• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

rzęsy

(obserwuj)
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
ak_acja

Czy przedłużanie rzęs szkodzi rzęsom?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Słyszłam, ze tak, bo je obciąża i kruszy, ale sama nie próbowałam, choć mnie kusi.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Producenci rzęs jedwabnych używanych do przedłużania metodą 1:1 twierdzą, że rzęsy dokeljane w ten sposób naturalnych rzęs nie niszczą. Gdy patrzę po klientkach, które przychodzą z przedłużonymi rzęsami również nie widzę takiego problemu. Jednak osobie z bardzo słabymi i łamliwymi rzęsami sama bym przedłużania rzęs nie poleciła.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

To się chyba skuszę. Jaki to koszt?

Link Cytuj

0
yazeer

przedluzanie czyli doklejanie sztucznych rzes? a to nie boli? :P

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Myślę, że nie. A czemu ma boleć?

Link Cytuj

0
yazeer

nie wiem. ja zawsze sie zastanawiam jak moja dziewczyna maluje sobie rzesy czy to ja nie boli :P a ona zawsze sie smieje

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

jeśli chodzi o koszt przedłużania i zagęszzcania rzęs to w tej chwili przedział cenowy takich zabiegów jest bardzo rozległy: od około 250-300zł do 600-700.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no ale zawsze można kupić te doklejane rzęsy za 30zł i też efekt jest super :)

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

jak najbardziej, wówczas jednak efekt mamy jednorazowy i niestety nie tak naturalny jak przy przedłużaniu rzęs. Ale oczywiście również można.

Link Cytuj

0
ak_acja

nie spodziewałam się, że przedłużanie rzęs jest aż tak drogie. Widziałam liczne reklamy i przyznam, że sądziłam że to bardziej przystępny zabieg.

A z ciekawości- czy przedłuża się tylko górne rzęsy, czy dolne również?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

najczęsciej tylko górne, chociaż jest oczywiście możliwość przedłużenia dolnych rzęs, jednak cena wtedy odpowiednio wzrasta

Link Cytuj

0
yazeer

a ja powiem Wam ze mnie nie za bardzo sie podoba kiedy kobieta ma bardzo wytuszowane rzesy albo kiedy ma doklejane, oczy sa wtedy przeladowane i ciezkie. oczywiscie od czasu do czasu ok, ale nie na codzien. nie podoba mi sie jak na codzien kobieta robi sobie mocny makijaz.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

dobrze przedłużone rzęsy wyglądają naturalnie. To nie to co kiedyś, gdy przeklejało się do powieki całe kępki rzęs. Stąd tak duże zainteresowanie przedłużaniem i zagęszczaniem metodą 1:1

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

dziewczyny, a widziałyście już papierowe rzęsy. Cudo :)

zdjęcie ze strony: www.faszon.pl/sztuczne-rzesy-i nne-niz-wszystkie/

link do zdjęcia: http://img710.imageshack.us/img710/3882/lunaandcuriousel01.jpg

adres zdjęcia: http://img810.imageshack.us/img810/2476/dzneyelashesbypaperself.gif

a zdjęcie skopiowałam ze strony: ankyls.blog.onet.pl/Papierowe- rzesy,2,ID418956454,n

adres zdjęcia: http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/deer-butterfly-_800/469978-1-pol-PL/Deer-Butterfly-_800_image_width_220.jpg

zdjęcie ze strony: wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kosme tyczne/Papierowe-rzesy

W powyższym linku jest też instrukcja jak takie rzęsy przyklejać.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

takie papierowe rzęsy mogą być piękną ozdobą na wielkie wyjścia. Do tej pory nie stały się u nas jeszcze popularne ale myślę, że mogą być hitem tegorocznych bali sylwestrowych.

Link Cytuj

0
yazeer

wedlug mnie mnie ladne.

mam pytanie, czy sa podklady do rzes? tzn jakies bazy czy cos w tym stylu ktore naklada sie przed nalozeniem tuszu? moja dziewczyna cos napomknela o tym i pomyslalem ze moze jej kupie

Link Cytuj

0
EwaGarasinska
yazeer:

wedlug mnie mnie ladne.

mam pytanie, czy sa podklady do rzes? tzn jakies bazy czy cos w tym stylu ktore naklada sie przed nalozeniem tuszu? moja dziewczyna cos napomknela o tym i pomyslalem ze moze jej kupie

Tak, są bazy pod tusze do rzęs. Z reguły bazy pod mascary zawierają również składniki odżywcze. Tak baza powinna wzmacniać rzęsy (zapobiegać ich łamaniu), dodawać im objętości (grubości), poza tym optycznie może wydłużać rzęsy. Jej celem jest również przedłużenie trwałości makijażu. Taką bazę po tusz do rzęs na pewno dostanie Pan w którejś z perfumerii. Bazy pod mascary zamówić można również w gabinetach kosmetycznych.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ja próbowałam kiedyś takiej bazy z Chanell i była naprawdę fajna. No ale droga.

A kojarzy Pani jakieś tańsze bazy?

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Loreal ma chyba taki podwójny tusz z bazą od razu. Jeśli dobrze kojarzę to takie bazy miała również Deborah.

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody