• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Czym podrózujecie?

(obserwuj)
Samolot, Samochód, Autokar? Czy moze niekonwencjonalne sosoby jak motor czy autostop? Wybieracie wczasy z zapewnionym dojazdem czy wolicie sobie radzic sami?

Link Cytuj

0
Ja glownie posilkuje sie pkp, ktore zawsze zapewnia mi przygody, choc rzadko są mile:P

Link Cytuj

0
Raz wybralam sie na wycieczke autokarem po Europie. Coś w stylu 10 stolic w 10 dni :" masakra, to bylo jeszcze pare lat temu, autokary nie byly takie dobre jak teraz, bez klimy, zacząl sie palic na serpentynach we Wloszech....ktoś z miejscowych wezwal pomoc ale kierowcy udalo sie coś zrobic, dym zdusil....i uciekliśmy aby nie placic za pomoc drogową....straszna wiocha, wiecej nie wybiore sie nigdzie autokarem

Link Cytuj

0
Historia jak z horroru, jakie to bylo biuro?

Link Cytuj

0
To nie bylo biuro podrózy na szczescie, tylko wycieczka zoroganizowana przez jakieś Towarzystwo Przyjaciól .... nie pamietam szczególów bo sie zalapalam dzieki kolezance. Od tej pory wybieram biura podrozy, pewnie troche bezpieczniej :"

Link Cytuj

0
Generalnie ja wole sama sobie wytyczyc trase, szukac spania itp niz jechac z biurem. Taniej i wiecej mozliwości:"

Link Cytuj

0
Mi udalo sie zobaczyc pol Europa stopem :" Z kuplem jezdzilismy przez cale wakacje - tanio, nocowalismy na capmuingach, nie spotkaly nas zadne zle przygody. Ale to bylo juz troche lat temu, slyszalem ze coraz ..trudniej, kierowcy mniej chetniej podwoza

Link Cytuj

0
Tylko samolot lub 1 klasa PKP do podrózy po Polsce D

Link Cytuj

0
hania_oferia
Trasa W-Wa - Gdansk samochodem. Ale w wakacje robi sie hard core, w niedziele po weekendzie majowym wracaliśmy 8h z tego 2 h staliśmy w korku pod Plonskiem. Teraz na pewno wyjedziemy i wrócimy w normalny dzien tygodnia ....

Link Cytuj

0
A czy wyjezdza jeszcze ktoś na wakacje z przyczepą campingową albo namiotem?

Link Cytuj

0
ja jestem narazie skazana na pkp...no coz....narazie kazda podroz wiaze sie z jaka katastrofa i oczekiwaniem na spozniony pociag....ale to Polska własnie :"

Link Cytuj

0
Może komunikacja PKP polepszy się ze względu na Euro 2012.

Link Cytuj

0
Moim zdaniem na wakacje najlepsza jest podróż auto stopem, bez planowania postojów i miejsc do spania :" Przygoda, której nie można zapomnieć. Nigdy jeszcze podczas jazdy auto stopem nie spotkałem się z żadną agresją. A z niektórymi kierowcami do tej pory kontakt utrzymuje. :"

Link Cytuj

0
Często tak jeździsz?

Link Cytuj

0
Niestety teraz nie mam już tyle czasu na tego typu podróże. Ostatni raz w ten sposób podróżowałem rok temu po Francji i okolicach.

Link Cytuj

0

ja rownież jestem zwolenniczką autostopu.wszystko jest raczej spontaniczne.śpię gdzie się da,zawsze za darmo,czyli albo plaża,czy inny dostepny kawałek ziemi,albo couchsurfing,często też ludzie ze stopu zapraszają do siebie:)nic nie planuję z wyprzedzeniem,wszelkie decyzje odnośnie trasy podejmuję na bieżąco.czy ktoś podobnie jak ja podchodzi do podróżowania?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Mi się taka podróż marzy, ale jestem za strachliwa. Podziwiam Was za odwagę. jak dla mnie to jednak z reguły podróż autem, albo PKP.

chyba wczoraj w tv podawali info o fajnej podróży - pociąg: Moskwa - Pekin. Na razie tylko raz w roku puszczają taki pociąg i póki co jest bardzo drogi, ale mówili, że jak bedzie zainteresowanie to może bedzie to częstsze ( a więc pewnie i tańsze). 5 tys km.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • Podróże - polecane miejsca - Grupa zrzeszająca milośników podrózy, wypraw, wyjazdów turystycznych, wycieczek
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe