• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

SPA

(obserwuj)
ak_acja

właściwie to pytanie to już od jakiegoś czasu mnie nurtuje - co dokładnie wchodzi w zakres zabiegów SPA?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Spa czyli zdrowie przez wodę. Wszystkie zabiegi z użyciem wody.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

początkowo pod hasłem Spa kryły się zabiegi z zakresu wodolecznictwa (SPA - Sanus per aqua) . W praktyce obecnie pod nazwą Spa oferowane są wszelkiego typu zabiegi pielęgnacyjne, relaksacyjne itp. w których wykorzystywana jest woda i nie tylko.

Link Cytuj

0
hania-1957

Zabiegi pielęgnacyjne i relaksacyjne Spa możemy wykonywać również w domu. Polecam stronę www.kosmetyki-kosmetyki.blogsp ot.com, gdzie jest kilka artykułów na temat kosmetyków SPA z Avonu.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
hania-1957:

Zabiegi pielęgnacyjne i relaksacyjne Spa możemy wykonywać również w domu. Polecam stronę www.kosmetyki-kosmetyki.blogsp ot.com, gdzie jest kilka artykułów na temat kosmetyków SPA z Avonu.

Z Avonu bardzo fajna jest linia Planet Spa. Udała im się ta linia. :)

Link Cytuj

0
bellis10

a korzystacie ze SPA?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

niestety bardzo rzadko :(

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:

a korzystacie ze SPA?

ja bym chciała korzystać. Ale zawsze mi szkoda pieniędzy.

Link Cytuj

0
yazeer

a czasu nie szkoda? chyba w takim spa to duzo czasu sie spedza, pieniadze to sprawa dla mnie oczywista.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
yazeer:

a czasu nie szkoda? chyba w takim spa to duzo czasu sie spedza, pieniadze to sprawa dla mnie oczywista.

Czasu? dla relaksu, wypoczynku, urody i odmłodzenia, myślę, że czasu nigdy nie szkoda :). Poza tym wizyta w Spa nie zawsze musi być całodniowa, czy weekendowa. Spa oferują również krótkie zabiegi.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Mi czasu nie szkoda. Kasy w sumie też. Ale trzeba jeszcze mieć na taki wydatek:).

Link Cytuj

0
ak_acja
adelajna_aa:

Mi czasu nie szkoda. Kasy w sumie też. Ale trzeba jeszcze mieć na taki wydatek:).

otóż to. Bardzo chciałabym choć od czasu do czasu móc wybrać sie do Spa, ale nie robię tego z tej właśnie przyczyny. Nie mam pieniędzy na taki luksus.

Link Cytuj

0
yazeer

a chodzicie moze Panie do spa z kolezankami czy moze z partnerami?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

jakbym miała iść z kimś to wolałabym z koleżankami niż z facetem. Myślę, że mój chłopak by się nudził i ciągle by gadał, że już wychodzimy.

Link Cytuj

0
yazeer

ja na pewno bym nie wytrzymal dlatego pytam bo moze ktorys z Panow sie zdecydowal i ma jednak pozytywne wspomnienia

Link Cytuj

0
adelajna_aa

dostałam od męża pod choinke zaproszenie na masaz i było super. Poszłam sama:).

Link Cytuj

0
ak_acja
adelajna_aa:

jakiś szczególny rodzaj masażu?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
adelajna_aa:

bardzo fajny prezent :)

Link Cytuj

0
qiun

Super

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody