• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

nowe kosmetyki

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
hania-1957

W 2010 r. w Avonie pojawiła się nowa seria kosmetyków, dedykowana kobietom w wieku 55+ : ANEW Platinum.

Wiadomo, że wraz z wiekiem pogarsza się kształt komórek, a produkcja zdrowego kolagenu ulega spowolnieniu. W rezultacie skóra traci wyraziste kontury i zmienia się owal twarzy. Po latach badań naukowcy z Avonu odkryli moc paksyliny – najważniejszego białka odpowiedzialnego za pełen, młodzieńczy kształt komórek. Opracowana i opatentowana przez Avon Technologia Paxilium pobudza produkcję paksyliny nawet o 60 %, aby przywrócić twarzy młodzieńcze kontury, poprawić wygląd wiotczejącej skóry i zredukować widoczność głębokich zmarszczek ( również na szyi ).

W skład serii Anew Platinum wchodzą : serum, krem na noc, krem na dzień oraz krem do pielęgnacji okolic oczu i ust.

Wypróbowałam krem na dzień i krem na noc - faktycznie działa. Skóra twarzy, podbródka i szyi jest bardziej napięta i gładka, samopoczucie doskonałe. 

Z przekonaniem mogę polecić tę linię zarówno zainteresowanym paniom, jak i tym które chcą aby ich mamy lub babcie wyglądały młodziej. 

Jestem konsultantką Avonu i zapraszam do zakupów.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

słyszałam o tej linii same bardzo dobre opnie, a więc również zachęcam do jej wypróbowania. Pani Haniu, jest Pani konsultantką - czy w tej chwili, jest jakaś promocja na kosmetyki z tej linii?

Link Cytuj

0
hania-1957

W obecnym katalogu 3/2011  cena kosmetyków obniżona jest specjalnie na Dzień Kobiet.

Serum Anew Platinum kosztuje teraz 73,- zł zamiast 105,-

Krem na noc : 60,- zamiast 80,-

Na krem na dzień (80,-) i krem do pielęgnacji okolic oczu i ust (60,-) zamawiane oddzielnie nie ma promocji, ale można je zamówić w zestawie za łączną cenę 80,- zł.

Ponadto za każde wydane 39,90 zł można zamówić w cenie 9,90 kosmetyczkę z prezentami ( kosmetyczka w wymiarach 16x13,5x5,5 cm z bardzo modnym efektem wężowej skóry; w środku lusterko o średnicy 71 cm, miniwersja Kremu rozjaśniająco-redukującego przebarwienia i ulotka z 3 próbkami serum, w tym próbka nowości z katalogu 4/2011).

Zachęcam do zakupów, również za moim pośrednictwem.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Rzeczywiście spore obniżki :) Nic tylko zachęcać Panów, żeby na Dzień Kobiet taki prezent sprawili.

Link Cytuj

0
ak_acja

A coś z nowości dla skóry u osoby 30-35+?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Jeśli chodzi o nowości to zdecydowanie łatwiej by było mi doradzać w kwestii kosmetyków gabinetowych. Niestety ostatnio nie jestem na bieżąco z nowościami w sklepach (postaram sie nadrobić). Tak więc póki co zachęcam do zerknięcia na strony: stylistka.pl: www.stylistka.pl/nowosci-kosme tyczne/ i polki.pl polki.pl/uroda_kosmetycznenowo sci.html . Tam znajdzie Pani przegląd nowości wraz z ich opisami. Jeśli coś Panią zainteresuje proszę napisać - postaram się wówczas coś więcej o danym kosmetyku poszukać.

Link Cytuj

0
ak_acja

I tak dziękuje, bo nawet nie wiedzialam gdzie szukać nowości. Z pewnością jak coś będę planowała kupić jeszcze sie doradzę.

Link Cytuj

0
hania-1957

Dla pań w wieku 30+ i 35+ Avon poleca serie ANEW REJUVENATE ( 30+) i ANEW REVERSALIST ( 35+ ).

W skład Anew Rejuvenate wchodzą : koncentrat rewitalizujący do twarzy, krem na dzień, krem na noc, emulsja z szafirowym kompleksem polipeptydowym na noc, kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień, rewitalizujący żel oczyszczający 2 w 1.

W skład Anew Reversalist wchodzą: serum naprawcze, krem na dzień, krem na noc, oczyszczająca emulsja do twarzy.

Produkty z linii Rejuvenate przywracają skórze nieskaZitelność - wyrównują jej koloryt, zmniejszają widoczność porów i wygładzają pierwsze zmarszczki.

Produkty z linii Reversalist zmniejszają widoczność zmarszczek i przebarwień, a także zapewniają skórze intensywną regenerację.

W pełni zasługują na polecenie.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Obie te linie wydają się bardzo ciekawe. Niestety nie miałam okazji ich wypróbować, ale chętnie dowiedziałabym się jakie główne składniki sa ich podstawą.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

to jak można tutaj prosić, to ja prosze o opis linii dla skóry 20+, no dobra i 25+ też. :)

Link Cytuj

0
hania-1957

Dla dziewczyn przed 30 polecam serię Avon-naturals.

Linia : Miód i olejek migdałowy - odżywianie i łagodzenie. ( krem do twarzy, scrub do twarzy)

Linia : Brzoskwinia i mleczko migdałowe - energia i promienność. ( krem do twarzy, scrub do twarzy, żel myjący do twarzy)

Linia : Zielona herbata i liscie oliwne - ochrona i rewitalizacja. (krem do twarzy, żel i tonik 2 w 1)

Linia : Drzewo herbaciane i ogórek - oczyszczanie i tonizowanie. ( krem do twarzy, maseczka do twarzy oraz żel i tonik 2 w 1)

Linia : Rumianek i mak - miękkość i nawilżenia. (krem do twarzy, maseczka do twarzy oraz żel i tonik 2 w 1.)

Natomiast do pielęgnacji ciała są następujące linie :

Czereśnia i gałka muszkatołowa - regeneracja

Truskawka i guawa - odżywianie

Lawenda i rumianek - kojenie

Owoc granatu i mango - energizowanie

Karmelizowane jabłko i orzech - nawilżanie

Fiołek i liczi - odżywianie.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
hania-1957:

Dla dziewczyn przed 30 polecam serię Avon-naturals.

Linia : Miód i olejek migdałowy - odżywianie i łagodzenie. ( krem do twarzy, scrub do twarzy)

Miód i migdały - wspaniałe połączenie. Już sobie wyobrażam jak pachną.

Link Cytuj

0
hania-1957

W aktualnym katalogu Avon pojawiła się nowa seria kosmetyków do makijażu z 24-karatowym złotem. Złote płatki przyciągają i odbijają światło, dodając kolorowi głębi i intensywności.

W tej serii oferowane są : tusz do rzęs ( golden black i golden brown ), błyszczyk do ust ( honey gold, pink, simply gold, golden peach, ruby luster ), szminka ( nude gold, golden raisin, ruby in gold, natural gold, golden peach, pink, amethyst gold, rosey gold ), poczwórne cienie do oczu ( golden splendor, gleam of gold ) i kredka do powiek ( golden brown, golden black ).

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja ostatnio trafiłam na serię ziaja med. Co o niej sadzicie?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Ogólnie zbiera dobre opinie, ale by móc coś więcej powiedzieć musiałabym rzucić okiem na składy (Inci) poszczególnych preparatów.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Jestem po 4 tygodniach testowania kremu do cery suchej, dalikatnej i atopowej. jestem ZACHWYCONA:)

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

W takim razie prosimy o podanie pełnej nazwy kremu, bo zapewne i inne użytkowniczki serwisu po takiej opinii będą chciały go wypróbować

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a mnie zaciekawiły te kosmetyki ze złotem. Widać drobinki złota jak się tuszem pociągnie rzęsy?

Link Cytuj

0
hania-1957

Cytuję opis Avon dot. tuszu : "Tusz do rzęś wzbogacony pigmentami czystego złota otula oczy delikatnym świetlistym woalem i nadaje rzęsom pełną objętość. Ekskluzywna szczoteczka efektownie podkreśla i pogrubia każdą rzęsę, dodając spojrzeniu magnetyzującej głębi".

A z praktyki - rzęsy nabierają lekkiego połysku.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Dziewczyny, a miała któraś z was kosmetyki z lini ECO AA? Widziałam opakowania i wyglądają super, ale nie próbowałam.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody