• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kosmetyki wielofunkcyjne

(obserwuj)
_kasiuuula_

Jakie znacie poza tuszami od razu z bazami, lub odżywkami, pudrami w kompakcie (podkład i puder w jednym) i kremami tonującymi (nadającymi kolor)?

Jak możecie to podawajcie też konkretne przykłady takich kosmetyków 2 w 1.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Cienie, róż i pomadka. Kiedyś takie miałam, chyba rimmel. Cienie były słabe, róż miał brzydki kolor a pomadki nie chcę nawet komentować. Cóż, zraziłam się.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

często spotkać można pomadki z błyszczykami.

Z kosmetyków kolorowych teraz często spotkać można 2 kolorowe kredki do oczu. (polecić mogę czarno-zieloną kredkę z Avonu. Widziałam, że podobne połączenia ma też teraz YR)

Dużo kosmetyków 2 w 1 występuje też wśród kosmetyków pielegnacyjnych, czy preparatów do włosów. Np. szampony z odżywką, balsamy koloryzujące, balsamy nawilżające z filtrami UV, żele do mycia nadające się równiez do mycia włosów

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Fakt, dwukolorowe kredki polecam. Swego czasu były bardoz fajne zestawienia z urgan jungle.

Link Cytuj

0
ak_acja

co do kredek, co pawda już tych jednokolorowych to bardzo fajne wydają mi się te w plastikowej oprawce, które od razu mają w zatyczce temperówkę. Może kojarzycie firmy, które mają takie kredki w ofercie? bo do tych zwykłych się zraziłam - już drugi raz kupiłam kredkę, która podczas temperowania się łamie.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
ak_acja:

co do kredek, co pawda już tych jednokolorowych to bardzo fajne wydają mi się te w plastikowej oprawce, które od razu mają w zatyczce temperówkę. Może kojarzycie firmy, które mają takie kredki w ofercie? bo do tych zwykłych się zraziłam - już drugi raz kupiłam kredkę, która podczas temperowania się łamie.

Wiele firm ma takie kredki. Np. Collistar, Avon, YR, Revlon, Loreal, Inglot

kredka do oczu firmy Revlon

Kredka do oczu firmy Revlon,

zdjęcia za www.ekobieca.pl

www.ekobieca.pl/product-pol-10 68-Revlon-Colorstay-Eyeliner-k redka-do-oczu-wysuwana.html

Poniżej kredka do oczu firmy Inglot, z gąbeczką. Jak przeczytać można w opisach dołączana jest do niej mała temperówka

Kredka do oczu firmy Inglot,

zdjęcie ze strony www.wizaz.pl

wizaz.pl/kosmetyki/foto/33901_ 250.jpg

Link Cytuj

0
ak_acja

na ile czasu (oczywiście mniej więcej) starcza Wam taka kredka?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

och, mi na długo. Zwykle prędzej ją gubię, lub kończy się okres przydatności, niż ją zuzyję. A używam czesto. Z tym że mam kilka sztuk - może dlatego?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

U mnie to samo. Kredka starcza mi przynajmniej na rok i częsciej się gubi, niż kończy. Tylko jedną mam taką nieśmiertelną (ma teraz długość ok 3 cm, więc ciężko ją zastrugać nawet), a mam ją już ze 3 lata, jak nie więcej.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

czy równie chętnie i równie często korzystacie Panie z konturówek do ust?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody