• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

sokonały płyn do mycia twarzy dla mężczyzn - cera trądzikowa

(obserwuj)
adelajna_aa

Kupiłam mężowi, w celu wypróbowania i już (po półtorej tygodnia) mogę polecić. Men anti acne under twenty Eris

Link Cytuj

0
ak_acja

to jest płyn przeciw wypryskom? i w formie płynu, czy żelu?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

żelu raczej.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Linia under twenty przeznaczona jest do pielęgnacji młodej skóry, jednak jeśli sprawdza się w codziennej pielęgnacji skóry Pani męża to oczywiście warto ją stosować. Proszę pamiętać, żeby mąż po myciu twarzy żelem nakładał  krem.

Dobrze wiedzieć, że produkt ten się sprawdza. Będę o nim pamiętała polecając kosmetyki przeciwtrądzikowe. 

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Mąż jest po 20 roku zycia, ale 30 jeszcze nie ma, więc aż tak bardzo nie odbiega chyba. Poza tym coraz więcej mówi się o tym, że trądzik przestał byc młodzieńczy.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Oczywiście, dlatego napisałam, że jeśli sprawdza się w przypadku męża, to warto stosować go dalej. Wiek nie jest głównym wyznacznikiem - najważniejszy jest stan skóry.

Co się tyczy trądziku, to rzeczywiście - coraz częściej dotyka osoby, które dawno przekroczyły wiek młodzieńczy.  Do kosmetyczek, kosmetologów i dermatologów zgłasza się naprawdę dużo klientek z zaawansowanymi i dość ciężkimi odmianami trądzku - takimi jak np. trądzik piorunujący.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

A czy małżowi coś może grozić, bo używa kosmetyku do zbyt "młodej" cery? Krem też używa - "care and controle"

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Długotrwałe stosowanie może nieco przesuszyć skórę - ale to zależy od cery. Jeśli skóra męża zacznie źle reagować - na pewnien czas nalezy odstawić te kosmetyki (albo przynajmniej jeden z nich) i zastąpić innymi.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

przegladając strony internetowe natknęłam się na coś co może Panią i Pani męża zaciekawić: na stronie www.wizaz.pl/akcje/undertwenty /ankieta-zgloszeniowa.php trwają właśnie zgłoszenia do przetestowania jednego z 200 zestawów kosmetyków z lini under twenty. W celu zgłoszenia nalezy zalogować się na wyżej podanej stronie i wypełnić ankietę.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody