• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

co zamiast jogurtów?

(obserwuj)

czesto jecie? faktycznie są zdrowe, czy można je czymś zamienić?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

jogurty naturalne i te typu greckiego są zdrowe, gorzej z jogurtami słodkimi. A zastapić można kefirem, zsiadłym mlekiem, serkiem homogenizowanym... Ja uwielbiam kefiry.

Link Cytuj

0
zielak233

ja lubię np. Activię. Ale co jakiś czas zmieniam gusta, bo po prostu jak się je ciągle to samo to się przejada.

Link Cytuj

0
yazeer

maślanka

Link Cytuj

0

ser zólty zawiera bardzo dużo wapnia, ale tez jet bardziej tłusty

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

można zastąpić kefirami. Tylko, że kefriry fajniejsze na wiosnę i lato niż na mrozy.

Link Cytuj

0
yazeer

z serem nie mozna przesadzac ze wzgledu na duży cholesterol

Link Cytuj

0
ak_acja

Słyszałam, że aktivi nie można jest co dziennie, gdyż powoduje, że organizm czerpiąc dodatkową florę bakteryjną z zewnątrz sam przestaje ją produkować. Nie wiem ile w tym prawdy. Może Wy kochani coś możecie w tym temacie powiedzieć?

Link Cytuj

0
bellis10

a to ciekawe, ale sensowne , nic jednak nie słyszałam na ten temat

Link Cytuj

0
yazeer

ja tez nie ale rzeczywiscie, byloby to sensowne. szkoda tylko ze ludzie tak to zachwalaja, wypuszczaja na rynek a pozniej okazuje sie ze to jednak nie jest calkiem dobre dla organizmu. tak samo jak margaryna dla dzieci nie jest za dobra a Pani Zawadzka tak zachwalala ten produkt.

Link Cytuj

0

jedliście kiedyś kumys? to chyba jakiś taki inny rodzaj zsiadłego mleka.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

To się chyba pije i to jest zdaje się alkohol...

Link Cytuj

0
zielak233

ooo, to chyba może wielu przekonać:)

Link Cytuj

0
bellis10
yazeer:

ja tez nie ale rzeczywiscie, byloby to sensowne. szkoda tylko ze ludzie tak to zachwalaja, wypuszczaja na rynek a pozniej okazuje sie ze to jednak nie jest calkiem dobre dla organizmu. tak samo jak margaryna dla dzieci nie jest za dobra a Pani Zawadzka tak zachwalala ten produkt.

no właśnie tez sie nie mogłam nadziwić, ze psycholog wypowiada sie jak ekspert o margarynie

Link Cytuj

0
bellis10
_lukrecjusz_:

jedliście kiedyś kumys? to chyba jakiś taki inny rodzaj zsiadłego mleka.

nie znam czegos takiegi i nawet nie wiem czy bym sie zdecydowała, aby to sprobować

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody