• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

przedłużanie włosów

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
_kasiuuula_

Myślisz, ze te zabiegi jeszcze stanieją? bo póki co cena jeszcze wydaje mi się toche wysoka.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Sądzę, że jeśli stanieją to już nie znacznie. Poza kosztami zużycia materiałów liczy się również czas fryzjerki, a przedłużenia włosów jednak trochę tego czasu zajmuje.

Link Cytuj

0

[img]http://k.min.us/ibNfqKNlA.png[/img]

Serdecznie zapraszam na profesjonalne przedłużanie oraz zagęszczanie włosów metodami: 
* mikroringi 
* mikrowarkoczyki 
* warkoczyki 
* tulejki 
* zgrzewy keratynowe 
* zgrzewy na taśmie 
Jestem fryzjerką i posiadam certyfikat ukończenia kursu przedłużania oraz zagęszczanie włosów, mam wieloletnie doświadczenie i szereg usatysfakcjonowanych klientek. 
Przed przedłużaniem dokładnie staram się dowiedzieć, czego oczekuje klientka i dobieram odpowiednią metodę dla jej potrzeb. 
Nie dopuszczam do tego, by włosy były przeciążone i zniszczone, gwarantuję świetny efekt i zadowolenie z mojej pracy. 
Cenę ustalam indywidualnie. Uwaga! Nawet od 350zł za całą usługę. 
Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem: e-mail: missbasketball@wp.pl, nr kom.: 0509836057, nr GG: 6452986. 
Do przedłużenia! ;) 
Kasia. 

Link Cytuj

0

Serdecznie zapraszam na profesjonalne przedłużanie oraz zagęszczanie włosów.

Link Cytuj

0
EwaGarasinska

Proszę jeszcze napisać w jakim mieście oferuje Pani usługi.

Link Cytuj

0
aopala

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody