Recenzja ksiazki

(1799812)

Poznań

To zlecenie jest nieaktualne.

Zobacz podobne zlecenia na teksty i tłumaczenia specjalistyczne

Zobacz podobne zlecenia

Możliwość pracy zdalnej: NIE
Budżet zlecenia: do uzgodnienia
Liczba zgłoszeń: 11
Średni koszt realizacji: 12 zł/1000 znaków  

Zlecę napisanie recenzji ksiazki na 8 stron. Oczywiście cena jest do ustalenia oraz więcej szczegółów podam mailowo. Oto moj mail ******* dlaczego ukryte?

Propozycje wykonania zlecenia
Data zgłoszenia Cena brutto
Adam Namięta

Adam Namięta

2018.04.19: Dzień dobry, zainteresowała mnie przedstawiona w ogłoszeniu oferta. Z wykształcenia jestem polonistą, ukończyłem również dwustopniowe studia podyplomowe "Redakcja językowa tekstu". Mam napisanych około 70 recenzji książek i 60 filmowych (wszystkie do wglądu). Dzięki wykształceniu (studia podyplomowe) osoba zlecająca mi stworzenie tekstu ma gwarancję, że będzie on nie tylko ciekawie napisany, ale również bezbłędnie. Zlecenia zawsze wykonuję na czas. W razie zainteresowania proszę pisać na adres: adam_namieta@wp.pl Moja strona: http://www.pankorekta.pl/

20 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Exito

Exito

2018.04.16: Skupiamy wokół siebie doświadczonych redaktorów - copywriterów, którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą, realizując dla Państwa zlecenia. Działamy na rynku od kilku lat, śledzimy wszelkie nowinki i płyniemy z duchem czasu, dlatego też nasze teksty są tak doceniane. Wystawiamy faktury. Zapraszamy do współpracy, chętnie przedstawimy szczegółową ofertę. Referencje dostępne są na naszej stronie internetowej. www.exito-group.pl biuro@exito-group.pl 796427021

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
WOP

WOP

2018.04.15: CZYM CECHUJE SIĘ DOBRY COPYWRITER? Z pewnością winien on pisać nie tylko atrakcyjnie, ale również nieszablonowo. Rzeczą oczywistą jest bowiem, że niemal wszystkie teksty mają za zadanie przykuć uwagę odbiorcy, a zarazem zachęcić do podjęcia konkretnego działania. W dobie wszechobecnej reklamy „przypadkowe zlepki słów” stworzone bez znajomości sztuki perswazji i marketingu nie są w stanie podołać temu zadaniu. W Internecie swoje usługi oferuje wielu copywriterów, jednakże czy ich jakość odpowiada cenom, jakie narzucają? Na tle konkurencji wyróżnia nas indywidualne podejście do Klienta. Dokładamy wszelkich starań, by dopasować się nie tylko do preferencji, ale również obranej strategii Zleceniodawcy. Nasze doświadczenie w połączeniu z kreatywnym podejściem do sprawy, pozwala nam tworzyć profesjonalne i skuteczne treści. Naszą specjalnością są skuteczne opisy produktów. Referencje, przykładowe realizacje, opisy produktów, oraz dane kontaktowe znajdą Państwo na www.piszemytexty.pl

12 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Magdalena Gajowska

Magdalena Gajowska

2018.04.15: Dzień dobry. Jestem zainteresowana wykonaniem zlecenia. Pracę mogę zacząć już teraz. Zapraszam do kontaktu, w celu omówienia szczegółów: magdalena.gajowska@gmail.com

120 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
Małgorzata Lisiecka

Małgorzata Lisiecka

2018.06.02: Witam, jestem wstępnie zainteresowana zadaniem, proszę o wysłanie szczegółów na maila : m.lisiecka.sluzbowy@gmail.com. Pozdrawiam, Małgorzata Lisiecka

8 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
In Kul

In Kul

2018.05.12: Zapraszam do współpracy: inkul.pro@gmail.com

12 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Dagmara Rogala

Dagmara Rogala

2018.04.18: Zapraszam do kontaktu, chętnie podejmę się zlecenia. Pozdrawiam. dagmara.rogala@onet.pl

13 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Albert Nowicki

Albert Nowicki

2018.04.16: Dzień dobry. Jestem absolwentem filologii angielskiej, tłumaczem, dziennikarzem oraz copywriterem. Posiadam solidne doświadczenie w pisaniu tekstów (newsy, publicystyka, teksty reklamowe), korekcie oraz przekładach z polskiego na angielski i angielskiego na polski. Współpracuję z prężnie działającym biurem tłumaczeniowym. Od lat realizuję zlecenia copywriterskie. Cechuję się lekkim piórem i szczerym zamiłowaniem do kreatywnego pisania. Gwarantuję wysoki poziom realizacji zlecenia oraz szybkie wykonanie usługi, oferuję niewysokie ceny. Na życzenie wystawiam F-VAT. Kontakt: albertnowicki91@gmail.com.

12 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Karolina Anna Chymkowska

Karolina Anna Chymkowska

2018.04.16: Dzień dobry, z przyjemnością zapoznam się ze szczegółami zlecenia. Mam wieloletnie doświadczenie jako autor tekstów i dziennikarz, w tym również jako recenzent filmów i książek. Uprzejmie proszę o kontakt pod adresem mailowym kalusari@gmail.com. Podana stawka jest stawką netto.

25 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Kinga Karolina

Kinga Karolina

2018.04.15: Jestem zainteresowana ofertą. Poproszę o więcej szczegółów w celu ustalenia kwoty: ankowak@op.pl. Niestety, nie wyświetla mi się Pani e-mail Pozdrawiam i liczę na współpracę :)

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Anna Fox

Anna Fox

2018.04.15: Witam, polecam się serdecznie w napisaniu recenzji. Zlecenie zależne od dostępności danej książki. Wycena po otrzymaniu szczegółów. Antyplagiat gratis. Zapraszam na mail: anna.fox.edukacja@gmail.com

111 111 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo