• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Piercing

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
silver_cloud
co myślicie o przekłuwaniu różnych części ciała? Macie piercing? Ja mam tylko dodatkowy kolczyk w uchu, na więcej raczej nie mam ochoty.

Link Cytuj

0
o masz.dla nie to jest straszne. Tzn w pępku , uszach , języku może być. Ale nic poza tym.

Link Cytuj

0
Ja chciałam sobie w wardze zrobić, ale mi szybko przeszło. Na szczęście.

Link Cytuj

0
silver_cloud
No ja też uważam ze to ani ładne ani praktyczne. A już w brwiach albo w nosie to moim zdaniem wygląda idiotycznie.

Link Cytuj

0
Mi osobiście ozdoby w formie kolczyków bardzo się podobają "jednak sama ich nie mam". W przypadku piercingu myślę, że warto zwrócić uwagę na to, że osoby zajmujące się tym nie zawsze są do tego dobrze przygotowane. Nie wiem czy wiecie, że wystarczy przejść kilkugodzinne szkolenie i już można przekłuwać komuś ciało. Oczywiście nie jest to regułą, bo znam gabinety piercingu w których pracują pielęgniarki, jednak jest ich niewiele. Dlatego radziłabym przed wybraniem gabinetu dobrze zapoznać się z opiniami na jego temat i dowiedzieć co nieco o kwalifikacjach osób przekłuwających.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Szkoda że nie ma jakiegoś katalogu kosmetyczek i podobnych salonów w których byłyby podane ich kwalifikacje. Nawet jak zapytasz kogos czy ma kwalifikacje to co moze odpowiedzieć? że tak.

Link Cytuj

0
Racja, taki katalog rzeczywiście by się przydał. Chyba każda firma kosmetyczna zajmująca się szkoleniami prowadzi rejestr osób, które odbywały w niej przeszkolenie - ale przyznam że nie wiem, czy firmy są upoważnione, żeby takie informacje podawać.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Na pewno nie, najlepiej by bylo jakby kazdy gabinet mial na ścianie w ramce wyłuszczone jakie kwalifikacje mają jego pracownicy.

Link Cytuj

0
Czasami dyplom też nic nie mówi. Dlatego ja zawsze sprawdzam opinie w internecie. A uszy przekłuwała mi ciocia - pielęgniarka z 30 stażem pracy.

Link Cytuj

0
silver_cloud
No widzisz, czy potwierdza się, że fajnie by było gdyby był w necie taki katalog i można by było wprowadzać opinie o usługach danych osób.

Link Cytuj

0
ale odbiegłyśmy od tematu - a ja sama jestem ciekawa co Was korci, żeby się przekłuwać :"

Link Cytuj

0
Carbon_83
Mi się wydaje, że chodzi o taki "look" niegrzecznej, rockowej dziewczyny :" Każdego w pewnym momencie życia coś takiego pociąga, odrobina buntu, pokazania kto tu rządzi i kto jest twardzielem/twardzielką :D

Link Cytuj

0
ja już chyba jestem za stara na kolczyki w ciele ale rzeczywiscie u niektórych osób wyglądają intrygująco. Kiedyś osoby z kolczykami traktowane były przez ludzi jako osoby z marginesu, a teraz co druga nastolatka ma coś przekłute.

Link Cytuj

0
ja mam kolczyk w pępku. Przekłuwałam w studio tatuażu i piercingu.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Ja mysle ze jednak pewnym osobom za duzo przekłuwania nie pasuje, do tego trzeba miec osobowosc, zainteresowania i pewnego rodzaju aparycję. Poza tym w pewnym wieku jest sie juz za starym na takie ekstrawagancje moim zdaniem, no chyba ze wlasnie ma się tę "osobowosc"

Link Cytuj

0
Pewnie że za dużo kolczyków jest niefajne. Kolczyki mają upiększać a nie straszyć.

Link Cytuj

0
silver_cloud
teraz mi się przypomina, jak niektórzy wkładają sobie pod skórę takie rózne płytki, spirale i inne metale, nie rozumiem jak można uważać ze to jest piękne albo potrzebne / ludzie nie szanują swojego ciała w wielu przypadkach.

Link Cytuj

0
millie8

Nie no takie metalowe wkłady pod skóre to trochę jak z horroru wyglądają. Ja jestem za kilkoma dziurkami w uchu. Podoba mi się cały rząd kolczyków w jednym uchu a w drugim np, jeden lub dwa. Fajnie to wyglada.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja chyba nie wiem o jakie metalowe wkładki pod skórę chodzi. nie widziałam chyba jeszcze czegoś takiego.

a co myślicie o tych "tunelach" wkładanych do uszu?

Link Cytuj

0

Ja znalazłam coś takiego:

Ale widziałam już takie metalowe koła wielkości nakrętki słoika wkładane pod skórę. Nie wiem jak ludzie mogą sobie coś takiego robic

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody