• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

diagnostyka zapalenia zatok

(obserwuj)
ak_acja

Na stronie www.zdrowezatoki.pl/pl/konkurs sprawdzić można terminy i miejsca, gdzie odbywać sie będą badania zatok. Jeśli dobrze zrozumiałam z badań skorzystać można bezpłatnie. Jeśli jesteście zainteresowani zachęcam do zerknięcia na podaną wyżej stronę, oraz na www.zdrowezatoki.pl/pl/pages/d isplay/23 , gdzie opisano jak przebiega badanie.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Dzięki, bardzo -przydatna informacja. Często macie problemy z zatokami?

Link Cytuj

0
bellis10

Wielkopolska została pominieta, ciekawe dlaczego  pół Polski tylko jest tym programem objeta?

Link Cytuj

0

tez jestem zaskoczony , ale pewnie nie było by mi to potrzebne , zatoki mam dosc zdrowe

Link Cytuj

0
zielak233

kurcze, akurat wszędzie daleko, a jabym sie chętnie wybrał, bo mam problemy z zatokami.

Link Cytuj

0
bellis10

może trzeba poczekac na drugą edycję?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
adelajna_aa:

Dzięki, bardzo -przydatna informacja. Często macie problemy z zatokami?

ja mam często. Katar u mnie to normalka. jak byłam mała, to mama mi czasami nagrzewała zatoki jakimiś woreczkami z piaskiem, albo grochem. Teraz są takie lampy specjalne do nagrzewań, ale nie wiem jak z ich skutecznością.

Link Cytuj

0
ak_acja
bellis10:

Wielkopolska została pominieta, ciekawe dlaczego  pół Polski tylko jest tym programem objeta?

Być może te badania wykonywane tam były wcześniej. To jest już kolejna edycja, i jest już w trakcie trwania.

Link Cytuj

0
bellis10

a nagrzewanie zatok pomaga?  - jak to mozna robic w domu - napary i nasiadówki nad miską pełną ciepłej wody?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

ogrzewanie pomaga. Nie tylko przy zatokach, ale i przy zapaleniu ucha. Jednka nie dłuższe niz 5 minut na raz.

Link Cytuj

0
bellis10

a czemu? dłuższe ogrzewanie szkodzi , czy po prostu jest niesuteczne?

Link Cytuj

0
zielak233
bellis10:

a czemu? dłuższe ogrzewanie szkodzi , czy po prostu jest niesuteczne?

myślę, że to może być niezdrowe, bo się za bardzo głowa nagrzewa. A w tym ogrzewani zatok to chodzi o to, żeby tę wydzielinę bardziej "rozpuścić", by była bardziej płynna i łatwiej schodziła, czy jak?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Nie ma potrzeby nagrzewać dłużej, a jak się bardoz długo grzeje, to nie jest to dobre, wieć i to i to.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody