• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kosmetyki wyszczuplające

(obserwuj)
adelajna_aa

wierzycie w nie? Używacie?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja używam, ale same dają niewiele. Trzeba je łaczyć z ćwiczeniami, (albo chociaż masażami) dietą, albo zabiegami, żeby zobaczyć efekty.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

a używasz cały czas, ty tylko kiedy ćwiczysz/przed masażem?

Link Cytuj

0
bellis10

ja nie bardzo w to wierze, nie stosuje takich kosmetyków,

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja ostanio trafiłam na wielką obniżkę, bo kosmetyk z kilkunastu złotych był przeceniony na UWAGA - 2 zł (i ma dalej ważność na kilka mieś). Więc zakupiłam i stosuję. Nie zaszkodzi, a za dwa złote, to sie raczej opłaca.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
adelajna_aa:

a używasz cały czas, ty tylko kiedy ćwiczysz/przed masażem?

cały czas. zawsze po prysznicu wcieram. I wcieram tak, żeby jak najbardziej rogrzac skórę. Takie ruchy jak przy masazu antycellulitowym robię.

Ps - gdzie była ta obniżka do 2 zł? w jakiejś sieciówce może? tez bym się obkupiła!

Link Cytuj

0
adelajna_aa

w tesco. I dalej są obniżki. Już tych po 2 zł nie ma, bo wykupili, ale i tak poniżej 10 jest sporo.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

O kurcze, ale się zgapiłam. Byłam dzisiaj w Tesco, ale nie weszłam w ogóle na dział z kosmetykami, bo byłam z chłopakiem. No nic, może namówię kumpelę i wybierzemy się jeszcze raz. dzięki za info :)

Link Cytuj

0
bellis10

a ile czasu zajmuje wam codzienna kosmetyka całego ciała?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

duuuużo. Kąpiel + smarowanie się balsamami, kremami do stóp, tonizacja skóry, kremy do twarzy - z pół godziny. Makijaż - pół godziny, demakijaż, kremy - z 10 minut. A jak doliczyc do tego suszenie włosów, ugniatanie boczków, żeby trochę tłuszcz rozbić to jeszcze z 15 min trzeba dodać.

Link Cytuj

0
ak_acja
adelajna_aa:

wierzycie w nie? Używacie?

Staram się używać. Czy wierzę w ich działanie? sama nie wiem. Ale nawet jeśli nie wyszczuplają, to wygładzają i nawilżają skórę. A to też plus.

Link Cytuj

0
bellis10
_kasiuuula_:

duuuużo. Kąpiel + smarowanie się balsamami, kremami do stóp, tonizacja skóry, kremy do twarzy - z pół godziny. Makijaż - pół godziny, demakijaż, kremy - z 10 minut. A jak doliczyc do tego suszenie włosów, ugniatanie boczków, żeby trochę tłuszcz rozbić to jeszcze z 15 min trzeba dodać.

no to faktycznie sporo czasu na to Ci  idzie, ja nie  mam takiego luksusu, moj czas pielegnacji to moze połowa Twojego

Link Cytuj

0
yazeer

ciekaw wlasnie bylem czy wierzycie w ich magiczna moc czy nie ;)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:
_kasiuuula_:

no to faktycznie sporo czasu na to Ci  idzie, ja nie  mam takiego luksusu, moj czas pielegnacji to moze połowa Twojego

Nawet nie będę wam pisać ile czasu schodzi mi na taką kosmetykę, jak mam iść na jakąś imprezkę....

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody