• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

opalanie natryskowe

(obserwuj)
ak_acja

Chciałabym się doradzić, czy warto skorzystać z takiego zabiegu? ile czasu utrzymuje się efekt?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Jeśli zależy nam na szybkiej opaleniźnie to oczywiście opalanie natryskowe będzie zdecydowanie zdrowsze niż solarium. Zdania o tej metodzie opalania są jednak podzielone. Część klientek nie może się jej nachwalić, część natomiast jest rozczarowana tym, że opalenizna schodzi nierównomiernie. Jeśli zdecyduje się Pani na tą metodę proszę pamiętać o uprzednim wykonaniu peelingu (co zagwarantuje to, że opalenizna będzie jednolita).

Jeśli chodzi o długość utrzymywania się opalenizny - to związana jest ona z naturalnym procesem złuszczania się naskórka, tak więc stopniowo będzie zanikać. Efekt widoczny jest mniej więcej do 7-8 dnia po zabiegu.

Link Cytuj

0
ak_acja

czy poza pilingiem jeszcze jakiś zasad przed i po należy przestrzegać?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

przed zabiegiem nie nakładać na ciało balsamu, po zabiegu nie moczyć skóry przez kilka godzin. Na zabieg warto iśc w ubraniu nie przylegającym do ciała, co zapobiegnie pobrudzeniu

Link Cytuj

0
yazeer

a ktory rodzaj sztucznego opalania daje bardziej naturalny kolor? bo tak mi sie wydaje ze te wszystkie nastolatki to chodza na solarium i sa az zolte od nadmiaru opalania.. jak jest z opalaniem natryskowym?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

przy opalaniu natryskowym kolor jest bardziej naturalny niż w przypadku popularnych samoopalaczy, nie dorównuje jednak opaleniźnie słonecznej, lub solaryjnej (ale proszę pamietać, że jest to zdecydowanie zdrowsza metoda).

Link Cytuj

0
ak_acja

czy orientuje się Pani jak taki zabieg wyglada cenowo?

zapomniałam dodać, że chodzi mi o zabieg na twarz oraz na ciało (nogi, ręcę, dekolt)

ak_acja wyedytował tego posta w dniu 2010-09-23 15:53:16

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

jeśli chodzi o całe ciało to aktualnie cena wynosi około 80-100zł (oczywiście proszę zadzwonić do wybranego gabinetu i sie upewnić). Twarz i dekolt to około 40-50zł. Warto poszperać, bo wiele gabinetów oferuje atrakcyjne promocje.

Link Cytuj

0
ak_acja

cóż, liczyłam, że ceny jakie widziałam w gabinecie u kosmetyczki są troszkę zawyżone. Ale niestety mieszczą się w przedziale podanym przez Panią. Już sama nie wiem, czy się zdecyduję na ten zabieg.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

proszę się zastanowić - ze swojej strony mogę dodać, że jasna karnacja wcale nie jest niemodna. A nawet jest teraz promowana.

Link Cytuj

0
studioimagebyd

na pewno lepiej jest korzystać z opalania natryskowego niż z solarium czy skłońca. teraz kiedy wszyscy są bardziej uświadomini o szkodliwym wplywie opalania promuje się naturalność już nie są modne spalone skwarki. Lepiej jest dostarczac organizmowi witamin zeby skora miała ładny kolor. Stosowanie na słońcu kremów z filtrem i wystarcza na te promienie które nasza skóra chłonie w codzienym życiu. A kolor skóry bedzie ładny a skóra zdrowsza i bardziej nawodniona. A to prowadzi miejszej ilości tworzacych sie zmarszczek

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Bardzo się cieszę, że zgadza się Pani z moją opinią. Myślę, że dzięki temu więcej naszych forumowiczek zastanowi się przed pójściem na solarium.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody