• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Ile wydałybyście na kosmetyczkę, a ile na fryzjera

(obserwuj)
_kasiuuula_

Jak wyżej. Ile byłybyście w stanie zapłacić za mega fajny zabieg (np. nawilżający na twarz po lecie, z masażem i aparaturą), a ile jesteście w stanie wydać na fryzjera idąc np. na wesele do kogoś?

Link Cytuj

0
ak_acja

Jeśli chodzi o zabieg kosmetyczny to właściwie mnie na nie nie bardzo stać. Henna, czasami pedicure, ale nic ponad to. Niestety na mnie kosmetyczka nie zarobi. Maximum jakie zostawiam to 40-50zł. Oczywiście gdyby mnie było stać chętnie chodziłabym również na inne zabiegi, choć nawet wtedy nie sądzę, że byłabym gotowa zapłacic kilkaset złotych, a z tego co na forum czytam to i czasami tyle trzeba za zabieg zapłacić. Za fryzjera również dużo nie płacę. Najczęściej 30-40zł. Unikam zakładów w centrum miasta, bo choć wiem, że maja doskonałe opinie, to boję się, że zapłacę zbyt dużo.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

mogę się pod tym podpisać.

Odkąd nie farbuję włosów - w ciąży nie ryzykowałam, a potem polubiłam mój kolor - mało wydaje i tu i tu. Chociaz ja np. uwielbiam masaż twarzy. Ale szukam gdzie tanio, albo kupoinów znizkowych.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

a czy korzystacie Panie z promocyjnych kuponów np. z groupona na zabiegi kosmetyczne? jeśli tak  to jakie największe obniżki udało się Paniom upolować?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja się zastanawiam nad wykupieniem karnetu na liposukcję bezigłową. tam nawet 50% można zaoszczędzić.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody