• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Dwukolorowe paznokcie

(obserwuj)
_kasiuuula_

Podobają Wam się? znowu wracaja do mody. Chociaż właściwie chyba wcale z niej nie wyszyły. Tak przegladałam rózne stronki, na których są zdjęcia takich paznokci i wybrałam te:

zdjęcie ze strony: pin-upowo.blogspot.com/2010/04 /inspirowane-coco-chanel.html

Inne bardzo ładne:

zdjęcie ze stwony: wizaz.pl/Makijaz/Trendy-w-maki jazu/Jak-stworzyc-imprezowy-lo ok

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Również mam wrażenie, że nie można mówić o powrocie do mody, bo od kilku sezonów są nieustannie popularne. Podobają mi się bardzo te w pepitkę. Zastanawiam się jak są zrobione.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Mi się podobają te drugie - takie klasyczne, ale jednak zwracające uwagę.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
adelajna_aa:

Mi się podobają te drugie - takie klasyczne, ale jednak zwracające uwagę.

Są świetne, bo niby french, ale tak zrobiony, że wygląda bardzo ekskluzywnie i elegancko. No i genialny dobór kolorów.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
EwaGarasinska:

Również mam wrażenie, że nie można mówić o powrocie do mody, bo od kilku sezonów są nieustannie popularne. Podobają mi się bardzo te w pepitkę. Zastanawiam się jak są zrobione.

chyba od szablonu, albo pieczątkami. ręcznie trudno by było zrobic taki równy wzorek na wszystkich paznokciach.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Czy same Panie również zajmujecie się paznokciami? jeśli tak to zachęcam do wklejania zdjęć własnych wzorów, lub ciekawych wzorów znalezionych w sieci.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja czasami robię wzorki na paznkciach, ale nie mam swoich projektów. raczej takie proste wzorki robię. Niedawno gdzieś widziałam super zrobione paznokcie z martwą naturą. Normalnie dzieła sztuki!

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Jak znajdziesz, to koniecznie pokaż:)!

Link Cytuj

0
yazeer

moja dziewczyna mi podeslala zdjecie..

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

fajny kolor. I fajnie zrobione paznokcie :)

Link Cytuj

0
ak_acja

Częściej malujecie paznokcie lakierami ciemnymi, czy jasnymi?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Trudno powiedzieć. Wszystko zależy od okazji. Na co dzień zwykle wybieram lakiery jasne, na większe wyjścia ciemniejsze.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
ak_acja:

Częściej malujecie paznokcie lakierami ciemnymi, czy jasnymi?

różnie. zależy od nastroju.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody