• Nie masz konta?
dodaj zlecenie aktywuj wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »   Polskie kosmetyki   (obserwuj)
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
Które polskie firmy polecacie, a które odradzacie?

Link Cytuj

0
wszystko zależy od przeznaczenia kosmetyku.
Z polskich firm lubię Ziaję "co prawda bardziej linie gabinetową, niż detaliczną, ale i ta druga w ostatnich latach bardzo się poprawiła", Floslek, Dermikę - szczególnie dla cer naczyniowych. Dla cer trądzikowych polecam Jadwigę "zachwalałam już papkę przeciwtrądzikową z tej firmy", na cellulit ATW.
Żadnej z firm natomiast nie mogę odradzić - każda ma jakiś produkt hitowy warty polecenia

Link Cytuj

0
Oprócz wymienionych ja lubię jeszcze kolastynę i Eris.

Link Cytuj

0
zapomniałam jeszcze o Bielendzie, a też świetna marka

Link Cytuj

0
wg mnie najlepsza polska firma jest Iwostin.

Link Cytuj

0
ERIS, ich kosmetyki są naprawdę na światowym poziomie, no i też AA są bardzo dobre - o ile wiem, są też polskie?

Link Cytuj

0
tak, AA to polska marka.

Link Cytuj

0
No właśnie, tak mi się wydawało. Produkuje ją chyba oceanic.

Link Cytuj

0
z polskich firm polecić mogę również dax cosmetics - mają ogromny wybór masek detalicznych.

Link Cytuj

0
i zachęcam również do przeczytania dosyć już starego artykułu dotyczącego obecności polskich firm kosmetycznych na światowych rynkach:
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53661,2679791.html

Link Cytuj

0
Jestem zwolenniczką wspierania polskich firm ale zastanawia mnie dlaczego niektóre polskie kosmetyki są droższe od dobrych kosmetyków zagranicznych. Przecież powinny odejść koszty transportu i inne związane z prowadzeniem działalności gospodarczej poza granicami.

Link Cytuj

0
Rzeczywiście akacjo, to dobry argument, ale czy nasze kosmetyki są porównywalne jakościowo?

Link Cytuj

0
Tak, zdecydownie są porównywalne jakościowo np. z lorealem.

Link Cytuj

0
Również uważam, że co do jakości to są porównywalne. A ceny rzeczywiście mogłyby być niższe - ale cóż zrobić - zarobić musi i przedstawiciel handlowy i sklep. Jest również udowodnione, że jeżeli produkt jest zbyt tani, to postrzegany jest przez potencjonalnych klientów jako gorszy - być może stąd wynikają właśnie te wysokie ceny.

Link Cytuj

0
To prawda, chyba dlatego mam często watpliwosci co do polskich kosmetyków, jakoś dziwnie tanie są niektóre. Np. ziaja, czy joanna natura.

Link Cytuj

0
Ja jestem raczej próbowaczką. Wszystkiego muszę spróbować. Za każdym razem praktycznie kupuje inny szampon np. A Ziaji warto zufać i Joannie też ( szczególnie serii z kolekcji babci, czy jak jej tam;))

Link Cytuj

0
He, a o tej kolekcji to w życiu nie słyszałam. Czemu taka dobra jest?

Link Cytuj

0
Kochane, a używała któraś z Was kosmetyków Flos Lek? Nie są drogie, a Pani w aptece bardzo mnie do nich zachęcała. Ale zanim kupię, chętnie przeczytam co Wy o nich sądzicie.

Link Cytuj

0
Nie używam polskich kosmetyków - rzadko można dostac próbki, a dla alergika to podstawa. Po kosmetyku z serii dla alergików spuchłam okropnie i bawiłam znajomych

Link Cytuj

0
Rzeczywiscie masz rację, mało jest firm ktore daja porządne próbki. Wogole jakoś tak słabo u nas z marketingiem. zero fajnych promocji kosmetycznych.

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona