• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

ŁAKOMSTWO W ŚWIETA A CO POTEM?

(obserwuj)
bellis10

Wprowadzacie jakąs diete po świetach czy tak obficie jecie , az do Nowego Roku?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

napewnoe nie jesm po świetach tyle co w święta. Ale z mojego dościadczenia winika, że dieta od razu 27 nie zdaje egzaminu.

Link Cytuj

0
ak_acja

Ze Świąt zawsze wracamy obładowani jedzeniem. Do tego dochodzi to, co w domu przygotowujemy. Tak więc ciężko przejść na dietę. Dopiero jak zapasy w lodówce zaczną się kurczyć możemy pomyśleć o diecie

Link Cytuj

0
bellis10
adelajna_aa:

napewnoe nie jesm po świetach tyle co w święta. Ale z mojego dościadczenia winika, że dieta od razu 27 nie zdaje egzaminu.

fajnie to ujełaś, a ja co roku łudze sie ze 27 grudnia znacznie ogranicze jedzenie,a tu figa z makiem

Link Cytuj

0

trudno wprowadzać diete skoro wiadomo, że zaraz sylwester i nowy rok, lepiej z tym poczekac

Link Cytuj

0
zielak233

dopóty resztki karpia i kapusty z grzybami w lodówce leżą doputy nie ma co myśleć o diecie...

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja mam tan konfort, ze na świerta zwykle się goszcze i tro co gotuje sama tez zawożę do rodziny, więc w domu az tyle frykasów nie zostaje.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

I jak? Dochodzicie już do ładu z jedzeniem?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

mi jeszcze ciasta pozostawały. reszta już na szczęście pozjadana. Z ciastami myslę, że w ciągu 2-3 dni też się uporam ;)

Link Cytuj

0
bellis10

coś z jedzenia zamroziłam , niestety kilka kawalków ciasta wyrzuciałam bo juz za długo stało w lodówce,

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:

coś z jedzenia zamroziłam , niestety kilka kawalków ciasta wyrzuciałam bo juz za długo stało w lodówce,

ja zawsze mrożę drożdżówkę, bo nie opłaca się robić małej blaszki, a po zamrożeniu i odmrożeniu smakuje jak świeżutka :)

Link Cytuj

0
bellis10

pieczesz drożdżowki?

Link Cytuj

0

ja nie umiem, ale przydałby sie posiadac takie umiejętności. za to lubie je jeść, niestety w kazdym sklepie są smaczne

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
bellis10:

pieczesz drożdżowki?

tak, ale rzadko. Właściwie tylko na święta. Jest przy tym trochę roboty i jak chcesz sama robić, to dobrze jak ktoś będzie w domu w tym czasie, bo jak już włożysz ręce w ciasto to ani fona nie odbierzesz, ani drzwi nie otworzysz. Mi zawsze pomaga mama - tzn wołam ją jak trzeba wsypać rodzynki, albo dolać oleju, żeby nie wyświnić ciastem całej kuchni.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody