• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

wasze metody na chrypę

(obserwuj)
adelajna_aa

co polecacie?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

syropy, np. prawoślazowy. A jak chrypa jest z podrażnienia gardła np. po jakimś koncercie to fajnie działa kisiel ugotowany na rzadko.

Link Cytuj

0
bellis10

stawiam na mocno słodzoną miodem herbate

Link Cytuj

0
adelajna_aa

z cytryną?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no własnie mi lekarka kiedyś powiedziała, że herbata z miodem i cytryną wcale nie jest taka dobra na garło, bo zamiast łagodzić może podrażniać. Więc jak to w końcu jest?

Link Cytuj

0
zielak233

też tak słyszałem. Ale jakoś u mnie to się nie sprawdza i herbata z miodem działa dość dobrze. CHoć staram się też jeść nawet sam miód. Dobrą metodą jest też płukanie gardła np. roztworem wody utlenionej, albo szałwią.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

kwasy owocowe, do których należy kwas cytrynowy, w dużym stężeniu mogą podrażniać. Ale raczej nie używamy do herbaty aż tak dużej ilości cytryny.

Link Cytuj

0
bellis10

a a tabletki od bólu  gardła pomagają wam ?

Link Cytuj

0

na chrypę - nie, na bol gardła tez nie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:

a a tabletki od bólu  gardła pomagają wam ?

Niektóre tak. Np. mi pomaga na chrypkę Herbatusin. No i na chrypkę poleca się też kogel-mogel :)

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody