• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

malowanie rzęs, a otwieranie ust

(obserwuj)
otwieracie usta, jak malujecie rzęsy?
strasznie dużo osób tak robi "w tym ja" i strasznie mnie ciekawi dlaczego. macie może jakieś sensowne, lub mniej sensowne wytłumaczenie tego?

a w ogóle to strasznie się cieszę, że powstało w końcu fajne forum z zakresu kosmetyki, gdzie można normalnie pogadać

Link Cytuj

0
rubia15
No to witaj w klubie :"
Ja do tej pory nie zwróciłam na to uwagi ale też otwieram usta malując rzęsy. Nie mam pojęcia dlaczego...

Link Cytuj

0
ciekawe, czy faceci jakby się malowali też by tak robili. chyba przeprowadzę test. jak tylko facet mi się zgodzi pomalowac rzęsy, to napiszę, czy z rozdziawioną buzią, czy nie.

Link Cytuj

0
tez otwieram usta,jak tuszuje rzesy, a nawet na to nie zwrocilam uwagi. ale tez nie wiem dlaczego tak jest. pewnie dlatego, ze jak maluje usta to oczy mam otwarte "

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Ponieważ chyba zdecydowana większośc kobiet, jeśli nie wszystkie podczas malowania oczu otwiera usta zachęcam do zerknięcia w zdjęcie na demotywatorach:

Zdjęcie pochodzi ze strony: www.demotywatory.pl

jako źródło podane jest: ff.pl

link do zdjęcia: demotywatory.pl/3478997/Obalmy -mity,

adres obrazka: mainhg.demotywatory.pl/uploads /201110/1317554053_by_ko0tu_50 0.jpg

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

hehe dobre, to chyba rzeczywiście byłby dobry temat dla Pogromców mitów z Discovery :)

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

A może kojarzycie Panie jeszcze jakieś nasze "dziwne" zachowania podczas malowania lub pielęgnowania skóry?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody