|
|
|
Jak wyżej. Ile byłybyście w stanie zapłacić za mega fajny zabieg (np. nawilżający na twarz po lecie, z masażem i aparaturą), a ile jesteście w stanie wydać na fryzjera idąc np. na wesele do kogoś?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o zabieg kosmetyczny to właściwie mnie na nie nie bardzo stać. Henna, czasami pedicure, ale nic ponad to. Niestety na mnie kosmetyczka nie zarobi. Maximum jakie zostawiam to 40-50zł. Oczywiście gdyby mnie było stać chętnie chodziłabym również na inne zabiegi, choć nawet wtedy nie sądzę, że byłabym gotowa zapłacic kilkaset złotych, a z tego co na forum czytam to i czasami tyle trzeba za zabieg zapłacić. Za fryzjera również dużo nie płacę. Najczęściej 30-40zł. Unikam zakładów w centrum miasta, bo choć wiem, że maja doskonałe opinie, to boję się, że zapłacę zbyt dużo.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
mogę się pod tym podpisać.
Odkąd nie farbuję włosów - w ciąży nie ryzykowałam, a potem polubiłam mój kolor - mało wydaje i tu i tu. Chociaz ja np. uwielbiam masaż twarzy. Ale szukam gdzie tanio, albo kupoinów znizkowych.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a czy korzystacie Panie z promocyjnych kuponów np. z groupona na zabiegi kosmetyczne? jeśli tak to jakie największe obniżki udało się Paniom upolować?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ja się zastanawiam nad wykupieniem karnetu na liposukcję bezigłową. tam nawet 50% można zaoszczędzić.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|