• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Fryzury - modne lub nietypowe

(obserwuj)
1  |  2  |  3  |  4   z  4   Następna strona Ostatnia strona
EwaGarasinska

Zachęcam do dzielania się w tym watku uwagami na temat najmodniejszych, najbardziej ekstrawaganckich, nietypowych lub po prostu fajnych fryzur. Linki do zdjęć lub zdjęcia mile widziane. (Proszę pamiętać o opisywaniu zdjęć adresami stron z jakich pochodzą)

Link Cytuj

0
yazeer

moze na samym wstepie doradzicie cos Panie mojej dziewczynie. mianowicie chodzi o jakis luzny kok na wesele ktory moglaby zrobic sama czyli jest latwy w wykonaniu a elegancki i trwaly.

cale szczescie ja nie mam takich problemow :P

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Kok to świetna fryzura, jednak jeśli ma być, tak jak Pan napisał luźny, to musi być dość mocno wystylizowany, by wytrzymał całe wesele. Dlatego przy jego upinaniu warto jednak poprosić o pomoc chociaż jakąś koleżankę, jak nie fryzjerkę.

Proszę zerknąć w ten link: www.youtube.com/watch

tam zaprezentowano wykonanie krok po kroku dość ciekawego koka

i w ten www.youtube.com/watch , gdzie kok opiera się na bransoletce

(oba linki z serwisu youtube oznaczone są jako nadesłane przez Stylizacje)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
yazeer:

moze na samym wstepie doradzicie cos Panie mojej dziewczynie. mianowicie chodzi o jakis luzny kok na wesele ktory moglaby zrobic sama czyli jest latwy w wykonaniu a elegancki i trwaly.

cale szczescie ja nie mam takich problemow :P

a jakie włosy ma Twoja dziewczyna? długie? proste, kręcone?

ja natrafiłam na takie fajne fryzury z kokami:

Pierwsze zdjęcie jest z ze strony fryzury.brat.pl (http://www.fryzury.brat.pl/koki/index.php?plik=fryzury_koki010&nrZdjecia=3) www.fryzury.brat.pl/koki/index .php

a drugie z fryzury.net.pl (http://www.fryzury.net.pl/fajne-uczesanie-na-letnie-upaly/) www.fryzury.net.pl/fajne-uczes anie-na-letnie-upaly/

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Pierwsze zdjęcie się Pani nie wkleiło. Przynajmniej u mnie go nie widać. Natomiast z linka da się wejść i rzeczywiście kok ciekawy.

Link Cytuj

0
yazeer

włosy proste, kawalek za ramie. ten z tymi czerwonymi gumkami jej sie podoba, bedzie musiala poprobowac :)

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

w takim razie zachęcam również do zerknięcia w link na www.kobieta.interia.pl. kobieta.interia.pl/galerie/fry zury/koki/zdjecie/duze,1217756 ,1,696

Znajduje się tam kilkanaście zdjęć przedstawiających koki wykonane z włosów półdługich.

Link Cytuj

0
ak_acja

a jakieś pomysły może na wyjściowe, eleganckie fryzury z krótkich włosów?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Może Pani zerknąć na stronę www.efryzury.pl www.efryzury.pl/. Jest tam dość dużo ciekawych fryzur.

Polecam również stronę www.stylistka.pl www.stylistka.pl/katalog-fryzu r/fryzury-krotkie/

Link Cytuj

0
yazeer

w koncu na weselu moja dziewczyna pokazala sie w swoich naturalnych luzno rozpuszczonych wlosach i wygladala tez swietnie!

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Piękne, zadbane rozpuszczone włosy to ozdoba jaką chyba każda kobieta chciałaby mieć. Niestety nie każda z nas może sobie pozwolić na rozpuszczenie włosów podczas większych imprez. Często same niszczymy swoje włosy poprzez zbyt częste prostowanie, kręcenie, farbowanie itp.

Link Cytuj

0
ak_acja

a co myślicie Kochani o fryzurach stylizowanych na lata 20-30ste? Czy mają szansę wrócić do mody? a może wciąż z niej nie wyszły?

poniżej przykłady:

zdjęcie ze strony: pretendent.com.pl/artykul,2281 ,krotka-historia-fryzjerstwa.h tml

zdjęcie ze strony: www.we-dwoje.pl/moda;lat;20;i; 30;na;wfn;2009;-;relacja,artyk ul,13143.html

zdjęcie ze strony: www.poloniaextra.com/

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Wydaje mi się, że cyklicznie wracają. Oczywiście nie w czystej formie, ale w formie inspiracji, pomysłów. Mi osobiście szczególnie podobają się te sredniej długości z wyraźnymi falami.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

w pierwsze zdjęcia fajne, a na ostatnim fryzura ok, bo taka prosta, ale ten makijaż mi się zupełnie nie podoba.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Makijaż wyjatkowo wystylizowany. Ale cóż, każda epoka rządzi się swoimi prawami w modzie. Być może nasze wnuki lub prawnuki patrząc na nasze fryzury, makijaże, ubrania również nie będą zachwycone.

Link Cytuj

0
ak_acja
EwaGarasinska:

Makijaż wyjatkowo wystylizowany. Ale cóż, każda epoka rządzi się swoimi prawami w modzie. Być może nasze wnuki lub prawnuki patrząc na nasze fryzury, makijaże, ubrania również nie będą zachwycone.

Myślę, że nie trzeba czekać nawet na wnuki. Już nasze dzieci modę będą pojmowały w zupełnie innych kategoriach niż my.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

W takim razie zachęcam do podawania przykładów które z elementów mody z czasów naszych rodziców teraz uważane są za niemodne, passe. Mi przychodzą na myśl fryzury - baranki

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a fryzurami z czasów moich rodziców kojarzą mi się takie nastroszone i utapirowane włosy:

ale wydaje mi się, że nie można powiedzieć, że są niemodne, bo dużo fryzur jakie się teraz nosi też je po trochu przypomina.

a zdjęcie ze strony www.zapytaj.onet.pl

a link do zdjęcia: t3.gstatic.com/images

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a z modnych fryzur - podowają się Wam dredy?

Bo mi bardzo. Dziewczyna na zdjęciu ma przepiękne:

link do zdjęcia: http://www.rzeczkrotoszynska.pl/numery/743/art9-1.jpg

a zdjęcie wzięłam ze strony: www.rzeczkrotoszynska.pl/index 2.php (http://www.rzeczkrotoszynska.pl/index2.php?nr=743&doc=9)

Tam od razu można też przeczytać fajny artykuł o dredach.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Dredy, jeśli tylko są dobrze zrobione i zadbane to jak najbardziej mi się podobają. A prywatnie dodam, że wszystkie osoby noszące dredy jakie znam, to bardzo pozytywne osoby, tak więc choćby z tego powodu mam takie, a nie inne zdanie o dredach.

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3  |  4   z  4   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody