• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Ulubiony kolor cieni

(obserwuj)
_kasiuuula_

Macie jakiś ulubiony kolor cieni do powiek, który używacie najczęściej?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

perłowy i brąz - to połaczenie (perłowy na górną powiekę, brązowym robię kreskę na dole).

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja uwielbiam fiolety, jasne beże i zieleń. A dobieracie cień do koloru oczu, czy do ciuchów, czy do nastroju?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Jeśli chodzi o dobór koloru, to dobrze dobierać go właśnie do koloru oczu - na zasadzie kontrastów. Tzn. oczu niebieskich bezpieczniej nie malować na niebiesko, a zielonych na zielono. Użycie cienia w kolorze oczu często daje efekt przyćmienia, zamiast wydobywać kolor oka, maskuje go.

Oczywiście strój również często bierze się pod uwagę, tak samo jak też i osobowość osoby. Panie nie lubiace się wyróżniać nie będą dobrze czyłu się w intensywnych nasyconych kolorach.

Link Cytuj

0
ak_acja

Ja najlepiej czuję się w beżach lub kolorach złamanych szarościami. Wyraziste kolory (zielenie, granaty, złota) podobają mi się u kogoś, jednak sama nie zdecydowałabym się na taki makijaż.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

A co myślicie o różach, czerwieniach, żółciach na oczach?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Mogą wygladać świetnie, ale też nie na każdą okazję pasują. Róż, jeśli stonowany jeszcze właściwie można tak nałożyć, by w oczy się nie rzucał. Trudniej z czerwieniami i żółciami. Nie tak dawno w modzie były czerwone eyelinery na powiekach i muszę przyznać, ża za ich pomocą wspaniale niektórym udawało sie podkreślić spojrzenie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

A z jakich firm cienie najczęściej kupujecie?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Osobiście w przypadku cieni nie jestem przywiązana do jednej marki. W pierwszej kolejności zwracam uwagę na kolr i trwałość, a dopiero w drugiej na firmę. Lubię cienie z firmy Art Deco, Gosh, YR, Avon, Inglot, Beyu, ale również z firm mniej znanych.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody