• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Konkursy kosmetyczne

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
EwaGarasinska

Chyba każdy lubi od czasu do czasu coś wygrać w jakimś konkursie, a że w internecie natknąć się można na różne ciekawe konkursy i promocje zakładam wątek w którym będzie można wymieniać się uwagami, podawać linki itd.

na początek proponuję udział w konkursie drogerii rossman, w którym wystarczy odpowiedzieć ja jedno pytanie i mozna wygrać preparat do demakijazu burjouis.

strona konkursu:

www.rossnet.pl/konkursy/

i bezposredni link do konkursu: www.rossnet.pl/konkursy/konkur s/

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

wzięłam udział, ale widzę, że tam jest więcej fajnych konkursów :) do 18stego jest konkurs na zyczenia mikołajkowe.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

póki co czekam na wyniki konkursu burjouis bo wzięłam w nim udział.

Link Cytuj

0
ak_acja

w konkursie na stronie: http://www.dlalejdis.pl/konkursy?task=3&cid=503 do wygrania zestawy kosmetyków dla mężczyzn

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

z Burjois mi się nie udało, ale własnie natknęłam się na konkurs Ziaji: www.sledzimykonkursy.pl/index. php/2010/12/15/wygraj-zestaw-k osmetykow-z-serii-sopot-spa-ma rki-ziaja/

do wygrania 10 zestawów kosmetyków. Konkurs trwa do 20 grudnia

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja bym chciała jakis konkurs z kosmetykami do makijazu do wygrania.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

postaram się poszukać, a osobiście bym chciała taki, w którym cokolwiek wygram, bo bardzo dawno nic nie wygrałam.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

W Nowym roku pojawiło się dość dużo kosmetycznych konkursów. Dość ciekawy wydaje się konkurs Ziaji i mydlandii polegający na ułożeniu rymowanki. Do wygrania zestawy kosmetyków Ziaja. Strona konkursu tutaj: www.sledzimykonkursy.pl/index. php/2011/01/14/wygraj-zestaw-k osmetykow-ziaja-9/

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

konkurs Dove - 3000 zestawów kosmetyków do wygrania: www.sledzimykonkursy.pl/index. php/2011/02/11/3000-zestawow-k osmetykow-dove-czeka/

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Z okazji Dnia kobiet portal wizaz.pl przygotował konkurs. Zachęcam do zerknięcia na ich stronę: http://wizaz.pl/akcje/dzien-kobiet/  wizaz.pl/akcje/dzien-kobiet/

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Nagrody fajne, ale esemesa trzeba wysłać, a ja mam zle doświadczenia z takimi konkursami na esemesa, bo później ciągle przychodzą esy z róznymi promocjami i wróżkami itd.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

W takim razie może zainteresuje Panią, zamieszczony równiez na stronie www.wizaz.pl konkurs firmy Celia w którym odpowiedzieć na pytanie należy drogą mailową. Do wygrania jest zestaw kosmetyków Celia.

Szczegółowe Informacje w portalu wizaz.pl na stronie: wizaz.pl/Trends-News/Konkursy/ Konkurs-Celia

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Na FB pojawił się konkurs Garniera. Do wygrania zestaw kosmetyków Essentials.

link do konkursu: apps.facebook.com/garnier-esse ntials/

Link Cytuj

0
adelajna_aa

wydaje się ciekawy, już sie loguję:)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

konkurs fajny, gdyby nie to, że trzeba stale przy kompie siedzieć, bo jak dobrze zrozumiałam to nie wiadomo kiedy pojawi się okienko konkursowe :(

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Jeszcze jeden konkurs Garniera - już bez koniecznosci śledzenia wydarzeń na fb. Do wygrania 350 zestawów kosmetyków.

www.garnier.pl/_pl/_pl/konkurs -swiateczny/index.aspx

Link Cytuj

0

Do wygrania weekend dla  dwóch osób w SPA w Hotelu Sympozjum**** w Krakowie https://apps.facebook.com/ofet eria_konkurs/

Stwórz zabawną ofertę, udostępnij swoja pracę na tablicy FB, zbieraj głosy i zgarniaj co dwa tygodnie bon o wartości 80 PLN na zakupy w sklepie internetowym www.chantiel.com!

Dojdz do finału i wygraj romantyczny weekend SPA w Krakowie!

Link Cytuj

0

Do wygrania weekend dla  dwóch osób w SPA w Hotelu Sympozjum**** w Krakowie https://apps.facebook.com/ofet eria_konkurs/

Stwórz zabawną ofertę, udostępnij swoja pracę na tablicy FB, zbieraj głosy i zgarniaj co dwa tygodnie bon o wartości 80 PLN na zakupy w sklepie internetowym www.chantiel.com!

Dojdz do finału i wygraj romantyczny weekend SPA w Krakowie!
hereinmyhead861 wyedytował tego posta w dniu 2012-02-16 14:30:33

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

bardzo atrakcyjne nagrody. Dziękuję za informację. I przyłączam się do zachęty do udziału w konkursie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Na rossnet.pl jest teraz kilka naprawdę fajnych konkursów:

podaję linki: www.rossnet.pl/konkursy/konkurs.aspx tutaj trzeba wysłać swoje zdjęcie w letniej stylizacji Manhattan. Do wygrania 25 zestawów kosmetyków.

www.rossnet.pl/konkursy/konkurs.aspx - konkurs Sholla - trzeba odpowiedzieć na pytania, do wygrania zestaw do pielęgnacji stóp

www.rossnet.pl/konkursy/konkurs.aspx - konkurs Olay, codziennie wygrać można 1 z 10 zestawów kosmetyków.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody