• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Co sądzicie o masażach?

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Lubice? Uważacie że masaże pomagają, czy tylko relaksują? Chętnie poznam Wasze opinie :"

Link Cytuj

0
Niestety nie byłam nigdy u profesjonalnego masażysty więc trudno mi powiedzieć. Ale moja mama wzięła dwa lata temu serię "chyba 12" leczniczych masaży na kręgosłup i od tej pory nie narzeka :"

Link Cytuj

0
Masaż nawet taki nieprofesjonalny i tak bardzo relaksujący i pobudza receptory skóry. Dlatego warto.

Link Cytuj

0
Na pewno kiedyś się skuszę na masaż, to na pewno coś baaardzo przyjemnego, niestety na razie mam opory z powodu nadwagi i pomarańczowej skórki.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Też jeszcze nie próbowałam, ale wierzę że jak już pojdę to nigdy nie będę chciała zrezygnować. Podobno to bardzo dobry sposób na relaks i odpoczynek.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

istnieje duże ryzyko,z e sie uzależnisz:)

Link Cytuj

0
efkag1

Lecznicze działanie masaży udowodnione jest od wieków. Ja gorąco polecam nie tylko masaże lecznicze, ale również te kosmetyczne. od czasu do czasu warto się skusić, a poprawę stanu skóry widać będzie od razu.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

moja ciocia brała masaże na kręgosłup (coś z przesunięciem dysku miała) i jej pomogły. chodziła po 2 razy w tygodniu przez 2 miesiące.

Link Cytuj

0
millie8

A powiedz efko tak szczerze, czy masaże odchudzające naprawdę coś dają?

Link Cytuj

0
efkag1

Fachowo wykonane dają. Zmieniają tkankę tłuszczową w masę mieśniową.

Oczywiście najlepsze efekty są wtedy, gdy towarzyszą im ćwiczenia fizyczne.

Link Cytuj

0
efkag1:

Fachowo wykonane dają. Zmieniają tkankę tłuszczową w masę mieśniową.

Aż mi się nie chce wierzyć.

Link Cytuj

0
WOJTEK-W66

zapraszam na masaze

http://www.favore.pl/47438_masaz-leczniczy-klasyczny-kregoslupa.htm

WOJTEK-W66 wyedytował tego posta w dniu 2009-09-24 19:31:20

Link Cytuj

0

masaże bez wątpienia mają wielki wpływ na nasze zdrowie :) www.masaze-gdynia.com 

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Mąż czasem funduje mi masaż w salonie. Boskie doświadczenie, czasem boli, ale relaks niesamowity!

Link Cytuj

0
zielak233

Co jakiśczas chodzę na masaże kręgosłupa i tak zazwyczaj jest, ze kilka dni po tym czuję się dobrze, ale póxniej jest już normalnie. Może zwykły masaż, klasyczny to za mało dla moich pleców. Może musiałbym mieć coś konkretniejszego. Ale tak czy owak, masaże mógłbym odbywać codziennie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
zielak233:

Co jakiśczas chodzę na masaże kręgosłupa i tak zazwyczaj jest, ze kilka dni po tym czuję się dobrze, ale póxniej jest już normalnie. Może zwykły masaż, klasyczny to za mało dla moich pleców. Może musiałbym mieć coś konkretniejszego. Ale tak czy owak, masaże mógłbym odbywać codziennie.

Bo żeby masaż dał dłuższy efekt to potrzebne jest zrobienie całej serii zabiegów w odpowiednich odstępach czasu.

Link Cytuj

0
bellis10
adelajna_aa:

Mąż czasem funduje mi masaż w salonie. Boskie doświadczenie, czasem boli, ale relaks niesamowity!

gratuluje pomysłowości męzowi, a ile taka przyjmność może  kosztować?

Link Cytuj

0

ja tam wole sama masować ludzi niż być masowaną :) ale pracowałam krótki czas w recepcji salonu masażu tajskiego i każda osoba, która wychodziła z zabiegu strasznie go zachwalała i twierdziła, że czuje się o niebo lepiej, więc coś w tego rodzaju masażach musi być :)

Link Cytuj

0
bellis10

sprawdzałam ceny masazów, niestety nie jest to tania przyjemność - ponad stówe za godzine za masaz podstawowy

Link Cytuj

0
yazeer

no niestety, sam bym chetnie poszedl bo ostatnio jakis spiety jestem, moze masaz by mi pomogl

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody