• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

prezent

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona

dla mamuśki i siorki. Coś z kosmetyków pewnie kupię, więc liczę na doradzenie.

Link Cytuj

0

polecam jakiś zestaw kosmetyków, teraz w drogerich czy nawet w sklepach internetowych jest tego mnóswto, od razu ładnie zapakowane.Ja mogę polecić zestaw , który właśnie ktoś polecał już na tym forum - Helena Rubinstein zestaw tusz+płyn do mycia oczu+krem pod oczy.

Tusz y na pewno kobieta nigdy nie ma za dużo , a ten jest podobno - dobry - sprawdziłe - bo sam kupiłem na mikolajki taki - był zachwyt.

Tak więc albo właśnie coś takiego, albo jakieś zestawy  do kąpieli, czy zestawy perfum - miniatturek. Myślę, że właśnie takie prezenty są zawsze trafione jeśli chodzi o kobiety.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Macio doradził bardzo dobrze - również proponowałabym coś z zestawów do kąpieli (dla mamy), a dla siostry może coś z kosmetyków kolorowych. Jeżeli nie jesteś pewny jaki mama i siostra mają typ cery, to odradzałabym kupowanie kremów do twarzy, bo możesz nie trafić i prezent będzie leżał.

Link Cytuj

0
ak_acja

Mi przyjemnośc sprawiłby także prezent w postaci kosmetyków do pielęgnacji włosów.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

jeśli chodzi o kosmetyki do wlosów to widzialam ostatnio, że ponownie pojawiły się zestawy: szampon +jedwab z Farouk. Myślę, że to bardzo praktyczny prezent

Link Cytuj

0
yazeer

wlasnie szukam jakiegos zestawu dla dziewczyny, nie wiem na co sie zdecydowac, czy na jakies kremy do ciala, zestawy kapielowe, czy kosmetyki do makijazu. potrzebowalbym cos uniwersalnego i dobrego jakosciowo. co polecacie?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Jak dla dziewczyny to do makijażu. Ja bym się z makijażu najbardziej cieszyła. jakiś exta tusz np. z lancoma, albo chanela.

Ech szkoda, że mi nikt takich prezentów nie robi.

Link Cytuj

0
yazeer

Ok czyli pozostaje mi tylko szybko sie uwinac i isc do sephory i tam  spytac sie o jakies kosmetyki do makijazu. A moze jakies perfumy? Naprawde nie wiem..

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

I co wybraliście? prezenty się podobały?

Link Cytuj

0
yazeer

U mnie sie udalo. Okazalo sie ze trawilem w dziesiatke, wybralem puder clinique'a. Bardzo sie podoba i nawet odcien pasuje wiec wszystko gra.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a ja dostałam tak jak chciałam: kosmetyki do makijażu: o prawda nie chanel, a z avonu, ale strasznie fajne: błyszczyk, kredke do oczu, eyeliner z brokatem i tusz.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

O proszę, pudru na prezent to sama bym się bała kupić. Tyjm bardziej, że Clinique ma bardzo dużo odcieni. Dobrze, ze udało się utrafić.

Link Cytuj

0
yazeer

Szczerze mowiac to podpatrzylem w kosmetyczce stary puder clinique'a, dlatego ta firma, ale odcien to byl strzal. W sklepie zreszta ekspedientka bardzo polecala ta marke, powiedziala ze to dosc lekkie a efektowne kosmetyki i wiele kobiet je wybiera.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Na plus Cliniqua dodać jeszcze trzeba ich gamę odcieni. Bardzo duży wybór odcieni w kolorach całkiem naturalnych. I również to, że kosmetyki te dosyć rzadko uczulają.

Link Cytuj

0
Alexuss

Bardzo dobre i niedrogie są kosmetyki Clarena. Mnóstwo sprzedawców na Allegro.

Link Cytuj

0
Alexuss

Teraz super prezent na każda okazję to kupony upominkowe do SPA.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

owszem, również kosmetyki z Clareny mogę polecić. Od czasu do czasu pojawiają się w ofercie tej firmy gotowe prezenty w zestawach.

Kupony do SPA to również świetny pomysł na prezent, ale nie każdego na niego stać. niestety

Link Cytuj

0
yazeer

a w jakiej cenie sa takie kupony do spa? bo to rzeczywiscie fajna mysl. moja dziewczyna cos kiedys napomknela o spa ale temat sie jakos rozszedl.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

to oczywiście zależy pod zabiegu, ale z reguły jeśli wykupić chce się zabieg w pełni relaksujący i upiększający to liczyć się należy z ceną od 200zł do nawet 600.

Link Cytuj

0
Alexuss

U nas w SPA kupony dostępne są od 50 zł, ale w praktyce na każdy z zabiegów możemy przygotować kupon.

Przykładowo: masaż gorącymi kamieniami to zaledwie 100 zł - idealny prezent.

http://www.allegro.pl/show_sho p.php?shop_id=45815&page_i d=0&category=217360

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody