• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

zadziory

(obserwuj)

Co z nimi robić? zaczepiam nimi i się nadrywają. Denerwują mnie, a jak je wycinam, to i tak się zaraz robią.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

mogę spytać co to są zadziory?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

chyba chodzi o skórki przy paznokciach. Na nie się mówi zadziorki.

Jak o to chodzi to smaruj je grubo kremem. Jak zmiękną to nie będą przeszkadzać, a potem powinny same sie zlikwidować.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
_lukrecjusz_:

Co z nimi robić? zaczepiam nimi i się nadrywają. Denerwują mnie, a jak je wycinam, to i tak się zaraz robią.

Jeśli się nadrywają, to na początek trzeba je wyciąć. A później pamiętać o odpowiednim nawilżaniu i natłuszczaniu skóry. Pomysł z kremem jest dobry. Można również smarować specjalnymi oliwkami do skórek.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Mi bardzo pomaga nawilżanie...

Link Cytuj

0

jakis specjalny krem mam kupić? może być ta nivea co do twarzy?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

lepszy byłby krem do rąk i paznokci, lub specjalny krem do skórek. Taki krem do skórek ma w składzie składniki o działaniu karatolitycznym tak więc powoduje, że skórki stają się bardziej miękkie.

Jeśli jednak nie jest an zdecydowany na zakup specjalnego kremu proszę na początek próbować niveą, oliwą, lub nawet zwykłą wazeliną.

Link Cytuj

0

zaczne od zwykłego kremu. jak nie pomoże to kupie ten co Pani mówi. Ile kosztuje?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
_lukrecjusz_:

zaczne od zwykłego kremu. jak nie pomoże to kupie ten co Pani mówi. Ile kosztuje?

Wybór jest duży. Wiele form ma je w ofercie. Ceny od kilkunastu do kilkudziesięciu złoty.

Link Cytuj

0
yazeer

tez mialem kiedys taki problem, smarowalem kremami i nic, ale kiedy zaczalem kremowac rece po kazdym myciu rak pomoglo

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja miałam taki krem do skórek w tubce z Avonu. nawet fajny był. I bardzo wydajny. A teraz nie używam kremów tylko preparatów usuwających skórki.

Link Cytuj

0
yazeer

ja kupilem sobie neutrogene bo to tlusty krem i nie ma niepotrzebnych kobiecych zapachow wiec nadaje sie dla faceta i polecam go

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
yazeer:

ja kupilem sobie neutrogene bo to tlusty krem i nie ma niepotrzebnych kobiecych zapachow wiec nadaje sie dla faceta i polecam go

Również mogę krem do rąk z Neutrogeny polecić.

Link Cytuj

0
ak_acja

Mój mąż, jeśli już musi użyć kremu do rąk (zwykle go nie używa) kupuje najzwyklejszy krem rumiankowy. Nie ma problemu ze skórkami, tak więc może warto taki zwykły krem wypróbować.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody