• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

sposób na mróz

(obserwuj)

macie jakies sposoby by nie zmarznąć za mocno?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

dużo, dużo ciuchów. Rajtuzy (prawdziwe, bawełniane), wełniane skarpetki, kurtka za tyłek i czapka.

a po wejściu do domu herbata z malinami :)

Link Cytuj

0
adelajna_aa

ja herbatkę polecam w termos:).

Link Cytuj

0
yazeer

grzaniec? ;)

Link Cytuj

0
ak_acja
yazeer:

grzaniec? ;)

niestety nie zawsze można ;). A sposób bardzo przyjemny :)

Link Cytuj

0
bellis10

ja tez nosze rajstopy - bez nich to nie wyjde teraz z domu, moje dziecko tylko jakos ma przed nimi opory - bo go drapią , ale nosić nosi - bo każę, o dziwo niektórych widuje w gołych głowach? czy to głupota czy coś innego?

Link Cytuj

0
yazeer

moze sprobuj zalozyc legginsy dziecku?

ja chodze bez czapki ale zawsze zakladam kaptur. za to widzialem ostatnio dziewuche w mini, cienkich rajstopach i uwaga.. balerinkach..

Link Cytuj

0
yazeer:

ja chodze bez czapki ale zawsze zakladam kaptur. za to widzialem ostatnio dziewuche w mini, cienkich rajstopach i uwaga.. balerinkach..

Co to są balerinki? to te rajtuzy składajace się z samych dziur?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
_lukrecjusz_:
yazeer:

Co to są balerinki? to te rajtuzy składajace się z samych dziur?

Niee. Te rajtuzy to kabaretki. A balerinki to takie płytkie buciki na płaskiej podeszwie.

Link Cytuj

0
zielak233

mozna tez sprobowac sie zahartowac i wtedy mrozy nie beda az takie straszne. najbardziej mnie denerwuje to, ze przy takich mrozach jest tak duza różnica temoeratur między przebywaniem w budynku a na dworze.

Link Cytuj

0
bellis10

mi czesto jak wchodze z dworu do cieplego  pomieszczenia cce sie smarkać, po prostu musze wytrzec nos

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:

mi czesto jak wchodze z dworu do cieplego  pomieszczenia cce sie smarkać, po prostu musze wytrzec nos

Też tak mam.

A co robicie, żeby nie przemoknąć? bo teraz mrozy puściły, ale za to zaczęły się pluchy.

Link Cytuj

0
bellis10

nie mam sposobu zeby nie przemoknąć, najgorzej ze spodaniami ( nogawki mokre) i butami, które o pewnym czasie odmawiają posłuszenstwa  i stają sie przemakalne

Link Cytuj

0
bellis10
yazeer:

dzieki za pomysl, tylko nie wiem czy mój syn bedzie chcial je nosic, bo pewnie  uzna , ze to dziewczece

Link Cytuj

0
yazeer

a nie ma takich malych kalesonow dla dzieci? wtedy poczulby sie bardzo mesko ;)

hartowanie powinno trwac dlugo a nie kilka dni

Link Cytuj

0
bellis10
yazeer:

kalesonki są i mamy kilka par , ale mój syn nosi je niechętnie, na dodatek wstydzi sie przed kolegami

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:
yazeer:

kalesonki są i mamy kilka par , ale mój syn nosi je niechętnie, na dodatek wstydzi sie przed kolegami

hehe, to widać z tego, że faceci chyba mają to w genach. myślałam, że tylko dorośli faceci nie chcą nosić kalesonów, a tu się okazuje, że to już w dzieciństwie się ta awersja pojawia. Ciekawe czemu tak jest. Ja jakbym była facetem to wolałabym włożyć kalesony, niż marznąć.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody