• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Farba do włosów w piance

(obserwuj)
_kasiuuula_

Używałyście? dobrze łapie na wosy? I jak są siwe to też pokrywa? jak z wydajnością? jest na jedno farbowanie, czy na więcej?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja nie używałam. Znacyz raz używałam takiego musu w piance, co dawał efekt do pierwszego mycia - ale wogóle się nie sprawdził.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no nic, poczekam aż ktoś przetestuje

Link Cytuj

0
ak_acja

Pasowałaby mi farba w piance. Bardzo nie lubię nakładania zwykłej farby i "bawienia" się z pędzelkami lub aplikatorami. Z jakich firm dostępne są farby w piance?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Ponieważ sama nie używałam jeszcze farby w piance przejrzałam opinie użytkowniczek innych forum.

Oceniały farby w piance z firm Schwarzkopf oraz Loreal. Opinie były raczej zgodne (pokrywajace się): bardzo wygodna aplikacja, ładne, nasycone kolory. Dziewczyny zwróciły jednak uwagę, że farba w piance w porównaniu do farb tradycyjnych na włosach kolor utrzymuje nieco krócej i farbowanie trzeba powtarzać co 3-4 tygodnie.

Link Cytuj

0
yazeer

nie wiem czy juz gdzies o to nie pytalem (jesli tak to prosze mnie tam odeslac).

moja dziewczyna zastanawia sie nad ombre hair, czy ktoras z Pan moze ma takie wlosy i czy robila je sama czy u fryzjera?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Na pytanie o ombre hair odpowiedź znajdzie Pan w wątku dotyczącym włosów: oferia.pl/forum/zdrowie-uroda/ uroda/item13745-wlosy-pielegna cja-upiekszanie-problemy-3

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody