Szukam partnera do koncepcji i realizacji serwisu opinie.com.pl

(1692284)

Katowice

To zlecenie jest nieaktualne.

Zobacz podobne zlecenia na serwisy i portale WWW

Zobacz podobne zlecenia

Możliwość pracy zdalnej: NIE
Budżet zlecenia: 1 000 zł/całość
Liczba zgłoszeń: 21
Średni koszt realizacji: 6 500 zł/całość  

Poszukuję Partnera do stworzenia formuły i realizacji serwisu z opiniami - domena opinie.com.pl.

Wymagana doskonała znajomość technik realizacji i sposobów funkcjonowania podobnych serwisów oraz doświadcenie.

 

Propozycje wykonania zlecenia
Data zgłoszenia Cena brutto
Tomasz Programista

Tomasz Programista

2017.11.02: Witam serdecznie. Chętnie się podejmę zlecenia. Proszę o więcej szczegółów na maila programistaphp2016@gmail.com. Pozdrawiam Tomasz

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Łukasz Dominikowski

Łukasz Dominikowski

2017.10.16: Szmczegóły wysłałem na wiadomość prywatną na Oferii. Jeśli szuka Pan doświadczonego i odpowiedzialnego programisty - proszę o kontakt - oferia@koderium.pl - 605 982 581 - portfolio: http://koderium.pl/portfolio
+48 605 982 581

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
EDIOS Sp. z.o.o

EDIOS Sp. z.o.o

2017.10.14: POSIADAMY TAKI GOTOWY SKRYPT KATALOGU FIRM Z OPINIAMI RWD, KTÓREGO PAN POTRZEBUJE. DOSTOSUJEMY GO DO WYZNACZONYCH POTRZEB. PROSZĘ O KONTAKT W CELU USTALENIA WIĘKSZEJ ILOŚCI SZCZEGÓŁÓW. SĄDZĘ, ŻE NASZ SKRYPT SPEŁNI PANA OCZEKIWANIA. WYKONYWALIŚMY JUŻ KILKA TEGO TYPU SERWISÓW. Zrealizujemy dostosowany do Twoich potrzeb portal, o dowolnej tematyce. Oferujemy gotowe portale internetowe i profesjonalne skrypty PHP : baza noclegowa, ogłoszenia, zakupy grupowe, katalog firm, katalog stron, anonse. Tanie, funkcjonalne oprogramowanie z intuicyjnym panelem administratora. Wystawiamy FVAT23%, bezpłatna instalacja, pomoc techniczna w prowadzaniu portalu + 5 lat aktualizacji za darmo. Skrypty możesz w dowolny sposób modyfikować i zmieniać. Więcej na www.edios.pl. Kontakt poprzez e-mail : kontakt@edios.pl

999 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Nadia Programistka

Nadia Programistka

2017.10.14: Nie wstawię tu jak inni oferty kopiuj+wklej z innych ogłoszeń. Oferuję pracę programistki profesjonalistki w fachu, autorki również darmowego oprogramowania. Możliwe 2 formy współpracy - umowa zlecenie - wtedy nie trzeba przybliżać szczegółów oferty - wystarczy wskazać na jakich rozwiązaniach będzie bazować - czy czyste PHP, czy frameworki itp. Lub umowę o dzieło - wtedy potrzebne będą szczegółowe wytyczne - potrzebne do zabezpieczenia w umowie. W przypadku zainteresowania ofertą proszę o odpowiedź na adres e-mail. W odpowiedzi blisko początku lub końca maila proszę umieścić słowo Unobtainium oraz wskazać typ współpracy. Prrzy umowie o dzieło dodatkowo proszę o szczegółowe wytyczne. M.in. czy opinie są moderowane, jeżeli tak, to czy pojawiają się z opóźnieniem po moderacji itp. Opis w przypadku UoD powinien być szczegółowy. E-mail: vader[kropka] 24@onet.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Darek Gołębiowski

Darek Gołębiowski

2017.10.13: Witam serdecznie, Oferuję uczciwą, kompetentną współpracę, najpierw rozmowa, ustalenie potrzeb, potem profesjonalne wykonanie zlecenia. Rozliczenie: f-ra VAT. Proszę o kontakt na maila: biuro@gddm.com.pl lub GSM. Więcej o mnie: www.gddm.com.pl. Jestem twórcą m.in. responsywnych, mobilnych portali wraz z dostępną na nich grafiką, poradnikami- treściami, prezentacjami multimedialnymi, filmami i animacjami: www.poswojsku.info- bezpłatne szkolenia, www.poswojsku.pl- kulinaria, www.poswojsku.com.pl- humor ;), www.poswojsku.org- bajki i bajeczki, a także sklepów on-line i portali e-learning. pozdrawiam Darek
794 553 153

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
E-Conex Sp. z o.o.

E-Conex Sp. z o.o.

2017.10.13: Poproszę o kontakt mailowy i szczegóły na oferia@e-conex.com Mailowo ustalimy plan działania i przekażemy ofertę. Portfolio na https://www.e-conex.com/realizacje/ Wystawiamy FVAT
531-001-484

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Wojoweb

Wojoweb

2017.10.13: Witam, Jestem zainteresowany tym zleceniem. Dane kontaktowe: email: contact@wojoweb.pl | telefon: 508550522 . Portfolio na stronie http://wojoweb.pl (mamy ponad 200 realizacji) Faktura VAT (cena netto).

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Interaktywni.pro sp. z o.o.

Interaktywni.pro sp. z o.o.

2017.10.13: Proszę o kontakt w celu poznania szczegółów Pana oczekiwań: mail: anna@interaktywni.pro *** Z doświadczeń klientów wiemy, że podawanie cen i terminów wykonania bez poznania szczegółów często kończy się niedomówieniami lub źle wykonanymi projektami. Dlatego proszę o przesłanie konkretnych wytycznych - na ich podstawie będziemy mogli przygotować rzetelną ofertę z wyceną.

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Tomasz Jastrowicz

Tomasz Jastrowicz

2017.10.12: Zapraszam do zapoznania z portfolio: www.jastrowicz.pl - projektowanie i wdrażanie stron i sklepów internetowych. Umowa o dzieło lub faktura vat. Kontakt: tomasz@jastrowicz.pl tel: 516-244-996

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
FutureCode Pl

FutureCode Pl

2017.10.12: Dzień dobry, z chęcią podejmiemy się realizacji projektu, oferujemy kompleksową realizacją od przygotowania koncepcji poprzez opracowanie szaty graficznej, stworzenie systemu z panelem CMS do wdrożenia na serwerze. Interesuje nas wyłącznie realizacja, w której będzie można zrealizować portal w sposób w pełni profesjonalny i zgodny z dobrymi praktykami, stąd cena zaczyna się od 8000 PLN. Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na futurecode.pl oraz do kontaktu na kontakt@futurecode.pl.

8 000 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Samatix | Profesjonalne STRONY INTERNETOWE Dla Biznesu

Samatix | Profesjonalne STRONY INTERNETOWE Dla Biznesu

2017.10.12: Tego typu strony internetowe to nasza prawdziwa wizytówka a w naszym portfolio mamy sporo takich realizacji. Co ważne, nie jesteśmy studentami ani freelancerami, wykonującymi zlecenia „na kolanie”, między pracą, szkołą a snem - nasza firma to gwarancja profesjonalnej obsługi każdego projektu oraz pewność otrzymania go w założonym terminie. O naszej rzetelności świadczą przyznane nam certyfikaty: „Rzetelna Firma” oraz „Pewny Kontrahent”. Każdy projekt to całkowicie indywidualna szata graficzna, panel zarządzania stroną(CMS), gwarancja 48 msc., przekazania praw autorskich oraz cert. własności. Poprawki wliczone w cenę - aż do pełnej akceptacji. Zachęcamy do kontaktu z nami w celu ustalenia szczegółów. Z naszymi realizacjami można zapoznać się pod adresem: http://kompleksowa-reklama.pl • biuro@kompleksowa-reklama.pl • GG: 4 67 95 65 • kom: +48 608 400 382, +48 884 363 244 • YouTube: https://youtu.be/gHQONjhJWGk • Wystawiamy faktury VAT / Podana cena jest kwotą brutto

21 000 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Rafał Rawski

Rafał Rawski

2017.10.12: Witamy:) chętnie zrealizujemy zlecenie. WiFive to grupa młodych i kreatywnych freelancerów. Zajmujemy się projektowaniem, kodowaniem, optymalizacją i pozycjonowaniem responsywnych stron internetowych zarówno własnej konstrukcji jak i na większych platformach CMS. Prosimy o kontakt email: info@wifive.pl | skype: info@wifive.pl |GG: 6743316 | Zapraszamy na nasze portfolio www.wifive.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Future Solution

Future Solution

2017.10.12: Chętnie podejmiemy się tego tematu. Tworzymy strony www, profesjonalne sklepy internetowe, portale i aplikacje web. Autorski projekt graficzny zgodny z najnowszymi trendami, najnowsze technologie HTML5, CSS3 i JQuery, panel administracyjny i system CMS. Tworzymy strony responsywne, także na Bootstrapie. Strona na życzenie posiada galerie zdjęć, slidery, płatności online, formularze kontaktowe, mapki Google itp. Hosting i rejestracja domeny GRATIS. Zapraszamy do współpracy. Future Solution LLC, tel. 787-314-387, e-mail: oferia@futuresolution.pl, Portfolio: www.futuresolution.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Sebastian Niesporek

Sebastian Niesporek

2017.10.12: Www.morphosa.pl - zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio. Stawiamy przede wszystkim na jakość. GWARANCJA SATYSFAKCJI! Nasze ostatnie realizacje: www.buyshark.pl / www.smartgames.pl kontakt: biuro@morphosa.pl

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Mateusz Kowalczyk

Mateusz Kowalczyk

2017.10.12: Witam, jesteśmy specjalistami od dedykowanych serwisów internetowych. Nasze projekty realizujemy kompleksowo, zapewniamy: kreację graficzną, implementację, wdrożenie i utrzymanie. Możliwy stały rozwój i aktualizacje funkcjonalności. Dostarczamy serwery i wszystko co nie zbędne do uruchomienia końcowego serwisu. Na nasze systemy wystawiamy gwarancję. Zapraszam: kontakt@forgemedia.pl | www.forgemedia.pl
+48518733518

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
TeamWant - Mateusz

TeamWant - Mateusz

2017.10.12: Dzień dobry. Jesteśmy zespołem doświadczonych programistów. Specjalizujemy się w tworzeniu profesjonalnych stron internetowych, dedykowanych aplikacji dla firm oraz dedykowanych systemach e-commerce. Wystawiamy faktury VAT. Proszę o kontakt na kontakt@teamwant.pl w celu omówienia zlecenia.

5 000 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Webdelta

Webdelta

2017.10.12: Witam, jeżeli ma Pan teraz czas to proszę pisać pod adres maxsapa@gmail.com . Powiem tyle.. na koncie mam już kilka portali społecznościowych, niektóre robiłem sam, a inne w grupie. Czekam na wiadomość!

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Kozackie Strony

Kozackie Strony

2017.10.12: Podejmiemy się realizacji tego zadania. Możesz być pewny, że Twoje zlecenie zostanie wykonane na najwyższym poziomie. Specjalizujemy się w tworzeniu i modyfikacji: stron i sklepów internetowych, szablonów aukcyjnych, oraz projektowaniu graficznym i poligrafii. | Sklepy internetowe | Strony internetowe w tym typu: landing page, one page, wizytówka firmowa | Szablony aukcyjne | Logotypy | Wizytówki | Modyfikacje istniejących stron | Wystawiamy fakturę VAT. Szczegóły możemy omówić e-mailowo, lub telefonicznie. |#!★ NOWOŚĆ ★!#| W ofercie posiadamy strony internetowe w ABONAMENCIE. Wejdź i sprawdź co mamy do zaoferowania. | ► biuro@kozackiestrony.pl ◄ | ★ | ► tel. +48 579-55-33-93 ◄ | ★ | ► www.kozackiestrony.pl ◄ |

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
Data zgłoszenia Cena brutto
VINAO - Marcin Guzenda

VINAO - Marcin Guzenda

2017.11.09: Dzień dobry Od 2009 roku realizuję zlecenia stron WWW, sklepów oraz aplikacji. 100 % zadowolenia - czas realizacji do 3 dni. Niskie ceny, rzetelność i uczciwość. Kontakt 24/h. FV. Przeniesienie własności. Strona w pełni mobilna i responsywna. Jeśli się Państwo zdecydujecie pozostaję do dyspozycji telefon: 796 98 98 98 lub mail: marcin@vinao.pl Zapraszam do portfolia: vinao.pl pozdrawiam

399 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Smash The Code

Smash The Code

2017.10.12: Proszę o podesłanie szczegółów na adres contact@smashthecode.com. Wystawiam faktury VAT 23%, więcej informacji o mnie i PORTFOLIO znajdziecie Państwo na stronie: http://smashthecode.com

do
negocjacji

GreyDarkIcoInfo
TestX

TestX

2017.10.12: Zajmujemy się programowaniem w kilkunastu językach zaczynając od Php'ku czy LUA kończąc na Laravel'u i C++. Tworzymy aplikacje mobilne pod systemy operacyjne takie jak: iOS, Android oraz Windows Phone. Projektujemy również layout'y, wszelkiego rodzaju logotypy i inne elementy graficzne. Przeprowadzamy też analitykę SEO. 7 lat doświadczenia, dogodny termin realizacji, profesjonalne podejście do każdego klienta. Udzielając się w tym zleceniu informujemy, iż jesteśmy gotowi do podjęcia i wykonania realizacji zlecenia. Telefon kontaktowy: (+48) 79 62 81 892, e-mail: biuro@itjablonskiadam.pl, portfolio: ITJablonskiAdam.pl

10 000 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo