• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

najlepszy kosmetyk 2011 roku

(obserwuj)
EwaGarasinska

Na wielu portalach internetowych poświęconych kosmetyce trwają właście głosowania nad najlepszym kosmetykiem 2011 roku. Zachęcam by przyłączyć się do zabawy. Głosować można np. na portalu snobka.pl www.snobka.pl/artykul/snobka-w ybrala-kosmetyk-roku-2011-1315 5#add-comment , gdzie wybór kosmetyków, na które można oddać głos jest bardzo duży.

Zachęcam również, by i na naszym forum dzielić się swoimi opiniami.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

piszemy tylko o tych co się pojawiły na rynku w 2011 roku, czy o wcześniejszych też?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

oczywiście, ze możemy pisać tez o innych, na które natrafiłyśmy w ubiegłym roku i które okazały się hitem

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

to ja mogę zgłosić tonik hydra specyfic z YR i paletkę 8 cieni z Avonu,

cienie:

zdjęcie ze strony: http://ph1.bangla.com.pl/0004/c/563_01_7416.jpg

tonik:

zdjęcie ze strony: www.znam.to

Link Cytuj

0
adelajna_aa

mój faworyt to kokosowy krem pod prysznic Ziaja i seria Ziaja med. Pierwszy to spa w Twojej łazience. Seria Ziaja med natomiast pomogła mi zwalczyć problemy z cerom, z którymi męczyłąm się latami....

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

są wyniki konkursu na najlepszy kosmetyk 2011 dla Urody.

Adelajna typowała Ziaję - i Ziaja wygrała jeśli chodzi o kosmetyki dla mężczyzn.

z tuszów do rzęs wygrał Rimmel i Volumne Flash Scandal Eyes (miała któraś z Was?)

z podkładów Chanel - Perfection Lumiere

z kosmetyków do ciała - Vichy - Nutriextra

więcej nagrodzonych kosmetyków tutaj: wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-piele gnacji/20-najlepszych-kosmetyk ow

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ciekawer ile te podkłady kosztują. Chcialabym spróbować

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Nie znam wszystkich wybranych produktów, ale nie dziwi mnie, że docenione zostały cienie w kremie Shiseido. Miałam okazję je wypróbwać i naprawdę są świetne. Podobnie jak Idealist od Estee Lauder - genialny preparat. Niestety ceny bardzo wysokie.

Z inych preparatów mam ogromną ochotę wypróbować linię borówkową AA Nature SPA

Link Cytuj

0
adelajna_aa

widziałam ostanio tę linię, ale wahałam sie czy kupić. Skoro polecacie,. może sie skuszę.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
adelajna_aa:

Ciekawer ile te podkłady kosztują. Chcialabym spróbować

W podanym wyżej linku są też ceny. Nagrodzony podklad z Chanel - 204zł (30ml)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_:

są wyniki konkursu na najlepszy kosmetyk 2011 dla Urody.

Adelajna typowała Ziaję - i Ziaja wygrała jeśli chodzi o kosmetyki dla mężczyzn.

Jest z tej Ziaji jakas pianka do golenia i cos po goleniu?

Link Cytuj

0

moim hitem ubieglego roku jest seria beEco firmy Floslek

bardzo dobre odzywcze kremy i  genialny piling solny

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
Pempufek:

moim hitem ubieglego roku jest seria beEco firmy Floslek

bardzo dobre odzywcze kremy i  genialny piling solny

Pempufek, a gdzie kupujesz kosmetyki z Flosleku? w sklepach, czy w aptekach?

Link Cytuj

0

Kasiula pierwszy piling  kupilam jakos rok temu w sklepie interentowym Flosleka jak wyczytalam ze cos takiego sie pojawilo. Byla fajna promocja ze dostalam go za 1zl :-))

Teraz to zauwazylam ze duzo jest Flosleka w Super-harmach

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Chyba największy wybór kosmetyków Flos Lek znajdzie Pani bezpośrednio na ich stronie lub w drogeriach internetowych. Mi osobiście również te kosmetyki sie podobają. Tym bardziej, że są w bardzo przystępnych cenach.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody