• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

stawka za stronę

(obserwuj)
rubia15
czy wiecie ile można dostać za zlecenie napisania tekstów do strony internetowej małej firmy- podstawy, działalność, oferta itd.?

Link Cytuj

0
Miałam kilka zleceń pisania artykułów- ceny za stronę A4 tekstu " około 4000 znaków" wahają się w przedziale 100zł - 200zł brutto.

Link Cytuj

0
Zależnie od firmy. Żeczywiscie standard to 100-200 zł, ale czasem da się wynegocjowac znacznie więcej.

Link Cytuj

0
Ceny zależą od ... zasobności zleceniodawcy także, duża firma może zapłacić więcej... Rzadko więc publikuje się cenniki w tym zawodzie, zauważcie.

Link Cytuj

0
adelajna_aa
Racja, przy naprawde dużcyh zleceniach, gdzie temat jest w miarę prosty, albo ciekawy dla mnie, schodze nawet do 20 zł za stronę.

Link Cytuj

0
silver_cloud
A duże zlecenie to np ile stron? I gdzie się to potem ukazuje?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Duże to dla mnei powyżej 10 stron - np. tekst na rozbudowaną stronę firmową.

Link Cytuj

0
SrokaCala

Rozliczam się z reguły za każde 1000 znaków. Cena zależy od tego, jakiego rodzaju jest to tekst. Teksty pod pozycjonowanie to kwestia złotówek, odtwórcze newsy i aktualnosci to też niewielkjie pieniądze. Trochę więcej wychodzi za opisy przedmiotów dla sklepów internetowych. Najbardziej opłacalne są artykuły tematyczne, bo to wiąże sięz większymi umiejętnościami i większym nakładem pracy.

wyedytował tego posta w dniu 2010-02-17 09:03:31

Link Cytuj

0

Witam wszystkich. Jestem tu nowa. mam pytanko - moze dla coniektórych głupie - gdzie mozna zdobyc takie ''zlecenia'' na pisanie tekstów ? moze macie jakies linki, nie wiem, zielona jestem w tym temacie, no a pisac lubie, a jezeli do tego dałoby sie cos na tym zarobić ... Dziekuję z góry za odpowiedź 

Link Cytuj

0
_deleted_account:
Zależnie od firmy. Żeczywiscie standard to 100-200 zł, ale czasem da się wynegocjowac znacznie więcej.

zastanawia mnie jak ktoś, kto używa  "żeczywiscie" może zarabiać na pisaniu. Proszę o namiary do osób, które skłonne są płacić za taki poziom... 

Link Cytuj

0
DistinctMedia

Wszystko zależy od potrfela zleceniodawcy i tego jak ceni sobie jakość, a jak każdą wydaną złotówkę... :]

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Teksty, Tłumaczenia
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Teksty, Tłumaczenia
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Teksty, Tłumaczenia