• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

pasta cukrowa

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Carbon_83
Ja kiedyś aż płakałam przy regulacji brwi, teraz już nic nie czuję prawie, widać skóra się przyzwyczaja.

Link Cytuj

0
a próbowałyście pocierania kostkami lodu przed wyrywaniem brwi?

Link Cytuj

0
Kostki lodu mają za zadanie zablokować receptory odczuwania bólu, jednak moim zdaniem jest to mało praktyczne. Ściekająca po twarzy woda nie jest niczym przyjemnym.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Też tak uważam, to już lepiej chyba po prostu pomasować sobie skórę w międzyczasie wyrywania.

Link Cytuj

0
Masować przed "i oczywiście w trakcie również można" i koniecznie skórę naciągać miedzy palcami.

Link Cytuj

0
a można brwi smarować przed depilacją maścią Emla?

Link Cytuj

0
Niektóre osoby rzeczywiście używają Emli przy regulacji brwi, ja jednak uważam, że dobrze wykonana regulacja nie jest aż tak bolesna żeby było to konieczne. Jeżeli jednak chcesz spróbować, to pamiętaj, że należy nałożyć ją odpowiednio wcześniej. I co ważne - uważaj na oczy, żebyś ich nie zatarła.

Link Cytuj

0
silver_cloud
A co to ta maść Emla? jakaś znieczulająca? czy to nie przesada?

Link Cytuj

0
jak dla mnie przesada - a krem/maść rzeczywiście działa silnie znieczulająco - w składzie ma lidokainę. Z tego co wiem używany jest często przy wykonywaniu tatuaży.

Link Cytuj

0
silver_cloud
No to trochę przerost formy nad treścią moim zdaniem. Ból przy wyrywaniu włosków to ból który jest jak najbardziej do zniesienia. Już nie przesadzajmy.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody