• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

joga jako ćwiczenie siły woli

(obserwuj)
adelajna_aa

Próbowaliście? Nie mówię o samych ćwiczeniach jogi, ale o tym, aby za pomocą jogi trenowac swoją siłę woli.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a to tak działa? mi się joga kojarzy z rozciąganiem, ewentualnie z medytacją. Nie wiedziałam, że może mieć wpływ na siłę woli.

Link Cytuj

0
bellis10

u mnie jakiekolwiek ćwiczenia trenuja silę woli , trudno mi sie za nie zabrac

Link Cytuj

0
adelajna_aa

w jodze nie chodzi tylko o ustawinie się w odpowiedniej pozycji, ale przede wszystim wytrzymanie w niej dłuższą chwilę. To moim zdaniem szkoła charakteru. Może brzmi głupio, ale głónie dla kogoś, kto nie ćwiczy jogi.

Link Cytuj

0
zielak233
adelajna_aa:

w jodze nie chodzi tylko o ustawinie się w odpowiedniej pozycji, ale przede wszystim wytrzymanie w niej dłuższą chwilę. To moim zdaniem szkoła charakteru. Może brzmi głupio, ale głónie dla kogoś, kto nie ćwiczy jogi.

niestety nie mam ani czasu ani siły na takie rzeczy. Jak wpadam do domu póżnym popołudniem lub wieczorem to ćwiczę swoją siłę woli próbując nie zasnąć na kanapie zanim nie wezmę prysznica i nie zjem kolacji.

Link Cytuj

0
bellis10
adelajna_aa:

a czy to takie trudne wytrzymac w danej pozycji czy po prostu chodzi o to, by sie nie spieszyć?

Link Cytuj

0

joga poprawia rozciągliwość czy coś jeszcze? czy działa wyszczuplajaco??

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody