• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Wasza ukochana ksiązka

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Moja to zdecydowanie "panna Nikt" Tryzny:"

Link Cytuj

0
hania_oferia
chyba "Sto lat samotnosci" Marqueza :"

Link Cytuj

0
Fantastyka - "Wladca Pierścieni" oraz "WiedLmin":"

Link Cytuj

0
rubia15
I. Allende- Dom Duchów

Link Cytuj

0
Niania w Nowym Jorku " a na powaznie "Alchemik" Colelho

Link Cytuj

0
A taka, do której wciąz wracacie?

Link Cytuj

0
hania_oferia
Raczej nie wracam do ksiazek :" bo ciagle brak czasu aby przeczytac jeszcze te kt pozostaly do czytania....

Link Cytuj

0
Wyznania gejszy, My, dzieci z dworca ZOO - ksiązki do których wracam i nie mam dosyc.

tych, które zrobily na mnie duze wrazenie nie wymieniam, bo dnia by nie starczylo.

Link Cytuj

0
Ja wracam do "panny nikt" i "przygrywki". Do tej drugiej w moim domu sie poprostu wraca, czyta ile chce, odklada i znów wraca jak sie zachce. Robie to ja, mama i siostra. Pierwszą strone znam juz na pamiec, ale nie pamietam jak sie calosc konczy:"

Link Cytuj

0
Hmmm.. dorzuce jeszcze "Szeryf w spódnicy". Ksiązka tak czesto eksploatowana w moim domu, ze dwa ostatnie rozdzialy latają na oddzielnych kartkach... Ale jakoś nigdzie nie moge znaleLc nowego wydania...

Link Cytuj

0
Co to za pozycja? Pierwszy raz słyszę ten tytuł.

Link Cytuj

0
Hotel New Hampshire, Świat według Garpa - autor John Irving, chyba nie trzeba przedstawiac :"

Link Cytuj

0
Nie trzeba, zdecydownie nie trzeba. super pozycje na smutny dzień.

Link Cytuj

0
ak_acja

stale wracam do jeżycjady Musierowicz. Na tych ksiązkach się wychowałam, i mam nadzieję, że jeżeli będę miała córkę to i ona z chęcia po nie sięgnie.

a z kasiązek bardziej ambitnych, lub jak kto woli, bardziej uznanych chętnie wracam do ksiązek Stachury, odkrywając w nich za każdym razem zupełnie nowe aspekty

Link Cytuj

0
SrokaCala

Z pozycji, które już się pojawiły w wątku, mogę przyłączyć się do miłośników "Panny Nikt" i "Stu lat samotności". Ponadto uwielbiam "Paragraf 22 Hellera, całą serię Świata Dysklu Tereego Pratchetta i wszelkie antyutopie - od klasycznego orwellowskiego  "1984" do lemowskiego "Kongresu futurologicznego".

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Wichrowe wzgórza.

Link Cytuj

0
ak_acja

O, Kasiula pisząc o Wichrowych wzgórzach drogą własnych skojarzeń przypomniała mi o jeszcze jednej książce do której chętnie wracam: Przeminęlo z wiatrem. Moim zdaniem książka ponad czasowa.

Link Cytuj

0

S. King ""Sklepik z marzeniami""   POOOOOOOOOOOOOOOOOOLECAM 

Link Cytuj

0
kraki30

William Wharton "W księżycową jasną noc" - jak dla mnie coś wspaniałego. Wracam do tej książki ilekroć to tylko możliwe.

Link Cytuj

0
ak_acja

Do Whartona muszę sięgnąć ponownie. Kiedyś nie bardzo mnie do siebie przekonywał. Ale gusta się zmieniają. Może już dojrzałam do jego książek. Zacznę od tej którą polecasz.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Teksty, Tłumaczenia
  • Tłumacze - Grupa zrzeszająca zawodowych tlumaczy oferujących swe uslugi na Oferia.pl.
  • copywriterzy - dla wszystkich którzy piszą, lubią zabawę słowem, zajmują się tym profesjonalnie bądź też amatorsko
  • Dla miłośników Włoch i języka włoskiego - Grupa dla wszystkich miłośników języka włoskiego i słonecznej Italii. Mieszkam tu od kilkunastu lat.
  • Informatycy - Grupa zrzeszająca osoby zajmujące się amatorskimi tłumaczeniami tekstów informatycznych, np. stron WWW
  • Informatycy - Grupa zrzeszająca osoby zajmujące się amatorskimi tłumaczeniami tekstów informatycznych, np. stron WWW
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Teksty, Tłumaczenia
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Teksty, Tłumaczenia