|
|
|
szukam osób do pisania artykułów, tematyka branża budowlana, urządzanie mieszkania itp.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jestem chętna o ile oferta jest jeszcze aktualna.
rbl88 wyedytował tego posta w dniu 2010-07-07 18:05:13
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Hej ja również szuka osób do pisania tekstów, tematyka w cały świat :) Teksty po 2000 i 3000 znaków ze spacja. Zainteresowani chovka@onet.eu
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Hejka. Piszę artykuły z dużym doświadczeniem i chętnie pomogę. Teraz pracuję nad projektem jednych ze sklepów internetowych. Jeżeli oferta jeszcze aktualna to podejmuję to wyzwanie  Kontakt: kamilmarczynski@interia.pl
CopywriterPl wyedytował tego posta w dniu 2011-12-16 12:03:35
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam Serdecznie,
reprezentuję grupę przeszło 50 osób które piszą pod moje zlecenie: artykuły, newsy, precle, różnego typu teksty informacyjne jak i reklamowe. W swojej ofercie mamy także Tworzenie zaplecza na skrypcie WordPress, dodawanie regularnie newsów tematycznych na zleconych portalach i wiele innych działań. Moi ludzie posiadają przeszło roczne doświadczenie w pisaniu tego typu tekstów. Dzięki tak dużej ilości piszących osób, możemy zagwarantować: unikatowość treści (każdy artykuł jest przeze mnie sprawdzany specjalnym programem) I terminowość I szybką realizację zlecenia I różne spojrzenia na dany temat I przyjmujemy każde zlecenie tematyczne, nie ma tematu którego byśmy się nie podjęli.
Standardowo za tekst 1000 znaków nasza stawka wynosi 2,46 zł brutto. Wystawiam Faktury VAT! Mogę podesłać w odpowiedzi na kontakt przykładowe nasze prace.
Jeśli będzie Pan zainteresowany naszą ofertą proszę o odpowiedź na maila: akuszynska@gmail.com
Pozdrawiam Anna Kuszyńska
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam. Z chęcią podejmę się realizacji tak ciekawego tematu. Posiadam ponad 2 letnie doświadczenie w pisaniu do blogów oraz na strony. http://obrzedyitradycje.blogspot.com/ http://www.ithink.pl/krzysiek-osak/ Zapraszam do miłej współpracy.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|