Kuchnia Polowa + GRILL - Korneliusz Jakimowicz

Nieborowice

  • right quoteWyślij wiadomość: Nie można napisać samemu do siebie.
Korneliusz Jakimowicz
Korneliusz Jakimowicz
Telefon:
508XXXX
« Pokaż
Tel. kom.:
508XXXX
« Pokaż
Wspomnij, że ogłoszenie znalazłeś na Oferia.pl
wyślij wiadomość
Podgląd

KUCHNIA POLOWA + GRILL- NIEZAPOMNIANY KLIMAT KAŻDEJ IMPREZY

Kuchnia polowa- DUŻE PORCJE wojskowej grochówki, bigosu , fasolki po bretońsku , żurku swojskiego, kiełbasy, mięsiwa ??

GRILL - kiełbaski, szaszłyki, karczki, golonko, krupnioki, PAJDA ZE SWOJSKIM SMALCEM ( ogórek ) itp.  

TEGO JESZCZE NIE BYŁO U CIEBIE -   N I E     Z A S T A N A W I A J    S  I  Ę.

NIE OCIĄGAJ SIĘ, ABY NAS ZAPROSIĆ - NIE POŻAŁUJESZ

Catering polowy organizowany jest POD POSTACIĄ WOJSKOWEJ KUCHNI POLOWEJ  oraz GRILA na terenie wymienionym przez Państwa ( po uzgodnieniu).


Obsługujemy:

jarmarki,   akcje promocyjne,   festyny,   imprezy integracyjne,  zloty,  spotkania towarzyskie, imprezy rodzinne,  dożynki,   pielgrzymki itp.

Oferta obejmuje:

obsługę i wydawanie posiłków, pilnowanie przyrządzanych potraw pod czujnym okiem kucharza, dostarczenie kuchni polowej i grilla na miejsce imprezy, meni zgodne z recepturą wojskową.

Polecamy:

grochówkę wojskową z wkładką,   żurek swojski /tzw lurę wojskową/,   fasolkę po bretońsku, bigos żołnierski ,

potrawy z grila:  kiełbasę z grilla,  szaszłyki,  mięsiwo,   golonka, karczki, krupnioki, PAJDA ZE SMALCEM SWOJSKIM ( ogórek ) oraz inne.
Gwarantujemy tanie i smaczne jedzenie przygotowywane w/g żołnierskich receptur.

Rezerwacja terminów:

do 50 osób -   jeden tydzień przed realizacją imprezy,

powyżej 100 osób minimum dwa tygodnie wcześniej.



Tel: 508 - 361 - 317        lub        508 - 361- 318          zadawaj pytania:        jakub.igor@op.pl

Z a p r a s z a m y

Słowa kluczowe: Kuchnia polowa, imprezy, catering, zloty, festyny, pielgrzymki, piknik, targi, biesiady
Umiejętności
  • obsługa imprez w plenerze

    Ekspert (7 lat)

Doświadczenie
  • działalność gospodarcza - gastronomiczna (listopad 2011 - obecnie)

    kucharz, handlowiec, sprzedawca: - obsługa pikników, festynów, gotowanie, sprzedaż

Edukacja
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Marketingu (październik 2000 - czerwiec 2005)

    zarządzanie przedsiębiorstwem - magisterskie

Osiągnięcia
  • Dzień Działkowicza (wrzesień 2017)

    Obsługa imprezy na ogródkach działkowych "Dzień Działkowicza" - ilość 600 osób.

Warunki współpracy
  • Jeżeli chcecie Państwo zapewnić innym dania na imprezie w plenerze z Wojskowej Kuchni Polowej to możecie mieć pewność, że moja firma jest kompetentna i odpowiedzialna. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny bądź e - mailowy.
    Chętnie podejmę współpracę z innymi firmami , nie mających w swojej ofercie kuchni polowej i grilla.

Zakres działania
  • Catering

    Catering dla firm, catering okolicznościowy, usługi kulinarne, obiady na telefon, catering na wesele, obiady na dowóz, firma cateringowa, catering dietetyczny, jedzenie na telefon, usługi cateringowe

Aktualne zlecenia z moim udziałem ()