz ULA – specjalistka od marketingu i doskonała pisarka. Razem tworzymy zgrany pisarski duet! Na co dzień tworzymy: teksty sprzedażowe, interesujące artykuły wysokiej jakości i prowadzimy blogi o różnej tematyce. Innymi słowy, staramy się, aby oferty reklamowe, artykuły, strony WWW i fanpag'e były ciekawe, zarówno dla wyszukiwarek internetowych, jak i czytelników. Więcej o nas na naszej STRONIE INTERNETOWEJ: polskie-znaki.pl. Jesteśmy też na FACEBOOK'U: www.facebook.com/polskieznakipl/. Zapraszam! ★★★ Zachęcamy do kontaktu! Chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Jesteśmy FIRMĄ i wystawiamy FAKTURY.

4 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo
Sylwia SSS

Sylwia SSS

2018.07.13: Wyrażam zainteresowanie realizacją zlecenia. Mam bogate doświadczenie w zakresie e-marketingu. Gwarantuję interesujące, unikalne posty, które przyciągną uwagę użytkowników portalu, interakcję i kreatywne pomysły. Stawiam na profesjonalizm i skuteczność. Posiadam sporą bazę for internetowych, kont google oraz Fb , z których korzystam. Jestem osobą odpowiedzialną, rzetelną a z powierzonych mi zadań wywiązuję się sumiennie i terminowo. Zapraszam do współpracy !

3,50 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo
Tomsky Sp z o.o.

Tomsky Sp z o.o.

2018.07.13: Po zapoznaniu się z państwa zleceniem jesteśmy zainteresowani nawiązaniem współpracy. Czekam na podanie szczegółów w celu dokładniejszej wyceny.Czekam na odpowiedź. Wystawiamy Faktury VAT. www.Tomsky.pl mail: kontakt@tomsky.pl
791 213 285

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Wojciech Mieleniewski

Wojciech Mieleniewski

2018.07.13: Witam serdecznie ! Marketingiem szeptanym i budową wizerunku w sieci zajmujemy się od 5 lat. Przygotowujemy indywidualne kampanie marketingowe dla wielu firm (co oczywiście możemy potwierdzić przy bliższym kontakcie). Posiadamy dobrze rozbudowaną bazę kont, potwierdzonych wysoką liczbą wpisów/znajomych. Wysyłamy swoim klientom co tygodniowy raport z realizacji według wcześniej ustalonych wspólnie założeń. Wystawiamy FV. Kontakt: biuro@buzzmark.pl I Strona Internetowa: www.buzzmark.pl

3 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo
Magdalena Gajowska

Magdalena Gajowska

2018.07.13: Dzień dobry. Jestem zainteresowana wykonaniem zlecenia. Zapraszam do kontaktu, w celu omówienia szczegółów: magdalena.gajowska@gmail.com

5 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo
Mega Marketing

Mega Marketing

2018.07.12: Witam, chętnie podejmę się realizacji zlecenia. Zapraszam do kontaktu: kontakt@mega-marketing.pl , wystawiamy Faktury, gwarancja na każdą pracę. Mamy bazę kont Facebook, Google, Fora internetowe

3 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo
Traffic Makers

Traffic Makers

2018.07.12: Marketing szeptany na forach : 25 wpisów - 200 zł netto, 50 wpisów - 300 zł netto, 100 wpisów - 550 zł netto, 200 wpisów - 1000 zł netto. Wystawiam FV. Kontakt: biuro@trafficmakers.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Magna Systems & Engineering

Magna Systems & Engineering

2018.07.12: Witam serdecznie, jesteśmy zainteresowani wykonaniem tego zlecenia. Zajmujemy się tworzeniem stron internetowych, wdrażamy systemy CRM oraz ERP. Kreujemy unikalne rozwiązania wtyczek oraz programów. Projektujemy również grafikę bitmapową rastrową oraz wektorową. Nasza cena za to zlecenie podana jest po Państwa prawej stronie. Czas realizacji zlecenia to maksymalnie 14 dni. Zapraszamy do kontaktu i współpracy z nami. Strona internetowa – magnasys.pl | biuro@magnasys.pl
732 402 852

7 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
Iryna Riazantseva

Iryna Riazantseva

2018.07.18: Szanowni Państwo, Chciałabym zaproponować swoją kandydaturę. Mam doświadczenie w copywriting'u . Proszę o kontakt - riazantseva.iryna@gmail.com Pozdrawiam, Iryna

3,50 zł

za sztuka

GreyDarkIcoInfo