• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

odczulanie

(obserwuj)
Z testów skórnych wyszło mi że mam alergię na trawy. Alergolog zalecił mi odczulanie. Czy ktoś z Was przez to przeszedł? Czy jest to skuteczne?

Link Cytuj

0
Moja narzeczona odczulała się o ile dobrze pamiętam 5 lat "tyle chyba maksymalnie można". Dało to pewne efekty, ponieważ ma dużo lepsze wyniki jeśli chodzi o astmę "ma słabą odmianę", którą najprawdopodobniej wywołała alergia. Jednak w lato nadal ma zawsze jakiś katar itp.
welessar wyedytował tego posta w dniu 2008-10-12 09:57:57

Link Cytuj

0
hania_oferia
Mój synek przeszedł pierwszy sezon odczulania- i to w połowie bo w trakcie złapał ospę- mimo tego mniej chorował. Ale ma przejść jeszcze 2 sezony odczulania aby dokończyć leczenia.

Link Cytuj

0
Nie przechodziłam odczulania, ale zdania lekarzy co do jego skuteczności, z tego co wiem są podzielone.

Link Cytuj

0
Rozumiem że część lekarzy poddaje w wątpliwość skuteczność ....Ale mam nadzieję że nie uważają tej terapii za szodliwą?

Link Cytuj

0
TAkich opinni nie syszaam, cho wiadomym jest, e kazda ingerencja w organizm ma swoje skutki uboczne.

Link Cytuj

0
A na czym polega odczulanie?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody