|
msniezek
Kultura, Sztuka, Dziennikarze, literaci
09-09-2009,
09:12
|
Witam na forum Sugestie i pomysły,
Masz oryginalny pomysł na usprawnienie działania Oferii? Chciałbyś przekazać nam sugestię dotyczącą zmiany działania jakiegoś mechanizmu lub strony Serwisu? Jesteś w odpowiednim miejscu. Wszystkie wątki są przez nas dokładnie czytane, choć nie bierzemy w nich zazwyczaj udziału, a niektóre zaproponowane rozwiązania zapewne zostaną kiedyś wdrożone. Każdy pomysł jest na wagę złota. Pamiętaj jednak, żeby:
1. Nie zadawać tu pytań związanych z Oferią - do tego służy forum Pomoc i wsparcie. 2. Nie zgłaszać tu błędów w działaniu Oferii - do tego służy forum Zgłoszenia błędów technicznych. 3. Nie wysyłać sugestii ewidentnie żartobliwych, ironicznych czy też nie dotyczących bezpośrednio funkcjonowania Oferii. 4. Warto również zapoznać się z Artykułem 7 Regulaminu Oferia.pl, w którym można znaleźć ogólne zasady zachowania na forach Serwisu.
Sugestię powinien zawierać pierwszy post w danym temacie - posty dalszych rzędów są przeznaczone do dyskusji nad przedstawionym pomysłem. Wątki zawierające sugestię nieaktualną (już wprowadzoną), a także wątki łamiące powyższe zasady mogą zostać usunięte.
Maciek Śnieżek
msniezek wyedytował tego posta w dniu 2009-09-09 09:23:45
Link
|
|
|
1
|
|
|
28-09-2009,
12:08
|
Brak możliwośc przeszukiwania forum pod katem wątków czy słów kluczowych
Link
|
|
|
1
|
|
|
macio200
Motoryzacja, Transport, Kierowcy na wynajem
30-09-2009,
10:07
|
Przed wejściem w odp temat brak podglądu tego co możemy znależź na tym forum. Np. przed wejściem w temat , a po najehcnaiu myszka na temat, wyświetla się np. pierwsza 3 zdania z danym pytaniem.
Link
|
|
|
0
|
|
|
promoshop
Marketing, Reklama, Marketing bezpośredni
04-10-2009,
21:05
|
Dodajcie kategorię Upominki, gadżety reklamowe. To wyraźnie odrębne branża, więc zasługuje na swoją własną kategorię...
Link
|
|
|
0
|
|
|
05-10-2009,
22:36
|
Bardzo nie podoba mi się sposób prezentacji linków oraz profilu. Otóż wystarczy najechać na nasz link aby wiedzieć jakie imię i nazwisko posiadamy a w profilu już odkrywamy wszystkie karty: imię, nazwisko, dokładny adres, numer telefonu.
POlityka prywatności się kłania. Do tego stopnia mnie to niepokoi, że po zakończeniu mojej oferty kasuję konto - to już nk podaje mniej informacji.
Link
|
|
|
0
|
|
|
13-10-2009,
00:23
|
W Wizytówce zdecydowanie za mało miejsca na zamieszczenie motto - tylko 25 znaków :-(
Link
|
|
|
0
|
|
|
osiolka
Kultura, Sztuka, Dziennikarze, literaci
14-10-2009,
08:46
|
Witam,
ja również żałuję krótkiego limitu na motto, swoje musiałam ściąć:).
Mam jeszcze jedną skromną sugestię, mianowicie chodzi mi o nazwę konta. Jaka szkoda, że nie można go zmienić! Na allegro mogę sobie pozwolić na swobodny nick... ale w oferii, która jest bardziej biznesowa, już chyba mniej przystoi? Wiele osób ma jakies zdrobnienia od swoich imion, itp. Ja juz zupełnie pojechałam z wyobraźnią, ale konto aukcyjne zakładałam 5 lat temu! :). Jest jakas szansa na zmiany w tej kwestii?
Pozdrawiam,
Monika
Link
|
|
|
0
|
|
|
19-10-2009,
10:05
|
Poza tym dośc sporym utrudnieniem jest brak mozliwości kasowania swoich postów.
Link
|
|
|
0
|
|
|
10-12-2009,
13:24
|
Powinna być mozliwość zmiany domyślnego zoomu mapki za pomocą API albo przez przekazanie konkretnych zmiennych.
W tej chwili zoom=14 co zupełnie gubi mniejsze miejscowości, i trzeba ostro się 'naklikać' żeby umieścić je w odpowiednik kontekście.
Drugą sprawą jest brak RSS. Fajnie byłoby móc subskrybować daną kategorię, dzięki temu mogę zobaczyć co nowego pojawiło się w serwisie od mojej ostatniej wizyty i nie 'skanować' wzrokiem listy kategorii za każdym razem...
Link
|
|
|
0
|
|
|
21-12-2009,
03:16
|
Link
|
|
|
1
|
|
|
03-01-2010,
01:51
|
Na liście zleceń powoli robi się bałagan, ludzie dodają tam swoje ogłoszenia. Część z nich przez pomyłkę (nie czytają uważnie) inni specjalnie.
Na razie nie mam pomysłu co z tym zrobić.. może jakaś informacja przy dodawaniu zlecenia? Czym właściwie to zlecenie jest.
Link
|
|
|
0
|
|
|
20-01-2010,
17:50
|
Jak można to dodajcie kategorię - Odzież llub Tekstylia :)
Myślę że jest to szeroki temat. A ja posiadam firmę hafciarską i nie mogłem się tutaj odnaleźć ! Ale mam nadzieję że zostanie to usprawnione ! W najbliższym czasie ! A sam pomysł na 5. Pozdrawiam
Link
|
|
|
0
|
|
|
16-02-2010,
23:23
|
Moją propozycją jest: dodanie licznika odwiedzin na każdej ze stron zleceń lub usług, oraz możliwość definiowania słów kluczowych. Slowa kluczowe widoczne bezposrednio w ofercie uslugi lub zlecenia co ulatwi naruszanie regulaminu (eliminowanie setek niezgodnych z ofertą słów stowrzonych przez automaty)
jarekfil wyedytował tego posta w dniu 2010-02-16 23:27:11
Link
|
|
|
0
|
|
|
20-02-2010,
20:42
|
Proponuję uporządkowanie kilku kategorii związanych z budową, a właściwie z projektowaniem. Obecnie w kategorii budowa znajduje się podkategoria architektura, gdzie gromadzą się zleceniodawcy i wykonawcy projektów. Jednak projektowanie to nie tylko architektura. Proponuję w kategorii budowa stworzyć podkategorię "Projekty" ( lub projektowanie ) i w niej podkategorie: - architektura - konstrukcja - instalacje sanitarne - instalacje elektryczne - drogi - architektura wnętrz - architektura krajobrazu Taki podział funkcjonuje na realnym rynku projektów budowlanych i powinien mieć swoje odzwierciedlenie na oferi, aby zleceniodawcy oraz wykonawcy projektów mogli się prawidłowo identyfikować oraz skuteczniej nawiązywać kontakty i precyzować zlecenia.
Link
|
|
|
0
|
|