• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

liposukcja kawitacyjna na otyłość

(obserwuj)
1  |  2  |  3  |  4   ... z  13   Następna strona Ostatnia strona
_kasiuuula_

chciałam się nieco więcej dowiedzieć o tzw liposukcji bezigłowej. Na jakiej zasadzie kawitacja powoduje wyszczuplanie?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

dzięki zmianie polaryzacji błony komórkowej na skutek działania ultradźwięków zawarty w adipocytach tłuszcz zostaje z nich uwolniony i przetransportowany do miejsca, gdzie może zostać rozłożony.

Efekty takiego zabiegu podnoszą się jeszcze bardziej, gdy przed zastosowaniem ultradźwięków skóra tkanka tłuszczowa zostanie rozgrzana (np. za pomocą promieni podczerwonych).

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Widziałam program o tej metodzie i rezultaty są ponoc doskonałe.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

efekty są - i to dość szybko widoczne, jednak nawet producenci urządzeń zaznaczają, że zabiegom powinny towarzyszyć ćwiczenia gimnastyczne i dobrze zbilansowana dieta.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ostatnio widziłam wywiad z panią chirurgiem plastycznym. Powiedziała, że to wielki mit, że się da schudnąc z rozmiaru 46 do 38 jak się odessie wystarczajacą ilośc tłuszczu,ale wielu w to wierzy.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a ja z kolei słyszałam, że jak się już raz zrobi taką prawdziwą liposukcję, to póxniej trzeba zabieg powtarzać już stale. To prawda?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Tak, to prawda. po zabiegu liposukcji igłowej, czyli zabiegu odsysania tłuszczu albo trzeba bardzo dbać o utrzymanie tkanki tłuszczowej na niewielkim poziomie, albo zabieg trzeba powtarzać, ze względu na to, że w miejscach, gdzie tkanka tłuszczowa nie została odessana tworzą się nieestetycznie wyglądające wzniesienia.

Być może są już jakieś nowsze metody liposukcji, którę gwarantują że tak nie będzie się działo, ale muszę przyznać, że o nich nie słyszałam.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

a ile tego typu zabiegi kosztują?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

jeśli chodzi o zabiegi odsysania tłuszczu za pomocą igieł - to niestety nie orientuję się jaki jest ich koszt. Jeśli natomiast chodzi o liposukcję bezigłową to ceny są póki co jeszcze bardzo wysokie (zabieg ten od niedawna jest oferowany) - pełny zabieg z zastosowaniem dodatkowo rozgrzewania IR i maski wyszczupląjącej to koszt około 300zł. Ale spodziewać się można, że wraz z upowszechnieniem tch zabiegów ceny zaczną spadać.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

3 stówki?? o matko. I pewnie trzeba kilka zabiegów.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

No niestety, jak wszystkie inne zabiegi, tak i ten- naprawdę dobre efekty daje, gdy jest wykonywany w serii.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no tak, tylko, że za tą cenę można mieć nie jednen zabieg, a miesiąc ćwiczeń na siłowni. To już chyba lepsza ta siłownia.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Tylko że na siłowni trzeba się samemu namęczyć...

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Ano trzeba i zapewne dlatego są kobiety które decydują się na serię zabiegów z zastosowaniem lipo-cavi.

Link Cytuj

0

Witam, jestem po 2 zabiegach liposukcji kawitacyjnej i widzę efekt ... robiłam brzuszek+boczki +drenaż i mam 7 cm mniej :) suuuper :)

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Nie da się ukryć, że efekty tego zabiegu są świetne. mam nadzieję, że i mi uda się poddać całej seri zabiegów.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ech, gdyby tylko te zabiegi nie były takie strasznie drogie :(

Sama bym skorzystała, bo mam wskazania, ale kurcze cena odstrasza

Link Cytuj

0

Co do ceny btych zabiegów to proponuje zalogowac się na gruponie lub innych tego typu portalach, dostajesz w tedy mejle z ofertami zniżkowymi, ja własnie w taki sposób zdobyłam kupon na lipozukcję za 80 złotych zamiast 400 i do tego dwa zabiegi w cenie każódy 149 zlotych. Opłaca się czasem poszukać ;D Mam tylko nadzieję ze zabiegi będą skuteneczne, nie tak mega że od razu 10 centymetrów na obwodzie uda, ale jakby zniknęło jakieś 2-3 to byłabym mega szczęsliwa ;)

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

2-3 cm to jak najbardziej w przypadku seriii tych zabiegów wykonalne. Proszę pamietać jednak, że efekt nie jest widoczny od razu.

Link Cytuj

0

Witam !

Aktualnie jestem w trkcie liposukcji i muszę przyznać, że skuteczność robi wrażenie, ale ostateczną opinię zamieszczę po zakończeniu całej serii.

Tymczasem mam do zaoferowania sprzedaż kuponu grupona na zabieg zwalczający cellulit. Zostałam nim obdarowana przez mojego chłopaka, jednak nie wiedział on, że nie można wykorzystać dwóch kuponów, a ja już jeden kupiłam wcześniej .

Ten kupon uprawnia do  3 zabiegów falami radiowymi na uda i pośladki w Salonie City Spa Forma w Zabrzu. Wartość kuponu 199 ( wartość zabiegów 900 zł ). Skorzystałam z nich i naprawdę jestem zadowolona. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mailowy: leo72@poczta.onet.pl

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3  |  4   ... z  13   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody