• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Dzień Walki z Otyłością

(obserwuj)
_kasiuuula_

24 października obchodzony jest Dzień Walki z Otyłością. Dzieją się u Was w miastach w tym dniu jakieś kampanie promocyjne?

Link Cytuj

0
ak_acja

nie słyszałam o żadnych "atrakcjach" przygotowywanych u mnie w mieście z tej okazji. A szkoda, bo z okazji Dnia Walki z Otyłością np. darmowe konsultacje dietetyczne, czy profesjonalne pomiary tkanki tłuszczowej na pewno przyciągnęłyby wiele osób. Byłaby to okazja by wskazać potencjalnym pacjentom jakie są metody leczenia, gdzie mogą zasięgnąc porad itp.

Link Cytuj

0

a to widziałem w tv. teraz wiem czemu. Dużo dzisiaj było na ten temat. Nie o samej otylości, ale coś tam było o tym, że kobieca i atrakcyja babeczka nie musi być szczupła.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja się dowiedziałam od kolegi, który, aby uczcić ten dzień, zjadł jagodziankę.

Link Cytuj

0
ak_acja

Szkoda, że nie było jakiejś większej promocji tego dnia. Ale może to dopiero początek. Może z roku na rok będzie działo się coś więcej. Myślę, że poza pomiarami tkanki tłuszczowej, czy konsultacjami dobrze w ten dzień wpisywałyby się biegi, marsze, czy inne atrakcje sportowe wymagające wysiłku fizycznego.

A może macie jeszcze jakieś inne propozycje odnośnie togo co można by w taki dzień - Dzień Walki z Otyłością - zorganizować, co przyciagałoby nowe osoby i wskazywało jak częstym problemem/chorobą jest otyłość. I co pokazywałoby że warto rozpocząć z otyłością walkę.

Link Cytuj

0
bellis10

u mnie tez nic sie nie działo, i nic nie wiedziałam o tej akcji, a szkoda, może bym w tym dniu starała sie chociażby ograniczyć jedzenie...

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
ak_acja:

A może macie jeszcze jakieś inne propozycje odnośnie togo co można by w taki dzień - Dzień Walki z Otyłością - zorganizować, co przyciagałoby nowe osoby i wskazywało jak częstym problemem/chorobą jest otyłość. I co pokazywałoby że warto rozpocząć z otyłością walkę.

Ja myślę, że w dzień walki z otyłością super sprawdziłaby się ta akcja z rowerkami i panem który się rozbiera. Gdzies tutaj na forum jest link do niej :)

Ale fajny pomysł: zbierzmy pomysły i może coś z tego kiedyś wyjdzie.

Ja już teraz myślę, żeby za rok namówić szefową na zrobienie obniżki cen w tym dniu na zabiegi wyszczuplające.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja myślę, że rozdawanie jabłek np. i promocja zdrowej żywności by pasowały.

Link Cytuj

0
bellis10

ja bym chciala dostac zniżkę na zdrowwą  zywność

Link Cytuj

0
adelajna_aa

a ja wolałabym jej spróbować za darmo:)

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
  • Medycyna - Odpowiedzi na Państwa pytania w zakresie medycyny i leczenia.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody