• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kredyt na... poród

(obserwuj)
adelajna_aa

Słyszłam,z e wiele kobiet bierze kredyty po to, żeby mieć pieniade na najlepszą obsługę na porodzie. A nie wystarczą darmowe usługi szpitala?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no właśnie też o tym słyszałam - że jak sie chce mieć salę pojedynczą to trzeba dopłacić, że jak się chce żeby mąż był przy porodzie też trzeba dopłacić. Za poród w wodzie się dopłaca. Nawet szkoły rodzenia przecież są płatne.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Wiele moich koleżanek rodziło z mężem, ale żadna nie płaciła.

Link Cytuj

0
ak_acja

Tutaj muszę potwierdzić słowa Kasiuli - moje znajome również proszone były o dopłatę, jeśli chciały by przy porodzie towarzyszył im mąż. I nie była to mała dopłata. Z tego co mi się obiło o uszy to było to kilkaset zł

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Sprawdziłam. Branie opłaty za poród rodzinny jest niezgodne z prawem. Pamietajcie dziewczyny:).

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

to ja już nic nie wiem. Może się prawo zmieniło, albo kumpele mnie wkręcały.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Myślę, że ani jedno ani drugie. Czytałam artykuł, gdzie włąsnei zwracali uwagę na tę nielegalną procedurę - nie można brać pieniedzy za poród rodzinny, ale wiele szpitali bierze.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no to dobrze wiedzieć. Fajnie, że to wyszło. Pewnie podobnie jak my wiele osób o tym nie wiedziało i dawało się naciągać.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Zdrowie, Uroda
  • Uroda - Dbanie o wyglad
  • Nasze zdrowie - Spostrzezenia dotyczące promocji zdrowia, cenne rady i uwagi w trosce o kondycje.
  • Dbanie o sylwetke:" - Dla wszystkich chcących schudnąc, nie przytyc, wymodelowac cialo, albo przytyc, bo wazą za malo.
  • Moda - Wszystko co związane z modą
  • Styl życia - Tutaj piszemy o wszystkim co pomaga nam w osiągnięciu takiego stylu życia jaki sobie wymarzyliśmy.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla zdrowia i urody
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla zdrowia i urody