Napisanie opini/recenzje

(1779744)

Ruda Śląska

To zlecenie jest nieaktualne.

Zobacz podobne zlecenia dla copywriterów

Zobacz podobne zlecenia

Możliwość pracy zdalnej: NIE
Budżet zlecenia: 300 zł/całość
Liczba zgłoszeń: 24
Średni koszt realizacji: 10 zł/1000 znaków  

Zlecę napsianie 30 opini/recenzji, w formie artykułu. Tematyka wozki dzieciece, dokladna liste modeli przedstawie przy rozpoczaciu wspolpracy. Artykuły muszą posiadać około 3000znaków... Opinie/recenzje mają być zachętą do kupna wózka, pisane jako użytkownik wózka..

Propozycje wykonania zlecenia
Data zgłoszenia Cena brutto
Rafał Barylski

Rafał Barylski

2018.03.19: Witam, 10 pln netto / 1000 zzs; nie mniej niż 30 pln netto / tekst. Zapraszam do rozmowy o szczególach. Rafał

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Darek Gołębiowski

Darek Gołębiowski

2018.03.16: Witam, jestem konsultantem biznes/IT wspierającym rozwój firm w internecie, tworzę skuteczne strategie webowe. Preferuję rozwiązania ładne, funkcjonalne, responsywne i mobilne. Posiadam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu: grafik 2D/3D, tekstów reklamowych i produktowych wspierających SEO oraz SEM, gier JavaScript, aplikacji mobilnych, responsywnych stron www, filmów animowanych/bajek 2D. Słucham potrzeb Klientów, oferuję uczciwą, kompetentną współpracę: analiza, umowa i f-ra VAT. Proszę o kontakt: biuro@gddm.com.pl GSM 794553153. O mnie: www.gddm.com.pl. Stworzyłem m.in. responsywne, mobilne portale wraz z dostępnymi na nich: grami, grafiką, poradnikami- treściami, prezentacjami multimedialnymi, filmami i animacjami: www.poswojsku.info- bezpłatne szkolenia, www.poswojsku.pl- kulinaria, www.poswojsku.com.pl- humor ;), www.poswojsku.org- bajki i bajeczki, www.poswojsku.com - games arts turtorials. pozdrawiam Darek
794 553 153

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
stworzymy.pl

stworzymy.pl

2018.03.16: Zajmujemy się wysyłką mailingu do osób ind. i firm. Mailing odbywa się z posiadanych przez nas wielu baz dzięki czemu nie ma „spamu” i każdy z użytkowników otrzymuje reklamę w dużych odstępach czasu. Użytkownicy wyrazili zgodę na otrzymywanie treści reklamowych drogą elektroniczną więc to czyni bazę dobrej jakości. Tym bardziej iż aktualizacja odbywa się przy każdej wysyłce dzięki czemu jesteśmy wstanie odfiltrować maile nie aktywne. Jesteśmy przekonani iż sprostamy Państwa oczekiwaniom. Szczegóły: Mailing wysyłany jest z baz 15mln (wybór: firmy bądź osoby ind.)w cenie jest szablon *500tys –199 zł netto *1 mln-299 netto. Możliwość negocjacji ceny przy zakupie większej wysyłki bądź zadowalającej współpracy. Jesteśmy otwarci na propozycje. Dodatkowo oferujemy tworzenie stron internetowych,grafiki i szablonów Allegro. Kontakt: Tel: 881708942 Email: bok@stworzymy.pl www.stworzymy.pl/kampanie-mailingowe gg: 51745832

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
SILVERLIGHT sp. z o.o.

SILVERLIGHT sp. z o.o.

2018.03.15: Chętnie podejmę się realizacji oferowanego zlecenia. Jestem nastawiona na stałą współpracę - przyjmując każdy projekt wkładam w niego ogromne zaangażowanie. Od 10 lat działam regularnie w branży tworzenia artykułów, prowadzenia kampanii marketingowych, social media oraz marketingu szeptanego. Proszę o kontakt w celu omówienia szczegółów silverlightspzoo@gmail.com bądź tutaj. Możliwość otrzymania faktury

15 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Ada Chruścińska

Ada Chruścińska

2018.03.15: Dzień dobry Panie Adamie, z wielką chęcią podejmę się tego zadania. Mam duże doświadczeni w opisywaniu produktów. Zawsze piszę teksty tak aby jak najlepiej trafiały do grupy docelowej i oczywiście zgodnie z zasadami SEO. Proponuję cenę jednostkową 22 zł brutto za 1000 zzs. Wystawiam FV VAT. Zapraszam do kontaktu w celu ustalenia szczegółów :) adres e-mail: ada.oferia@gmail.com

22 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Conture

Conture

2018.03.15: Dzień dobry Panie Adamie, jesteśmy agencją content marketingową, zajmującą się głównie copywritingiem. Mamy doświadczenie w opisywaniu produktów, a wszystkie nasze teksty pisane są zgodnie z zasadami SEO które wpływa na pozycjonowanie w wyszukiwarce google. Proponuję stawkę 24 zł brutto za 1000 zzs. Wystawiamy FV VAT. Zapraszam do kontaktu na maila: mikolaj@conture.pl

24 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Pozycjonowanie Stron, Strony Internetowe, Sklepy Internetowe, Studio Graficzne, WordPress, Prestashop, Magento

Pozycjonowanie Stron, Strony Internetowe, Sklepy Internetowe, Studio Graficzne, WordPress, Prestashop, Magento

2018.03.14: Dzień dobry, nazywam się Paweł Włodarski i reprezentuje jedną z NAJLEPSZYCH agencji interaktywnych w Polsce. Początki naszej pracy w branży sięgają 2007 roku, gdzie z pierwszymi sukcesami wdrożyliśmy znane do dziś projekty w Polsce. Nasza firma szczyci się PROFESJONALNYM i INDYWIDUALNYM podejściem do każdego projektu. Klienci, którzy nam zaufały ZWIĘKSZYLI OBROTY i ZYSKI w swoich firmach. Posiadamy WŁASNY zespół doświadczonych programistów, grafików i marketingowców, którzy sprostają nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Po wykonaniu projektu zapewniamy stałą OPIEKĘ techniczną i marketingową. Masz już dość “specjalistów”, którzy wykonują strony na gotowych często kradzionych szablonach? Chcesz pozycjonować się przez uczciwe techniki WHITE SEO, które mimo zmiany algorytmu Google pozostawią Twój biznes na szczycie wyszukiwarki? Jeżeli na jedno z pytań odpowiedziałeś TAK to znaczy, że właśnie NAS SZUKASZ! Zapraszam do współpracy z NAJLEPSZYMI; biuro@coolbrand.pl +48 509 782 674

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Zosia Stella

Zosia Stella

2018.03.14: Witam. Jestem zainteresowana zleceniem. Czekam na szczegóły, mile widziany numer zlecenia. Kontakt: sofia7acht@gmail.com

10 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
PISART

PISART

2018.03.14: CZYM CECHUJE SIĘ DOBRY COPYWRITER? Z pewnością winien on pisać nie tylko atrakcyjnie, ale również nieszablonowo. Rzeczą oczywistą jest bowiem, że niemal wszystkie teksty mają za zadanie przykuć uwagę odbiorcy, a zarazem zachęcić do podjęcia konkretnego działania. W dobie wszechobecnej reklamy „przypadkowe zlepki słów” stworzone bez znajomości sztuki perswazji i marketingu nie są w stanie podołać temu zadaniu. W Internecie swoje usługi oferuje wielu copywriterów, jednakże czy ich jakość odpowiada cenom, jakie narzucają? Na tle konkurencji wyróżnia nas indywidualne podejście do Klienta. Dokładamy wszelkich starań, by dopasować się nie tylko do preferencji, ale również obranej strategii Zleceniodawcy. Nasze doświadczenie w połączeniu z kreatywnym podejściem do sprawy, pozwala nam tworzyć profesjonalne i skuteczne treści. Naszą specjalnością są skuteczne opisy produktów. Referencje, przykładowe realizacje, opisy produktów, oraz dane kontaktowe znajdą Państwo na www.piszemytexty.pl

8 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Jakub Sosnowski

Jakub Sosnowski

2018.03.14: Faktura VAT. Zapraszam do współpracy. Referencje dostępne na stronie: http://napisztekst.pl/referencje || Kilka słów o mnie i ofercie: http://www.slideshare.net/kubasosnowski/prezentacja1-40007082 || kontakt@kubasosnowski.pl | tel. 502 413 496 || skype: ar_kubasosnowski |www.kubasosnowski.pl

1 230 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Exito

Exito

2018.03.14: Skupiamy wokół siebie doświadczonych redaktorów - copywriterów, którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą, realizując dla Państwa zlecenia. Działamy na rynku od kilku lat, śledzimy wszelkie nowinki i płyniemy z duchem czasu, dlatego też nasze teksty są tak doceniane. Wystawiamy faktury. Zapraszamy do współpracy, chętnie przedstawimy szczegółową ofertę. Referencje dostępne są na naszej stronie internetowej. www.exito-group.pl biuro@exito-group.pl 796427021

15 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Marta Frankiewicz cecotka

Marta Frankiewicz cecotka

2018.03.14: Nazywam się marta frankiewicz cecotka. Jestem właścicielem realnego biura ukierunkowanego na pisanie zróżnicowanych tekstów. link do mojego kanału YT (zapraszam do subskypcji, ponieważ jest on dopiero w budowie). https://www.youtube.com/watch?v=TUB3wfF2pbA&t=19s link do bloga: https://plus.google.com/u/0/107846860014867082508 proszę o kontakt: biuro-redakcja@wp.pl Zapraszam do współpracy. Z poważaniem Marta Frankiewicz Cecotka (właściciel biura)

7 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Katarzyna Sztermer

Katarzyna Sztermer

2018.03.14: Witam Jestem zainteresowan podjeciem wspołpracy. Wiem, jak tworzyć recenzje, znam techniki SEO i posiadam 5-letnie doświadczenie jako copywriter. Zapewniam ciekawe, naturalne treści z punktu widzenia użytkownika. Zapraszam do kontaktu: kasiaszt91@gmail.com

9 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
Daniel Jończyk

Daniel Jończyk

2018.03.19: Witam serdecznie. Z racji, że mieszkam w Rudzie Śląskiej ( Halemba), chętnie się z Państwem spotkam i omówię szczegóły zlecenia. Oczywiście teksty pisze zawodowo i z wykształcenia jestem,a dziennikarzem. Kontakt : copywritingmedia@interia.pl 505 627 532

18 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Hanna Majewska

Hanna Majewska

2018.03.16: Dzień dobry, bardzo chętnie podejmę współpracę. Od czterech lat zajmuję się copywritingiem. Mam na swoim koncie wiele recenzji i teksów zachęcających do zakupu. Wystawiam faktury. Więcej info po kontakcie. tworzeslowo@gmail.com

800 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Inf-Art - Informatyczni Artyści

Inf-Art - Informatyczni Artyści

2018.03.16: Witam, nasza firma z chęcią wykona dla Państwa to zlecenie. W celu omówienia szczegółow prosimy o kontakt pod numerem telefonu 512 934 221 bądź mailowo zlecenia@inf-art.pl Więcej informacji na www.inf-art.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Anita Kadłubkiewicz

Anita Kadłubkiewicz

2018.03.16: Dzień dobry, jestem zainteresowana podjęciem zlecenia, piszę recenzje produktów dla sklepów internetowych i producentów, chętnie podeślę linki do przykładowych realizacji. Wystawiam faktury VAT. Chętnie udzielę szczegółów.

20 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Sylwia SSS

Sylwia SSS

2018.03.15: Witam! Bardzo chętnie podejmę współpracę z Państwa firmą .Mam doświadczenie w pisaniu tekstów. Jestem osobą odpowiedzialną, rzetelną a z powierzonych mi zadań wywiązuję się sumiennie i terminowo. Przykładam się do swojej pracy i wykonuję ją regularnie oraz najlepiej jak potrafię.

7 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Viqql Viqql

Viqql Viqql

2018.03.15: Witam serdecznie. Mam doświadczenie w copywritingu i pisaniu recenzji. Gwarantuje, że teksty będą zgodne z pani wytycznymi. Przez czas trwania zlecenia jestem osiągalna na mailu. Proponuje stawkę 13zł za 1000zzs. Istnieje możliwość napisania próbnej recenzji dla sprawdzenia się. Mogę wystawić fakturę VAT. Proszę o kontakt na: warczak.sandra@gmail.com

13 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Agata Agata

Agata Agata

2018.03.14: Witam.lubie pisać.mam lekkie pióro.moj adres viki117@o2.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Alicja Kozicka

Alicja Kozicka

2018.03.14: Witam. Źle napisany tekst powoduje, że dalej nie mamy ochoty go czytać. Błędów unikam jak ognia, a płynność i odpowiednie słownictwo to moja wizytówka. Na koncie mam dwie książki, kilka artykułów w ogólnopolskich czasopismach i liczne tłumaczenia tekstów. Z chęcią podejmę współpracę i sprawię, aby była dla Państwa czystą przyjemnością. Moja propozycja to 6 zł za 1000 zss. Kontakt: kozicka.alicja@gmail.com

6 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Dorota Łukasiewicz

Dorota Łukasiewicz

2018.03.14: Dzień dobry, jestem zainteresowana podjęciem współpracy przy danym zleceniu. Posiadam doświadczenie w tworzeniu artykułów oraz znam zasady dotyczące tworzenia tekstów pod kątem dobrego pozycjonowania tekstu w wyszukiwarkach internetowych. Zapraszam do kontaktu: dorota_lukasiewicz@wp.pl.

9 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Agnieszka Gill

Agnieszka Gill

2018.03.14: Dzień dobry, chętnie podejmę się tego zlecenia. Mam doświadczenie w pisaniu recenzji oraz copywritingu. Moja cena to 9zł/1000 znaków, możliwa negocjacja. Zapraszam do kontaktu w celu ustalenia szczegółów: agill@vp.pl

9 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo
Magdalena Gajowska

Magdalena Gajowska

2018.03.14: Dzień dobry. Posiadam doświadczenie w tworzeniu artykułów, które rozwieją wątpliwości i poprawią wyniki seo. Pomogę Panu w pełni wykorzystać możliwości, jakie daje Internet. Zapraszam do kontaktu, w celu omówienia szczegółów: magdalena.gajowska@gmail.com

10 zł

za 1000 znaków

GreyDarkIcoInfo