• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

wygląd skóry

(obserwuj)
bellis10

czy jakies czynniki wpływają na wygląd waszej skóry? np. na twarzy , brzuchu, łokciach?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

ostatnio odkryłam, że dla mojej skóry, skóry męża i syna najważniejsze jest nawilżenie. Lekki krem nawilżający i dużo wody do picia, a zaraz większość naszych problemów znika. Także o dziwo trądzik.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

pewnie że tak, np. własnie nawiżenie, temperatura, słońce, zanieczyszczenia, kurz, zła dieta. Ogólnie to wszystko wpływa na skórę.

_kasiuuula_ wyedytował tego posta w dniu 2012-02-12 14:06:03

Link Cytuj

0
zielak233

ja mam bardzo sucha skore, ale jakos nie lubie kremow czy balsamow. rece jeszcze czasem moge posmarowac, ale i tak nie lubie tego. a czy samo picie plynow nie wystarczy? albo jak sie nawilzy pomieszczenie w ktorym sie przebywa?

Link Cytuj

0
bellis10

mysle ze to za mało, trzeba jakos wspoóc sie kremem lub balsamem

Link Cytuj

0
adelajna_aa

dostarczenie organizmowi wody to jedno, ale trzeba też zapobiegac jej ucieczce - krem obowiązkowy.

Link Cytuj

0
bellis10

a latem czy zima trzeba bardziej zadbać o balsamowanie ciała? ma to w ogole znaczenie?

Link Cytuj

0
zielak233

ja przez te mrozy co byly mam bardzo popkeane usta no i wczoraj musiałem już ulec i kupić sobie balsam do smarowania ust, bo jużprawie nie mogłem nawet nić zjeść, tak mnie bolały.

Link Cytuj

0
zielak233

ja przez te mrozy co byly mam bardzo popękane usta no i wczoraj musiałem już ulec i kupić sobie balsam do smarowania ust, bo jużprawie nie mogłem nawet nić zjeść, tak mnie bolały.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Jeśli popękały w kącikach, może to tez świadczyć o niedoborach pokarmowych. Już lepiej?

Link Cytuj

0
zielak233

pękły mi centralnie na środku więc przy każdym w zasadzie ruchu sutami bolało. Ale na szczęście balsam, który kupiłem zadziałał szybko i od razu lagodził ból.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
zielak233:

pękły mi centralnie na środku więc przy każdym w zasadzie ruchu sutami bolało. Ale na szczęście balsam, który kupiłem zadziałał szybko i od razu lagodził ból.

jak usta są popękane i bolą to świetnie działa smarowanie miodem na noc. A balsam na dzień - żeby ochraniał. I nie tylko przy mrozach, ale też przy słońcu, dużym wietrze. Jednym słowem - najlepiej zawsze mieć przy sobie.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Też polecam miód - takze profilaktycznie.

Link Cytuj

0
bellis10

o miodzie to nie miałam pojęcia, dzieki za radę, mój synek ma czesto podobny problem , może miód pomoże

Link Cytuj

0

mam  wrazenie, ze miód jest dobry chyba  na wszystko

Link Cytuj

0
adelajna_aa

W moim domu na wszystko stosujemy miód, aloes, czosnek i pokrzywę.

Link Cytuj

0

a aloes na co działa i w jakiej jest postaci???

Link Cytuj

0
bellis10

moja ciotka piła wywar z wielu ziół, z pokrzywy tez - robiła sobie mieszankę, bardzo to chwaliła, ale nie wiem na co to konkretnie było, chyba na wszystko

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody