• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Buty do biegania

(obserwuj)
Co powinny mieć i czy muszą być bardzo drogie?

Link Cytuj

0
silver_cloud
No właśnie, ja się zastanawiam nad rozpoczęciem biegania mimo że nie za bardzo lubię, ale chcę trochę schudnąć i potrzrebuję innej formy treningu niż dotychczas. Dosyć szybko zaczynają mnie boleć kolana, więc dobre buty to konieczność.

Link Cytuj

0
buty do biegania to koszt około 200 zł. Trzeba pamiętać jak się biega aby raczej po miekkim podłozu biegać. Bo inaczej to źle robi na kręgosłup.

Link Cytuj

0

Ja uważam, że Almon ma bardzo dobre jakościowo buty do biegania. Tutaj jego oferta

W zależności od terenu i warunków pogodowych przy jakich masz zamiar biegać.

Link Cytuj

0
millie8

emacio: buty do biegania to koszt około 200 zł. Trzeba pamiętać jak się biega aby raczej po miekkim podłozu biegać. Bo inaczej to źle robi na kręgosłup.

No nie wiem czy to taki koszt, wydaje mi się, że więcej, Zależy też pewnie jakiej firmy. Nike kosztuje ponad 400. Ma wyprofilowaną podeszwę, specjalne spręzyny amortyzujące itd.

millie8 wyedytował tego posta w dniu 2009-09-30 11:14:12

Link Cytuj

0
yazeer

Ceny butów do biegania kształtują się różnie. Możesz kupić za 20 złod ruskich na straganie, za 200 w Go sport, a profesjonalne z kolcami za 400 czy nawet 600 zł.

Link Cytuj

0
kobe-sport

Buty do biegania powinny być przede wszystkim na miękkiej podeszwie, dopasowane i wcale nie muszą być drogie. Choć trzeba przyznać że o buty tanie są z regóły na twardej podeszwie z komponentów o niskiej jakości. Im podłoże po którym biegamy jest twardsze tym podeszwa powinna być bardziej miękka i elastyczna. Buty do crossa są bardziej twarde i mniej podatne na odkształcenia.

Link Cytuj

0

Ważne aby przy wyborze butów nie kierować się tylko firmą. Po peirwsze buty tych droższych firm są skrojone na to jaki styl preferrujemy i ile ważymy. Cena raczej drugorzędna powinna byc. Na zdrowiu się nie oszczędza.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • Podróże - polecane miejsca - Grupa zrzeszająca milośników podrózy, wypraw, wyjazdów turystycznych, wycieczek
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe