• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

jaki kolor lakieru?

(obserwuj)
_kasiuuula_

dziewczyny - na Sylwestra mam sukienkę granatową ze srebrnymi wstawkami, buty czarne, torebka czarna ze srebrnym, marynarka czarna. I teraz jaki kolor lakieru do paznokci Wy byście wybrały? Myślałam o srebrnym, ale chyba jednak trzeba by taki zestaw czymś ożywić. Czerwień średnio mi pasuje - bo już chyba za bardzo będzie się rzuciać w oczy.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Sa fajne granatowe i Jeansowe lakiery. Ozywiłabym czerownymi wzorkami albo serduszkami do naklejenia malutkimi.

Link Cytuj

0
ak_acja

Ponieważ sama nie lubię ciemnych lakierów, myślę, że pasowałby lakier jasny - perłowy, lub manikir francuski.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

frencza często na co dzień noszę, więc wolałabym coś innego. Granat też nie bardzo, bo z kolei za niebieska będę. Wzrorki tak - myślałam właśnie, żeby może wzorki zrobić w granacie, albo w srebrze. Ale główny kolor dalej nie wiem jaki, by mógł fajnie wyglądać.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

To może granatowe wzorki na perłowo-różowym lakierze (takim w naturalnym kolorze płytki)?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Myślę, że ciekawie mogłyby wyglądać 3 cieniutkie paseczki pionowe w 2/3 szerokości płytki (granat, srebro, granat) na proponowanym już wyżej lakierze perłowo - różowym.

Proszę napisać jakie w końcu kolory, lub wzorki Pani wybrała.

I oczywiście Pani i wszystkim naszym forumowiczkom życzę udanej zabawy sylwestrowej.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
adelajna_aa:

To może granatowe wzorki na perłowo-różowym lakierze (takim w naturalnym kolorze płytki)?

i tak zrobiłam. Fajnie wyglądało. A Wy jak miałyście zrobione paznokcie?

Link Cytuj

0
ak_acja

ja miałam tylko pociagnięte bezbarwnym lakierem.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody